arkiv

Jag är man som älskar mus!

Jag känner mig aningen utbränd här va, har haft saker att göra två dar irad nu ungefär. Jobbigt jobbigt. x) Därför tyckte jag att jag förtjänade en helkväll med lost ikväll. Skar upp lite morötter som jag låg och gnagde på. :) Har sett klart första säsongen nu och börjat på andra. Som jag misstänkte så börjar det bli lite utdraget, bra att jag har över tre säsonger kvar, haha. Det är för lite löööv! :O Bara isbjörnar och shit, träd som rycks upp ur marken och galningar som springer runt och knycker folk hela tiden. Dom måste ju hångla upp varandra lite ibland också. Inte då.. men jag tittar på jag, inte så att jag tänkte sluta. Nu är ju faktiskt Walt kidnappad här. Och det sista man fick se var "the others" komma gående mot Sawyer, Mike och Jin med massa vapen och grejer, så nu vet jag inte om jag vågar fortsätta kolla. :D

Idag har jag köpt keso, så imorrn blir det ägg och keso till frukost. Nu jävlar ska jag spöa dig i GI-metoden AlicePalice!

Imorrn har jag en liten sovmorgon, så jag tänkte gå och lägga mig dödstidigt ikväll så jag får sova ut extra mycket. Och jag har glömt att läsa Kallocain. Eller, egentligen har jag inte glömt det, jag har bara förträngt det. Egentligen har jag inte förträngt det heller för jag har gått och tänkt på den jävla boken hela kvällen, men jag har inte orkat. Tänkte läsa några sidor nu innan jag sover, sen får jag läsa resten på bussen imorrnbitti, typ 100 sidor. Bra där. Nej men typ 70 iaf. Cräp.

Vafan, jag måste ju se idol 22.40 kom jag på nu. Måste ju se hur det går för Larsplutten.


På tal om ingenting så hittade jag en gammal bild på min f.d Killinggänget-vägg idag. :D

2008-09-30 @ 22:12:13
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


ehehehehehhh

Fotade ju till mitt bildspel i söndags, tänkte slänga upp ett litet smakprov, bara för att.


2008-09-29 @ 22:44:22
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


and that smile's so hard to resist

Jag har kommit på vad jag ska göra mitt liv! Då kommande åren iaf. ^^ Efter studenten hittar jag mig en söt liten lägenhet, skaffar ett jobb och läser förmodligen Matte D på komvux, bara för att det är roligt. :) Jobba jobba jobba ett bra tag. Sen övertalar jag nåra fräna människor att följa med mig på värsta resan! Typ runt hela jooorden. Bland annat till Denver och går på basket. :D Of course. Asbra kommer det bli.

Och nyss blev jag dödssugen på att göra nåt sniggt i Illustrator, så jag började men tröttnade ganska fort. Och nu är jag astrött, så nu måste jag sova. Får pilla på med den där imorgon.

nightie everyone!

2008-09-28 @ 23:15:14
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


hej greve groda!

2008-09-27 @ 21:58:43
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Och kanske en liten liten runk

Boston tea party
premiär 27 oktober!


2008-09-27 @ 12:05:33
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Jag har blivit biten av en höna

2008-09-27 @ 00:25:33
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


URKBURK!!!!

Alltså jag måste få fråga.. hur sjutton kan en människa se rent av läskig ut? Inte ful, utan bara läskig. Hittade en tjej igår på bilddagboken, som såg ASLÄSKIG ut! Jag kunde inte kolla på människan! Fick panik, jag ryser bara jag tänker på det. Heeelt sjukt. Skulle den tjejen komma in i mitt sovrum på natten skulle jag fan få nåt fel. Då får hellre alla jordens spöken och vålnader och gud vet allt komma och hälsa på. Blir dödsrädd nu bara jag skriver om det. Törs knappt vända mig om för jag tror hon ska stå där typ. Stackars krake egentligen. Skrämma livet ur alla hon kollar på. Visade henne för mamma förut, och hon tyckte också hon såg läskig ut. Snacka om given för en skräckfilm, behöver bara stå där framför kameran i en och en halv timme. Jag skulle inte palla se den, allvarligt, inte ens två minuter skulle jag palla. Usch! Vad dum jag är egentligen. Såhär får man ju inte skriva. Men nu gör jag det, så får ni väl tycka jag är en dålig människa bäst ni vill. Men Tuss kan hålla med om att hon såg läskig ut iaf. :(
2008-09-22 @ 23:15:39
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


"Mathias, inte när jag pratar..."

Tjääännna! Idag har varit en ganska bra dag. Började med foto, och vi fick en specialuppgift av Ulf. Skulle fota oss själva som bokstäver och skriva "Bildspel 08/09". Så vi la oss på golvet inne i studion och började forma gärnet. När vi skulle fota fick vi låna HV foto:s studio för våran var för liten. :D Sen vare rörligbild iaf. Jag och Emma började lite smått på vårat (hond!)reportage. Kollade på massa Nordan-reportage för att få lite inspiration. Sen hittade vi en asbra låt som vi ska ha, så det här komme bli fint de! Sen hade vi samhälle så jag, Hanabanana och Nea drog ner på stan och enkätade lite medans Alice satt kvar och skrev av förra lektionens papper. Sen var dagen sschlöött!

Väl hemma slängde jag i mig lite pasta och en inte så god vitlökskorv. Vad är grejen med smakkorv? Äckligt är det. Falukorv<3 Iaf. Sen drog jag ut på gården och gasade runt lite med caddyn tills mamma kom och hämtade mig. Dags för baaaskeeeet! Träningsmatch mot Jämtland. Kom en timme tidigt så jag satt där och pluggade matte. Förlorade gjorde dom iaf. Satt ovanför Drägsbänken och jag måste säga att jag blev lite rädd för Öqvistan där ett tag. Trodde hela skallen skulle explodera på karln, som han skrek.

One tree hill imorrn. 05.30!
21:00 - Vem kan slå Filip och Fredrik?
2008-09-22 @ 22:14:18
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


When you're too in love to let it go

KARIN RINGDE MIG JUST FRÅN COLDPLAYKONSERTEN! Det SVINET är där! Och inte jag. AAAH, gud vad jag vill vara där. Fyfan vad bra det lät. Spelade in skiten så jag kan lyssna hur mycket som helst! Först vare gitarrtjosan, det där dödsbra-a. Sen ba: liiights will guuuide you hoome, aand igniiite your boones, and I wiill tryyy... to fix you.

Okej, allvar nu. Idag blev vi bara ännu mer förvirrade och vi vet ännu mindre vad vi ska göra för UF. "UF är den roligaste kursen jag läst!", "Man bara måste läsa det, såå roligt!", "UF är det roligaste under hela gymnasiet!" MY ASS! Ångest och panik, det är vad det är. Sen hade vi mediekommunikation och det var väl som det brukar. Sen var det dags för Hanabananas födelsedagslunch! Denne köpte vi på blå kiosken och satte oss i vårat på café på skolan. Jag bröt av en kniv, men maten var god. :) Sen hade vi svenska som jag gick tidigare från för jag och Emma skulle iväg och göra ett reportage. Bra tajming att hon slänger fram en skrivuppgift om boken som man ska skriva på engång precis när jag måste gå. Var bara att skriva och se glad ut det, stressade som ett mongo och det blev nog asdåligt. Men jag orkar inte bry mig, jag är trött. Reportaget gick väl hyffsat iaf. Hittade dit sådär lagomt 5 minuter för sent. Fick träffa alla söta hundar och sen intervjuade vi dom som jobbade där. Utgången till lurarna på kameran var paj dock så jag hoppas vi har ljud. Det gav utslag i kameran iaf. Sicken TUR att vi filmade idag då och inte på måndag om det nu skulle visa sig att ljudet försvann nånstans på vägen. Då hinner vi hitta ett nytt ställe, eller spela in en fejk-kenneth. ^^ Hehehe. Missade matten gjorde jag också, faan. Men nu får jag räkna massa i helgen, till sidan 40 ska jag. Fast det är inte så långt dit. ><

2008-09-18 @ 22:14:44
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


"I like your style, Scofield."

Jag har inte skrattat så jag gråtit på länge. Men allt som krävdes var
en Fredrik Wikingsson och ett gäng backar. Karln var helt KASS! :D

Filip: Han blöder! Expressen, Aftonbladet! Är ni här?
Fredrik: "Jag trodde jag skulle dö!"

2008-09-17 @ 22:35:53
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


They say on a good night it almost seemed as though he could fly.

And now he can.

One tree hill var hemskt, precis som väntat. Hanna påpekade att jag såg lite svullen ut. ^^ Började skoldagen med matte, vilket var sjukt kul. Började med funktioner. :) Sen hade vi foto och Ulf berättade en galen historia om nån snubbe som skulle hålla en fotokurs. Fotade i munnen och hade sig. Sen var det ju då tänkt att jag och Tuss skulle gå och inviga bosvedjegymmet. När hon kom hit satte hon sig och åt en sallad som hon köpt, då passade jag på att räkna lite matematik. Men när hon ätit upp insåg vi att vi inte orkade gå och gymma så vi bakade en sockerkaka istället. :D Sen åt vi den och kollade på massa one tree hill. :)

Imorrn har vi sovmorgon så då ska jag och min ipod gå till skolan, ska bli dödsskönt.

tyler hilton är mysig:)

2008-09-16 @ 22:52:51
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Denice, Denice, din lilla fis. Är det du som har bajsat?"

Inledde dagen med foto, planerade inför det kommande bildspelet och Alice fick en dödsbra idé till mitt. Så nu är det bara att hoppas på att mina modeller ställer upp. Kommer bli asbra, bara så ni vet. ;) Sen hade vi rörlig bild och vi gick bort till ST och snäckade lite med Ogge Nordan. Sen tillbaka till media där jag la klart ljudet till klamydian, sen vare klarrrt! Skönt må jag säga. Till sist samhälle där vi planerade inför samhällets-syn-grejen. Skrev frågor till enkäten, så nu är det bara att sätta igång! När vi slutat drog jag och Liiini på stan. Jag köpte en 2a som jag körde in i örat hur lätt som helst, kunde ha kört in en trea kände jag. Fick piratringen iaf! Dödsstor var den! :D Köpte mig även två 7 dl-are till min samling och hittade skitfina strumpor som jag ska ha på fredag, dagen till ära! :) Väl hemma har jag hunnit med att tvätta massa kläder, laga min egna middag och läst massa kallocain, nästan 30 sidor. På typ en halvtimme bor poängteras. Vilket betyder att jag bara ligger 53 sidor efter, exakt. Och jag har ju faktiskt hela morgondagen på mig också.

Imorrn blir det uppgång 5.30 och kolla på oth. Sen matte på det. Har inte räknat matte på evigheter känns det som. Eftersom jag gjorde klart förra torsdagens planering redan på tisdagen så har jag inte haft något att räkna i veckan, eftersom vi inte fick jobba längre. öajdgdiuahshslg. Men imorrn är det dags! Funktioner för fulla muggar. :) Sen blire hårdkörning på gymmet med Tuss. Nej förlåt, AAAdel. (långt a liksom).

med tanke på att hela freddans face var fullt av fula fläckar som photo booth lämnade
efter sig tycker jag att jag gjorde ett ganska fint jobb med kloningsstämpeln.

2008-09-15 @ 22:26:16
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


En tripp till Bromma vore nåt det!

Igår kom Linn till mig och vi tittade på one tree hill och åt massa gott. asmysigt vare! snart igen tack. :)

Idag for jag och mamma och kollade på Orongo, och det slog mig att en viss Engström sprang runt och var en kopia av en viss Jagielski, haha :D Sen var det dags för fotboll, och tråkigt vare. Jag somnade nästan. Kallt vare också. Hata 0-0 matcher. Blä. Fy. Nej, usch!

Imorrn är det måndag, och jag kom på att jag glömde maila in webbanalysen i fredags, så den fick Stefan bara för nån timme sen, bra Nisse! Hoppas karln inte hatar mig nu. Dessutom måste jag läsa Kallocain, har fortfarande inte läst så mycket som jag skulle ha läst till förra veckan. OOOOPS!
Kollade på Hål i väggen idag, kan ju säga att det japanska är roligare, det ska liksom vara japaner som gör sånna saker. :P Men Björn var allt bra söt han.

låt oss alla ta i hand, för filip och fredrik och för varann
vi startar en facebookgrupp och krossar kändisvåldet
2008-09-14 @ 22:45:27
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Där fick du med salivsträngen och allt, det är inte så dumt"

Såg just trailern för nästa oth-avsnitt. Nästan så jag börjar gråta redan nu.
Och ikväll blir det mys med linn och oth.

2008-09-13 @ 17:37:47
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


"your plan sucks"

KUNG!
men hata att alla jävlar ska dö! fan. :(

nu blire frulle, sen åka till skolan och ha matte. :)
och jag kanske får min dator idag! tänk om.
2008-09-09 @ 06:47:48
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


sa roland rödlök

kristallen, som jag hade sett fram emot det. av nån anledning. hade väl inbillat mig att filip och fredrik skulle vinna alla priser som gick att vinna, t.o.m dom som dom inte var nominerade till. ungefär. men FAN vad kasst det var. sverige borde skämmas, har inte sett så dålig tv på länge. det var inte ens så dåligt att det blev bra. bara massa lama skämt, hela tiden! jag skrattade två gånger. första gången var när dom klippte in filip och fredrik alldeles efter ett skämt som typ babben drog, och ni skulle sett storsucken som fredrik drog. andra gången var när anders och måns klev in på scenen. jag brukar inte ens tycka dom är roliga. greve groda och roland rödlök. inte ett enda pris gick till rätt heller. nej fy. ödslade jag två timmar på det där?

och nu måste jag sova så jag orkar kliva upp halv sex imorrn. ONE TREE HILL.
sen klockan 21:00 är det premiäääär!
2008-09-08 @ 23:06:21
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


Nu börjar vi med maten.

Sitter hos Frajda nu. She's dusching. Igår hade vi Lindsay Lohan-kväll, kung vare! :) Såg föräldrafällan, freaky friday (med älsklings chad), tonårsliv och mean girls. Har hyrt fyra filmer till som vi inte hann se riktigt. Tur man får ha dom i en vecka så vi kan se dom nån annan dag. Sen sovade vi, och nu har vi precis klivit upp för Frajda ska iväg och jobba.Själv vet jag inte vad som händer. Tuss? Madrass? Har du nåt för dig? Vore kung!

I fredags kom jag till pappa, och vanligtvis hatar jag fredagar. Men inte den här fredagen. Pappa hämtade mig hos mamma också for vi ner på stan och jag fick springa upp och lämna nån pärm på nåt ställe. Sen for vi och handlade. Och när vi for från Ica så skickade jag ett sms till brorsan som var kvar hos mamma, och berättade att vi började med maten nu. Skrev så för att han skulle få lite extra tid på sig att cykla til pappa. Men när vi kommer hem sitter han redan i soffan och har varit hemma ett bra tag, haha. "Vi börjar med maten nu." Också var vi inte ens hemma, haha. Okej, det var askul i fredags. :P När vi hade käkat räknade jag lite matte sen for jag och pappa ut och övningskörde. Gick asbra. Körde genom birsta, sen ner till stan, genom skönsberg och lite här och där. :) Blev helt mörkt och mysigt medans vi var ute och åkte. Har aldrig gått så bra tror jag, så nu vill jag köra mera!

Och jag ska kanske köpa en dator av skolan för 300 spänn. Dom har bytt ut alla gamla emacar till supe-duper-bästa-snygga-grejer. Så nu säljer dom emacarna för 300 kr. Och jag vill ha en! 41st har dom, och om det är fler än41 som skriver upp sig på listan så måse dom lotta. Aaaah, jag vill ha en. Ska ställa den på ett bord bredvid sängen så jag kan kolla på one tree hill och filip och fredik hos pappa också. Eftersom jag inte har nån tv där. Också sa pappa att vi nog kunde dra in internet till mitt rum också, BAH! Jag måste få en, jag bara måste.

Idag är det söndag, imorrn är det måndag.. och då ska jag sova hos mamma så jag kan kliva upp halv sex på tisdagmorgon och se one tree hill med Linn. :D
2008-09-07 @ 10:08:48
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"you're a mess lucas scott, but you're my mess"

Imorse klev jag upp halv sex och tankade one tree hill, var helt sjukt bra! Grät en liten skvätt gjorde jag också. Var glad hela dagen, är glad fortfarande. Och när jag kom hem hade engelska Harry Potter-boken kommit. :D Sen tankade jag prison break och såg det, och blev ännu gladare! Kom en liten tår där också. Men nu är klockan mycket och det är dags att sova. Men först titta på lite one tree hill. :')
2008-09-03 @ 00:08:32
Permalink Allmänt Kommentarer (0)