arkiv

We both said froodley

Igår hade jag och Linn Jack Black-maraton. :)
Popcorn och xray.
Xray som fick Linns mage att spela musik.
Filmerna blev:
School of rock, The Holiday, Tenacious D och Nacho Libre.
Var hur mysigt som helst.

Idag har jag legat i min säng och tittat på mtv tills nu.
Har nyss duschat och ska snart gå till papi.
Ikväll blir det polkipolka!

En oavsiktlig tutt-snudd.
2008-12-29 @ 14:49:08
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Då kom det en jättestor... BURK!

Dagens barnprogram, inte konstigt att barn är så våldsamma nu för tiden. :D

2008-12-28 @ 18:32:12
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Snart smäller det..

Klockan är snart halv 4 och här sitter jag, smider onda planer och skrattar för mig själv! Min kompanjon Thoresson övergav mig för sängen för ett tag sen, men jag ger mig inte. Har så sjukt bra idéer på gång så ni anar inte. Har nästan färdigställt en till fullo, men den måste finjusteras lite. Sedan återstår bara att invänta tiden tills det är dags att sätta planerna i verket...
2008-12-27 @ 03:26:33
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Thoresson goes fittägd!

2008-12-27 @ 01:41:21
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Vad har jag gjort?

Kass dag. Ensam hemma, mamma och brorsan är nere på Gärde på cup. Ska ner dit jag också om ett tag. Jobba i kiosken i 4 timmar. 18-22. Helt värdelöst! Får inte ett piss för det och det förstör min dag.

Bion igår var kung! Och när jag skulle köra hem efteråt så spelade dom "All i want for christmas is you" med Mariah Carey på radion. Låten vi sjöng förra året på julavslutningen, yep. Blev nästan lite sentimental där i bilen. Saknar skolan, men vill inte att den ska börja igen. Tiden går så sjukt fort. Jag vill inte ta studenten, jag vill inte sluta skolan.

Eh, nu ska jag duscha.
2008-12-26 @ 15:35:57
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Yes Man!

Tänka sig, det blev en lyckad juldag också.
For till pappa och bytte julklappar. Jag fick mig Prison Break säsong 1 & 2, två muminskålar, 500:- på birsta city, två små biosupéer, biokort, och mössa och vantar. :) Nu har jag nyss tagit en dusch och ska snart blåsa ut till Sidsjön med bilen och hälsa på familjen Svedjeby som är i norrland och hälsar på. Sen drar vi på biooo. :)

Lev och må!
2008-12-25 @ 17:30:41
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


DONK! SMACK! BRAK! "Äh! Det blir bara tre köttbullar."

Precis som jag sa. Hade riktigt låga förväntningar på julafton, men det blev succé! For mot lucksta vid halv tolv kanske, släppte av mami och for sedan vidare mot njurunda. Tack vare min bror hittade vi till vägen där vi skulle in, kurvigt som fan var det, låg och pruttade 50-60 hela vägen och det tog väl en 45 minuter att komma fram. Men fram kom vi. :) Där befann sig farmor, faster Karin, Mats, kusin Klara, kusin Ellen och kusin Mattias. Fick oss lite gröt och bullar och sånt, samt bytte julklappar med farmor. Pappa hann precis komma dit innan vi skulle fara tillbaka till Lucksta. Vilket vi gjorde alldeles för sent.

Med 30 minuter på oss från Berga till Lucksta (innan Kalle Anka började) snittade jag nog 80 på hemvägen. Brorsan höll i sig i dörrhandtaget större delen av resan. ^^ Men vi hann! Tog drygt 25 minuter. Sen flöt det på i vanlig ordning. Kalle Anka, julmat, och till sist den eviga väntan på att julbordet ska bli undanplockat och man får slå sig ner i vardagsrumssoffan och få sina julklappar. I år bestog den väntan av CS, NHL samt Björn Gustafsson på tuben.

När vi öppnat våra julklappar spelades det mest tvspel innan vi skulle fara hem. Vi hann med en Matfors by night också, släppte av Linus hos girlfriend någonstans där mitt i smeten. Sen gasen i botten hela vägen hem till min sista julklapp (för idag) som jag visste väntade hemma på mig, ty denna hade varit alldeles för stor för att tas med. Den visade sig vara hur awesome som helst!

Imorgon väntas minijulafton hemma hos papi med honom och Christel.


2008-12-24 @ 22:30:35
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


"Om man är bög, då älskar man kvinnor."

En diskussion vi hade för några år sedan, kan det ha varit på herman? Var väl jag, Karin, Elin och Annika eller nåt. Hittade den i dagboken på lunar förut. ^^ Haha, ruggigt kul är det iaf, förstår inte hur vi orkade. :D

- Killar i brynja är snyggt!
- Nä, har man brynja så är man ju bög!
- Jaa, och om man är kär i en bög då är man ju bög!
- Nej, om man är tjej och kär i en bög, då behöver man inte vara bög!
- Om man är tjej och man är bög, då kan man vara kär i en annan tjej.
- Om man är kär och man är bög, då är man kär i en tjej.
- Om man är tjej och man är bög, då är man kär i en annan bög.
- Ofta man är kär bara för att man är bög?
- Om man inte är kär när man är bög, då märker man ju inte att man är bög?
- Man behöver väl inte vara kär bara för att man är attraherad!
- Om man är bög, då älskar man kvinnor.
- Är man kär i en tjej, då är man ju bög.
- Ofta man är bög om man är tjej?
2008-12-23 @ 23:00:06
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Först kom banderiljärerna..

Woho, äntligen lite julstämning! Klev upp när mamma och Robin for och handlade imorse. Slog på lite julmusik och satte mig på vardagsrumsgolvet och slog in julklappar. Fick hem mysteriet på greveholm och pelle svanslös, så jag har suttit och kollat på det stor del av dagen. :) Jag och brorsan tog även en tur med bilen till pappa, planerade inför imorrn och lämnade och hämtade julklappar. Sen tog vi en extra runda runt tunadal och poppade Klasses Julskiva som fan. :D Ska poppa den hela vägen till Matfors imorrn också! Sen hela vägen till njurunda och sen hela vägen tillbaka till matfors. ^^ Ja, vi får så lov att hinna med den svängen. Innan Kalle Anka. Ska vara tillbaka i matfors innan tre, annars.. :(
Ååh, jag längtar till Ferdinand! "Fem män i lustiga hattar!" x) Bästa på hela julafton.

För övrigt så har vi ingen julgran, varken hos mamma eller pappa. >< Det sög ju. Det här verkar ju kunna bli sämsta julen ever. Kanske är bra att gå in med låga förväntningar, då kanske det blir hur bra som helst.
2008-12-23 @ 15:42:47
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Nissus goes bananas!

Mitt fjärde inlägg idag, känns bra. Såg klart på andra säsongen O.C förut, så nu kan jag inte kolla på O.C på ett tag heller. Imorgon är det 23e december och jag får öppna näst sista luckan i min chokladkalender. Och vi har fortfarande inte löst problemet med vart jag och Robin ska vara på onsdag. Pappa tycker att vi ska ta bilen till dom en sväng. Men mamma tycker inte det, hon vill inte att vi ska fara runt på vägarna på julafton. Eh? Varför frågade jag. "Det är snöigt." No shit morsan, det har det varit ett tag! Dessutom, man kan inte fara iväg på julafton utan att missa något, kalle anka, mat eller paketöppning. Jag menar, det är inte en tio-minuters-resa vi ska ut på. Vi ska fram och tillbaka till fucking njurunda.

Åh, nu ska jag tanka mysteriet på greveholm! SPÖKSNORRRR!
2008-12-23 @ 00:39:22
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


JAG BEGRIPER INTE

Ååååh, less nå jävulskt! Mamma tog för givet att vi skulle vara hos henne i jul, för hon trodde vi var hos pappa ifjol. Visst tänkte vi, hon har säkert koll. Och idag när vi åt middag kom vi på att vi var hos mamma ifjol, inte pappa. BRA! Alla inställningar på att vara i matfors hos marcus och linus, PUTS VECK! Nu har vi ingen aning om vart vi ska vara. Mamma: "Men tänk på morfar! Första ensamma julen. Ni kan väl följa med för hans skull?" Pappa: Ni var ju hos mamma ifjol, men ni gör ju som ni vill.." Och så fort den karln säger nåt så åker mitt samvete ner KABLAM! Svika pappa? Svika mamma och morfar? Pappa: "Men du har ju körkort nu, då kan ju du och Robin åka fram och tillbaka." JAAA, vilken superidé! Vi pendlar mellan matfors och njurunda hela julafton! :O Att vi inte tänkte på det! SKÄMTAR NÅN MED MIG?

Åh vad jag inte orkar sitta hemma och lyssna på morsans tjat och gnäll om hur jobbigt allt är. Snart går jag ut, kanske går till Vivstavarv, det brukar lugna ner mig.
2008-12-22 @ 17:29:30
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Vilken man!- Why the hell did you name me Jesus anyway? What type of name is that?
- It's a biblical name.
- No kiddin'.

[x] American Gangsters
[x] Deja Vu
[x] Inside Man
[ ] The Manchurian Candidate
[x] Man on Fire
[x] Out of Time
[x] Antwone Fisher
[x] John Q
[x] Training Day
[x] Remember the Titans
[x] The Hurricane
[x] The Bone Collector
[x] The Siege
[x] He Got Game
[ ] Fallen
[ ] Mother Goose; A Rappin' and Rhymin' Special
[ ] The Preacher's Wife
[x] Courage Under Fire
[ ] Devil i a Blue Dress
[x] Virtuosity
[x] Crimson Tide
[ ] Philadelphia
[x] The Pelican Brief
[ ] Much Ado About Nothing
[ ] Malcolm X
[ ] Ricochet
[ ] Mississippi Masala
[ ] Mo' Better Blues
[ ] Heart Condition
[x] Glory
[ ] The Mighty Quinn
[ ] For Queen and Country
[ ] Cry Freedom
[ ] Power
[ ] A Soldier's Story
[ ] Carbon Copy
2008-12-22 @ 16:41:55
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


22 december, det tar sig.

Home från la stada, köpte sista till brorsan och sista till Christel. Skönt. Vi köpte med oss subway hem ocskå, möms! Nu vet jag inte riktigt vad som händer, mer än att jag håller på att tanka A Clockwork Orange. :D Kanske världens märkligaste film. Jag älskar när han ligger i sängen och äter i slutet, bara därför jag tankar den. :') Åh, låt det gå fort.
2008-12-22 @ 13:14:58
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


jag fattar inte

Jag slapp min tråkiga kväll. Drog ut till birsta och kidnappade Tuss på bowlingen. Sen for vi hem till mig och färgade mitt hår, blev asbra. :) Drack te, spelade kort och yatzy gjorde vi också. Hon hade köpt ett PSP idag, så jag fick prova spela patapon. Det enda jag skulle göra var att få ett träd att dansa, inte ens det klarade jag. Och nu har jag precis skjutsat hem henne mitt i snökaoset. Dom spelade julmusik på radion och det var så mysigt. :) Och påväg tillbaka mötte jag tre rådjur. :D

Jag borde sova nu, ska upp tidigt och fara ner på stan med mamma och fixa dom sista klapparna. Bara två dagar kvar till julafton. Min julstämning är nere på noll, men vad gör det? Är snart över ändå.


>_____________________________________________________________<
2008-12-21 @ 23:49:55
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


stort, större än jag någonsin trott

Igår var Majkel och Linn hos mig. Tittade på film, åt popcorn och spelade yatzy. Var väldans trevligt. :)
Idag är en mindre trevlig dag. Klev upp halv två ungefär, skjutsade brorsan på träning. Drog ett O.C avsnitt, sen har jag bara trampat runt i lägenheten och varit rastlös. Blä.

Vad händer ikväll då? jag vill inte bara sitta här och ha dödstråkigt.
det snurrar i min skalle
2008-12-21 @ 15:37:59
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Har du kört med rutan nere?! HAHAH"

Morning! Blev inge bulls - celtics igårkväll/natt. Linn, Diana och Ewi kom och hämtade mig så vi cruisade runt i sundsvall ett bra tag. Körde mcdriven två gånger och diana tyckte vi var som matforspojkar. Hah! :) Kom hem halv tre och slocknade direkt. Nu har jag precis klivit upp och ska snart skjutsa ner brorsan till gärde, han ska tydligen döma en match, visste inte att han pysslade med sånt. Nu ska jag tydligen fara.

Hallon!
2008-12-20 @ 11:07:31
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Din mun är svullen och ful."

Överlägset bästa matchen jag varit på iår. 24 pinnar på Wesby, 12 på Kjellbom.
Och Doug Thomas, vilken kille.

01:30
Chicago Bulls - Boston Celtics
2008-12-19 @ 21:17:02
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Slipsen symboliserar att det går undan på media"

Julavslutning på MP idag. Jag klev upp 7 imorse och bakade pepparkakor, var riktigt mysigt. Vårat "pepparkakshus" blev som vi tänkt oss, dock så vann vi inte. Däremot så tog vi hem vinsten för sången andra året i rad! Det var väldigt roligt tycker jag. :)
Och nu sitter vi och hetsbränner cantito-dvder, så JÄVLA skönt att det äntligen fungerar. Har vi tur så hinner vi klart med alla så vi kan ge dom till karln redan idag, sen är skiten ur vägen!

Sen ska jag gå ner på stan och försöka fixa dom sista julklapparna. Svänga in på checkers ska jag göra också, och betala av min sista skuld, sen hem och kolla om jag fått mitt brev så jag kan fara och hämta ut mitt körkort. :D

Åh allt är så bra, jag älskar att leva. Och ikväll är det basket!!!! Kjellbom ska få stryk. Jag har inte varit på basket sen typ oktober. Och jag har loooov! Ååååååh! Och Bob Dylan spelar i globen i mars, förstår ni. Bob Dylan, jag måste köpa biljetter. Missar jag det här tar jag livet av mig. Bob Dylan. Bob Dylan. Åh.

Emma hälsar.

Det är julmusik i korridoren här, det är så mysigt. Åh vad glad jag är :')
2008-12-19 @ 11:35:50
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


:OO!OO!:O!:O!O!:!O:!O!:O!:OO!O!OOO:O!!!!!!!!ÄR DET ETT SKÄMT?
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008-12-18 @ 09:33:22
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Exporterar pr_master.mov

Körkortslistan:
Måndag - Poppe
Tisdag - Nisse
Onsdag - Liiini
INTE ILLA. :) GRATTIS OSS!

UF nu, o-r-k-a-r i-n-t-e! Skitkurs, lyssna på mig alla.. läs aldrig små företagande b! tack.
Sen har vi redovisning på mediekommunikationen, vi har gjort snyggaste filmen om pr. Håller på att lägga på lite brus och sepia och sånt nu, asbra blire! Synd bara att det tar typ två fucking timmar att exportera skiten från kwicktajm.
2008-12-18 @ 08:49:34
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Lasse "Metallplattan" Weiss, Denice "Körkortet" Ferm

Uppkörning idag, som man förstår om man läser inlägget nedanför. Var sjukt nervös, mådde så jävla illa. Sög i mig lite bananyoghurt innan jag for ner till stan. 40 minuter körlektion, höll på att krocka. KUNG! "Kommer gå åt helvete.." MEN, det visade sig att Herr Jakobsson var en hyvens man! Allt gick kanon, och det visade sig även att ingen mindre än min faster Karin hade utbildat denne karla-karl när han skulle ta lastbilskort. Tror inte han vågade kugga mig, hähä. Mig spelar det ingen roll för, jag har mitt jävla körkort och det här har jag inte tid med längre, nu ska jag köra till papi! HERRAH! :D
2008-12-16 @ 16:48:43
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Weeheheheyy!

Körkortet fixat! Klappat och klart! Oh yeeeeees! :)

Världens bästa dag idag kanske.
2008-12-16 @ 10:26:29
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Absolutely no decorum what so ever, baby

Bra dag idag. Väldigt bra dag idag.
Hoppade lucian imorse, behövde min sovmorgon. For ändå in lite tidigare till skolan för att göra klart fotouppgiften, men fick typ inget gjort. Sen hade vi mediekommunikation, började redigera våran film, vet dock inte hur långt folket kom för jag sprang iväg på körlektion. Fan vad jag körde, gick verzta bra. :) Sen kom jag tillbaka till samhälle, bara massa genomgång hade vi. På hur mycket som helst, och vi har prov på rubbet på måndag, känns kul. Sen gick jag och Linnea på indiska, drog en subway och for hem. :)

Ikväll? Drägs borta mot Gothia. Heja heja. Vad sägs om att spöa enda laget under oss i tabellen?
Jag ska nog kolla på O.C. Var ett tag sen nu, går för långsamt. Idol-final är det också, heja Alice. :)

waiting for your call, I'm sick, call I'm angry
call I'm desperate for your voice
2008-12-12 @ 16:00:24
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Man fick massa fotnötter"

Idag började vi dagen med en bajstråkig uf-lektion. Gjorde inte ett piss, kollade på lite när Sofia gjorde visitkort, la in en åsikt lite här och där. När lektionen var slut slog vi in dom sista paketen till julmarknaden och filmade dom två sista scenerna till våran PR-film. Som för övrigt kommer bli asbra, hittade perfekta låten till den imorse när jag satt på bussen. Två stycken närmare bestämt. Dylan för hela slanten, kommer bli dödsbra! Sen drog vi bort till hedbergska och julmarknaden. Var massa folk överallt och ganska många ville sitta i våran tomtes knä och få paket. :) Juryn gick förbi och tyckte att det var fantastiskt att så många ville ha paket, haha. Sen hade vi svenska. Först språkprov, sen bokcirkel. Jag hade ju då inte förberett mig det minsta inför något av dom. Men båda gick helt okej. Nu återstår bara att skriva en recension tills på söndag. Sen väntade mattelektion på naturum! Roligt men jobbigt, och vi fick gå en kvart tidigare. :) Då gick jag till körskolan och satt där och medans jag väntade på att mamma och robin skulle handla julklapp till mig, sen gick vi och åt middag. :) F.ö så klarade jag repetitionen TWICE, asnöjd!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Känner för en promenad, men det är så stört kallt ute. Kanske kollar jag lite på O.C istället. Men först måste jag vila mig lite, är sjukt mätt.

Allt är sjukt, as och döds hela tiden.. kan nån utveckla mitt ordförråd? x)
2008-12-11 @ 19:40:52
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Busigt

Det finns många snygga tjejer, tycker Pontus. Men han vill helst se Chewbacca på bild.

Topplista
Här är min lista på dom fem snyggaste tjejorna!
1. Agnes i klassen!!
2. Britney Spears
3. Amy Diamond
4. Emma Watson
5. Blondinbella
PS. Kan ni inte lägga in en bild på Chewbacca från Star wars han är så cool!!! DS.

Pontus, 11
2008-12-10 @ 20:51:51
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Euuuu'äwhwh

UF-mässa idag. Fy faaaan. Dööödsjobbigt vare! Förstår inte hur folk kan tycka UF är det roligaste under hela gymnasietiden, det är en PINA. Så, då fick vi det sagt.

Imorrn har vi julmarknad, svenska"prov" och tydligen muntlig skitsak om boken. Skiiiiiiit. Orkar inte. Vill bara lägga mig ner och sova fram till lovet. Vad skönt det vore, försvinna bort från allt ett tag. Åååh, dessutom är jag på jättekonstigt humör, flamsar bara massa. Undra om jag ska ta och springa ett varv runt huset, kanske hjälper. Måste slå in julklappar till imorrn ikväll också, fast det är rätt kul, så det är lugnt. :)

Ååååh, sajhafpskhg.. Vill ha lov nu nu nu.

2008-12-10 @ 20:36:12
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


:')

Denice: Vafan, kan vi inte dela på en pizza då?
Alice: MEN NÄÄ! Äru från vette?!

Först kom banderiljärerna, sedan pikadorerna,
och sedan alicedoren, den hungrigaste av dem alla!
2008-12-08 @ 23:02:43
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Plätten, nu på tuben!

Tydligen är jag en dålig bloggare, så det är väl bäst att jag tar och skriver lite då. :)
Två dar irad har jag gått och lagt mig halvfyra, ganska påfrestande. Blir till att gå och lägga sig dödstidigt ikväll. Längtar som fan tills imorrn! Vill fortsätta med våran vårshowsfilm, kommer bli så sjuuukt bra. :D
Tankade Little Big Adventure förut. Älskade det spelet när jag var liten, men jag klarade det aldrig helt. Tänkte jag skulle göra det nu, men jag gav upp efter 5 minuter, fattade ingenting. :( Jag var smartare när jag var liten.

Igår for jag till Linn för att kika på film, men ganska snabbt kom Thore, Pontus och Moxén och hämtade upp oss. Mot södra för att åka pulka! Var askul, har inte åkt pulka på flera år. Sen for vi en sväng till Pontus och sen en sväng till Thore, sen hem och somna till OC. Och påväg från bussen träffade jag en hund, helt själv var han. :( Blev jätteglad när jag kom. Sen sprang han med mig enda hem, sen vidare neråt i bosvedjan. Fick sjukt dåligt samvete när jag gick in. Stackars hunden. :(

Idag klev jag upp vid ett, tog mig en macka och kollade klart på OC-avsnittet som jag somnade ifrån igår. Sen spöade jag modo med 5-2, mikket pra. Och nu sitter jag här och lyssnade på Sims-Soundtrack, haha. Bababababababa.

Jag kan nu meddela att allas vår Jonas Thoresson finns på tuben. :')
http://www.youtube.com/watch?v=kgfk_nn2BjA

Hallon!
2008-12-07 @ 16:06:01
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Simple times


and we watch and wait
and do nothing but sigh
and hope everything
is gonna turn alright

 2008-12-06 @ 13:04:42
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


TACK!

JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

2008-12-02 @ 23:22:31
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


CP

SKÄMTAR NÅN MED MIG?!
FEL ATT GE MIG JÄVLA 70 RÄTT?

2008-12-02 @ 23:13:21
Permalink Allmänt Kommentarer (4)


Vengaboys are back in town!

Här sitter jag hos morsan. Katarina har varit här på besök och gratulerat mig lite sådär i efterskott. :) Fick två asfina muggar med tillhörande fat. Perfekt storlek och allt. Te fick jag också. Människan är hur bra som helst på att köpa presenter, förra året fick jag asmånga strumpor, hur snygga som helst. :O Bland annat mina absolutaste favoriter som nu tyvärr har gått sönder. Men då sydde jag bara ett ipodfodral av dom istället. :D

Och igår missade jag boston tea party, vet inte vad som flög i mig. Hade inte en tanke på det alls. Så jag tankade det idag och såg det. :) Dessutom tankade jag prison break, men det har jag inte hunnit sett än, tänkte slänga in det på ett usb och se det ikväll hos pappa. Men inge one tree hill har det kommit, och vet ni varför? Jo, dom har uppehåll till 5 januari. Så då vet du det Alice, slipper du undra. Ni andra slipper också undra. Om ni vill.

Det luktar jävla fis här! Tror mamma sitter och skiter i soffan. Fyfan. Vill till pappa, byta om, på med mössa och halsduk och gå uuuuut. Undra om jag ska ringa pappa och föreslå att vi ska köra lite först, så slipper jag betala buss till honom. Hehe. Räkna matte måste jag göra också, jag ligger efter. Tänka sig. O.O Har inte legat efter i matten sen i typ.. 9an. Då fick jag IG på ett matteprov. Det var en mörk period i mitt liv..
2008-12-02 @ 19:01:56
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Grejen minus grejen delat med den grejen minus den grejen, eller?

Mjahapp.
Hemma från Stockholm och skolan har dragit igång igen. Stockholm var bra, riktigt bra studiebesök. Såg Jonas Inde påväg till ljudligan, inte illa. Tyvärr så visste inte en enda jävla människa i min klass vem Jonas Inde var, så jag fick ringa och berätta för pappa, han visste minsann. :) Fredagkväll partade vi till det litegranna, hamnade på en asbra krog, The Ice hette den visst. Varför kan det inte vara sånt drag i Sundsvall för? Har såhär i efterhand fått reda på att vi var på stureplan, hade jag inte en aning om då. Började må asdåligt alldeles innan vi skulle dra ut men följde med iaf, vad gör man inte liksom.. Och tur var väl det. Hittade nämligen 2 femhundringar på backen, då jävlar blev det farrt! Avslutade kvällen halv fyra med donken på hotellrummet. :)

Idag har varit en bra dag. Filmade några fler dansare till våran rymdgrej. Om man säger såhär, vissa visade mer än vad dom behövde. :D Skrev ut det lite snabbt och vips! Så satt det uppe i entrén. (A) Hähä, hoppas du kan förlåta mig.. men lite kul var det? ;)

Kom hem, maten stog på bordet. Sen vilade jag ner maten ordentligt i magen till ett OC-avsnitt, sen gosade jag ner mig i sängen fullständigt. På med mössa, på med halsduk, på med lurarna, släcka lampan. Myyysa!
Sen upp och hoppa, på med skorna, på med jackan, på med reflexväst och ut och gå i en timme. Dödsskönt var det. Och nu sitter jag här nyduschad och fick just 66 på C. Hatar att få 66.

Imorrn är det matte. Känns som om det var hundra år sen jag var på en mattelektion. Derivera av sig lite, kul som fan! :)
Men nu håller jag på att frysa ihjäl här, ska gå och lägga mig i sängen och kolla på lite OC, sen är det sova. NIGHTIE!

2008-12-01 @ 21:54:15
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


oh yeah

67 på A.
69 på B.
68 på F.

Ingen dålig morgon.
2008-12-01 @ 10:16:50
Permalink Allmänt Kommentarer (1)