arkiv

Skit på er då..



"Vald match får inte visas i den region ditt ip-nummer tillhör! Fel region!"
Och så hatar vi Canal+ lite mer. Kan dom sluta utropsteckna mig? Jag fattar ändå.
Synd för er, ni kunde ha tjänat en hunka, men slipp då! :) Jag som var på
kolla-på-hockey-humör, men närå..
2009-10-31 @ 16:16:05
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


AUSTRAALIA

Here I am. Klockan är i denna stund 01:06 och det är knäpptyst här. Det enda som hörs är dom gladspelande syrsorna utanför. Allt folk i huset har krypit ner i sina bäddar, så även jag. Men jag håller mig vaken ännu en stund.

Resan hit gick förvånansvärt bra. Tågresan till Stockholm var tung till en början men lätt som en plätt när jag väl gjorde en Michael Jackson-ballad-playlist som jag kunde somna till. Vaknade strax innan Arlanda och det var bara att kliva av. Där fick vi oss lyckligtvis ett par sköna fotöljer att tillbringa natten i. Jag och Robin ställde upp min fina laptop på en fåtölj och drog igång en Star Wars-rulle. Satt och stickade ett tag till den innan jag på nytt somnade. Vaknade när den var slut och det var dags för frukost på McDonalds. Tiden gick sjukt fort och väldigt snart satt vi på planet till Köpenhamn. Sov hela vägen. I Köpenhamn åt jag pizza, spelade lite Starcraft och kollade på flygplan som landade och startade. Sov sedan nästan hela vägen till Bangkok, förutom när vi fick mat och dödsgod hallonkaka. I Bangkok gick tiden dödsfort. Vi hade bara en timmes väntan och jag spelade Starcraft hela tiden. Dom återstående 8-9 timmarna mellan Bangkok och Sydney kollade jag på Transformers samt Harry Potter och sov. Resan gick tusen gånger lättare än vad jag hade vågat hoppas på och nu är jag här, redan lite solbränd på näsa och axlar.

Dom dagar vi har varit här har vi mest tagit det lugnt. Första dagarna vandrade vi mest runt i området och kikade. Har vid två tillfällen gått en 20 minuters promenad till ett ställe som heter Rockdale Plaza, ett litet shoppingcenter. Har där köpt eluttagadaptrar till våra mobilladdare och så. Provade ett Subway för att se om det höll det svenska måttet. Det gjorde det ju då klart inte då dom varken hade Parmesan Oregano-bröd eller vitlökssås. Vad är då grejen liksom?

I förrgår tog vi oss en liten promenad på stranden som ligger cirka 5 minuters promenad härifrån. För övrigt den strand som James Cook gick iland på. Satt och kollade på vattnet lite och jag blev barnsligt förtjust i snäckorna som fanns där och kände mig som Snorkfröken när jag sprang runt och plockade massa.

Idag har vi varit i centrala Sydney precis hela dagen. Har kollat in operahuset, Harbour Bridge, vandrat runt i en stadsdel som hette The Rocks som var Sydneys första bostadsområde, ätit god mat alldeles bredvid vattnet osv. Det har varit sjukt varmt här och det är dödsskönt. Jag hoppas det håller i sig. Imorgon hoppas vi på stekarsol då vi hade tänkt gå ner till stranden en stund. Vi har köpt den största solskyddskrämsflaskan jag någonsin sett, så inge cancer här inte. Mot kvällningen vankas det grillning med Anettes kompis som tydligen bor i bushen. Han läju vara en riktig Crocodile Dundee, han heter ju Mick så. :)

Vi kom i onsdags och imorgon är det lördag och tiden går fortfortfort. Hur ska vi hinna allt?


Nils och daaa opera hoouse!


Mami och Robin och daaa opera hoouse!


DAAA OPERA HOOUSE! Taget från Harbour Bridge.


Nils sitter på toa i daaa opera hoouse. :)


Robin och Nils på stranden.


Robin filosoferar på stranden.


Nilsiiiieee.


KRYP!


Robin leker Ollivander. "I wondeeer..."


Cool blåssnubbe.
2009-10-31 @ 16:08:29
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


oh boy

Lite illamående av den alldeles för stora frukosten jag nyss åt på McDonalds sitter jag nu här och har precis skördat klart på min farm. Slumrade till i en skön fotölj någon timme förut, det är det enda jag har sovit inatt. Så jag planerar att sova hela vägen till Köpenhamn och sedan hela vägen till Bangkok. Vore skoent det. Hoppas dom har sjukt sköna säten där på planet. Förmodligen kommer det inte bli mycket sömn alls då jag är värdelös på att sova när jag reser. Så det får helt enkelt bli jag och Stieg Larsson dom närmaste 24 timmarna.

Kommer fram onsdagmorgon Sverige-tid och onsdagkväll Australien-tid. Himla stor tidsskillnad det, hela 10 timmar. Kul att ni sover när jag är vaken och vice verca. Jag ska i alla fall träffa massvis med koalor och kängurusar! Och en lemur kanske. En Benjamin. Synd att dom bara verkar bo på Madagaskar. Även om det kommer regna varje dag så kommer jag ha det grymt bra, och det hoppas jag att ni också kommer ha. Sakna mig inte för mycket, bara lite. :) Förhoppningsvis kommer jag kunna fixa internet till min lilla dator som jag har med mig och då kommer jag kunna skriva mera. Kanske t.o.m träffa in er på msn något. LÄJU. Nu ska vi börja vandra bortåt, blir spännande det här.

Ikväll är det hockey, tror ni dom visar matchen på planet? Njae.. :)
2009-10-27 @ 07:21:29
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


det tar sig

Taxin kommer om 50 minuter. Jag har packat ner allt, tror jag. Det är bara datorn kvar, men jag måste ha något att göra i 50 minuter till så den får vänta.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga mer. Jag har lite ångest. Bara vi börjar rulla kommer det nog bli bra.

Jag lär blogga på Arlanda inatt, måste ändå skörda på farmen. Heh.

45 minuter. Shit.
2009-10-26 @ 22:16:02
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


dancing the whole way home

Sitter här och kollar på min resväska som står på golvet cirka 2 meter framför mig, den är fortfarande tom. Jag har inte ens öppnat den. Inser att jag har mycket att göra imorgon. Jag måste bland annat åka och köpa garn. Ja, min stickning ska med till Australien. Något måste jag ju ha att göra medan jag sitter vaken mitt i natten med min dator och väntar på att klockan ska bli sitta-vid-datorn-tid här i Sverige. Jag funderar på rött, det blir nog fint till beigevit, brun och gul.

Igår var jag hos Mikael och spelade diverse tv-spel med honom och Martin. Drack lite och hade det allmänt trevligt. Jag tog för övrigt på en spindel. Petade på den så den rörde lite på sig. Det är ett gott tecken inför det som komma skall. Nämligen åka till ett land där det förmodligen kryllar. Kryllar! Spelade NHL, NBA 2K8 och Gears of War. Hade jag inte blivit ihjälsågad med en motorsåg i ryggen 4-5 gånger hade nog Gears of War varit roligt. Men det sög. :( For sedan in till staden och avslutade till sist kvällen med en korv på Shell. Det var en bra kväll som jag behövde innan jag imorgon far iväg och inte kommer tillbaka på dödslänge.

Den här kvällen däremot, behöver jag inte. Det är kaos i min skalle och nu ska jag sticka på min halsduk och tänka på något annat. Om en timme ska jag äta popcorn och kolla på Vem kan slå Filip och Fredrik. Dom får rädda mig en stund. Om ett dygn har jag förmodligen panik. Det är fel i min hjärna, finns det medicin mot sånt här? Jag ska ju fan få träffa koalor! Vad är det för fel på mig?
2009-10-25 @ 19:06:29
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


gilla

2009-10-25 @ 03:40:02
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Jag är alltid sugen. Det är sant och sexigt!

Igår var vi hos Ewi på en liten födelsedagsfest. Kollade på Idol och Rabih var söt, som vanligt. Nicklas/Linn åkte ut. (Yahooo!) Vid 11-12 snåret for vi ner till stan och gav det nya placet Allstar en chans. En mycket trevlig kväll var det och ett klart godkänt betyg till Allstar. :)


Linan, Ewi och Hanabanana. Mycket söta.


En Link och en Fredde är sjukt coola.


Ewi, Hanabanana och Hum. Och någons tumme.


Dani och JuLLaN. Och en pistol.


Dani, Ewi, Linan och Jokke poserar glatt!


Den obligatoriska bilden på Fredde ensam i en soffa.


Kajsahh och Linan gosar.


Kebobobob...


Hannas 46-kronors-öl, icke att förspillas tyckte Fredrik.


Vickan och Linan myser i soffan.

Nu blir det nudlar och en dusch, sen kör vi igen! Det vankas NHL och dryck på Tångstavägen. Ska bli niiiiice!
2009-10-24 @ 17:59:31
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


för långsamt, för snabbt, men aldrig i takt


Hej jag har stor näsa, oklippt hår och väldigt fina Filip och Fredrik-bilder på väggen.


Hihi hej jag har nyklippt hår och smilegropar.
2009-10-22 @ 22:48:32
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


det är inte hur man har det, det är hur man tar det

2009-10-22 @ 22:10:41
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


miss fatty

Ibland blir jag imponerad över mig själv. Kolla bara vad jag har skapat! Amazing. Undra vad det kommer bli. Det lutar åt en halsduk. Någon snällis kanske får en halsduk i julklapp. I massa olika färger! Jag har ett litet lager nämligen. :) Men om den blir för fin behåller jag den själv.



Ibland på jobbet när jag sitter och väntar på att ABSen ska bli klar brukar jag göra ekvationer till mig själv, bara för att man älskare. Idag ska jag vara så generös att jag delar med mig av två dagens. Något ni kan pyssla med om ni får tråkigt någon gång. :)
(x+4)(x-4)+3x+72+x^2=96,5+x^2+(x-3)^2
x^2-2x+5=20x-(x+5)^2+30+x^2
(Kör hårt Ruda!)
2009-10-21 @ 22:30:38
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


Kalle jävla Blomkvist



[x] Vingklippt ängel - Berny Pålsson
[x] Syskonkärlek - Katarina von Bredow
[x] Tillsammans - Denise Rudberg
[x] Expert på att rodna - Katarina von Bredow
[x] 100 Höjdare - Filip Hammar och Fredrik Wikingsson
[x] När livet stannar - Malin Sävstam
[x] Män som hatar kvinnor - Stieg Larsson
[x] Flickan som lekte med elden - Stieg Larsson
[ ] Luftslottet som sprängdes - Stieg Larsson
[ ] Om jag kunde drömma - Stephenie Meyer
[ ] När jag hör din röst - Stephenie Meyer
[ ] Ljudet av ditt hjärta - Stephenie Meyer
[ ] Så länge vi båda andas - Stephenie Meyer
[ ] Känn pulsen slå - Berny Pålsson
[ ] Låt den rätte komma in - John Ajvide Lindqvist
[ ] Människohamn - John Ajvide Lindqvist

Schlutt! Sjukt bra var den, mhm!
2009-10-21 @ 16:39:12
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


whatcha say

3 dagar kvar på jobbet. 6 dagar tills vi åker. 6 dagar, det är så lite. Det var tydligen 30 grader där nere igår. :) Och idag var det massa frost här, det vill jag inte ha. Tur jag slipper det snart. Om 6 dagar. Hjälp.

Imorgon kapas det lite hår på mitt huvud, hoppas det kapas bra. Mycket mer än så har jag inte att säga just nu känner jag. Jag är helt slut och tlutt i ögonen. Så, gonatt!
2009-10-21 @ 00:17:16
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


"Wingardium leviosa!"

Jag har haft en bra och mysig födelsedag. Har spelat massa Harry Potter-dataspel med Robin och kollat på Vem kan slå Filip och Fredrik?. Imorgon börjar jag min sista vecka på Bogis, vilket också betyder att det är prick en vecka tills vi åker. En vecka, det är sjukt lite. Jag har inte börjat packa än och det gör mig lite nervös. Imorgon ska jag nog skriva en lista.

När jag har slutat imorgon far jag till mamma och äter lite middag med henne och Katarina, sedan tar jag nog en sväng till gymmeligymmet innan jag åker till pappa igen. Sedan vet jag inte vad som händer, något roligt hoppas jag.

Nu ska jag se klart ett påbörjat Boston tea Party-avsnitt om fåfängans fyverkeri och sedan krypa in i Blomqvist och Salanders värld tills jag somnar. G'night!



Hon fick hedersplatsen, blir det bra Moxis?
2009-10-18 @ 23:56:39
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


"Sa vi inte att det går fort i hockey!?"

Sitter och kollar på Vem kan slå Filip och Fredrik?. Det har börjat lika bra som jag har väntat mig. Felix Herngren är en utmärkt programledare och Fredrik är snyggare än någonsin. Mitt liv är fullständigt igen.

Felix Herngren till Kajsa Bergqvist: Har du sett mina speedos hemma hos er?

2009-10-18 @ 20:53:12
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Sjukt bra kväll-före-födelsedag!

Idag fyller jag år och igår hade vi (jag, Linan, Fågeln, Hannus, Frede, MikE, Moxxén, Thorelenius, Popeeh och Vingkillen) lite mys hemma hos mig. Det var en mycket bra kväll och jag fick dödsfina presenter. Grannen kom på besök igen, jag tror han börjar tycka om mig. Sedan for vi ner på Stadshuset och drack lite öl och så. Träffade Josefine som bidrog med kvällens citat; "Man borde stänga in sig i en grotta! Inga vänner, ingen familj, ingen pojkvän. BARA Harry Potter!". Köpte en subwaymacka och for hem med kvart över två-bussen. Satt upp och sov större del av natten, men det går lika bra. När jag vaknade imorse visade mamma mig massa lappar som låg i alla blommor i hela lägenheten. Det tackar vi Hanna och Frida för! :) Mamma hade, som hon uttryckte sig; "garvat ihjäl sig" när hon kommit hem. Oerhört roligt måste jag säga.

Idag har jag haft besök av Linus, Kent, Kerstin och morfar. Har ätit goda mackor, kakor och tårta. Nu ska jag packa ihop mina saker och ta min Obo till pappa. Där blir det middag och ikväll är det äntligen dags! Jag tycker att alla som äger en TV-apparat ska slå igång den klockan 20.00, då blir det en fest som heter duga.

Tack för igår och ha en trevlig kväll!















2009-10-18 @ 16:32:28
Permalink Allmänt Kommentarer (3)


have a great evening I will

Inatt drömde jag att jag var Lisbeth Salander och skulle hacka mig in på brorsans CS-konto. Lyckades inte till en början men loggades sen automatiskt in på hans hotmail och kunde därigenom få tillgång till hans accountuppgifter. Kände mig grymt proffsig.

Idag har jag varit en sväng på Birsta med gf L. Köpte en cool tisha och en mysig stickad kofta. Blir kanon till kvällen det. :) Kvällen som jag för övrigt tror blir mikket pra. Jag hoppas att rödbetorna bidrar till att den blir extra bra också.

Nu ska jag återgå till helskärmsläge på Canal+'s hemsida. Ha en trevlig kväll, det ska jag ha.
2009-10-17 @ 16:15:02
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


touch my world with your fingertips

2009-10-16 @ 18:31:12
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


saffranskris!!!

Kodjo Akolor, puss
http://www.sr.se/webbradio/?Type=db&Id=2001875
2009-10-16 @ 17:15:58
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


du drog upp mig

Tack.
2009-10-16 @ 01:48:46
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


älskar

x(2+4)+13x+67-2x+x^2=231+12x+12+x(x-3)
2009-10-15 @ 20:01:16
Permalink Allmänt Kommentarer (4)


Det har hänt igen, och det är så jävla tydligt.

Ett, två, tre.. och så fyra.

Jag byggde upp hur mycket som helst, jag skulle ha klarat det.
Men allt rasade ihop, jag rasade ihop.
Det var din idé, men du sabbade allt.
Jag tycker det är synd, tyvärr gör inte du det.
Hur kan något vara så psykiskt jobbigt att det gör ont i hela kroppen?

Låt mig fara. Nu. Klarar inte två veckor.
Låt mig försvinna härifrån i en evighet.
Varför är vi bara borta i en månad?

dina ögon var ett fritt fall varje gång
tack
ta hand om dig


nu skulle jag inte säga nej
till en fribiljett mot himlen
är du ute nånstans
inatt så drömde jag om dig
och det väckte gamla minnen
jag fick aldrig någon chans

du viskade något i allt jag tog mig för
du värkte som en borr i mina snedsteg
allt i mig var fult och ingenting
jag hade mätte sig med ditt

jag vill bara visa dig något bra
jag kanske har något som du beundrar
jag drömde att du lyssnade
att du hörde något i mig som du förstod


nu skulle jag inte säga nej
till en fribiljett mot himlen
är du ute nånstans
inatt så drömde jag om dig
och det väckte gamla minnen
jag fick aldrig någon chans


jag hoppas det ser ut som att jag vet
fast jag har faktiskt ingen aning
och du viker mina knän
jag svarar på ett språk jag inte kan
och kommer undan med en varning
och du är alltid suverän

2009-10-13 @ 18:05:33
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Här är lite rottvättning och andra saker.."

Nyss sett Roast på Berns, som jag har väntat på i några dagar. My lovely Wiking var med. Det var roligt. :)

Idag har det varit tråkigt på jobbet. En tant (om man får säga så) som är med oss nu, och har varit det i snart en vecka, sa idag att hon tyckte jag skulle plugga vidare inom skog och sånt. "Du borde ju läsa vidare inom det här, du är ju jätteduktig". Tack men nej tack, jag tänker inte vara planta resten av livet.

När jag kommit hem åt jag mat lite fort och besökte sedan både birsta och stan med Linn. Köpte vantar, en halsduk och hittade en jacka som jag ska köpa. Sedan for vi hem till mig och myste med Mumin. Linn är best.

Jag måste ladda min iPod. Jag har laddat ner massa best of Morgonpasset från P3's hemsida. Det får bli min sysselsättning på Bogis resten av veckan. Tiden kommer rusa förbi, knappt så jag kommer hinna starta ABSen innan jag måste gå hem. Det finns en anledning till att den egentligen jobbigaste perioden på dagen (morgonen) plötsligt har blivit den lättaste, som går överlägset fortast. Nej, förlåt. Det finns tre anledningar. Anledning H, anledning M och anledning K.



Imorgon vet jag inte vad som händer. Förhoppningsvis åker jag ner på stan direkt när jag kommer hem och köper min jacka. Mer än så vet jag inte för tillfället. Hoppas det händer något skojigt. Nu ska jag och P kolla på F och F tills vi somnar. :) G'night!
2009-10-12 @ 23:51:08
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Nej Filip, NU.. talar du om dig själv."

Den här dagen har spenderats som så många andra dagar, sittandes i min säng. Har varvat mellan datorn och Flickan som lekte med elden. Satt och läste ett år gamla blogg-inlägg som jag skrivit och fann det mycket roligt. Bestämde mig därför för att försöka börja skriva lite mer på riktigt igen. Spelar ingen roll om någon läser eller inte, det är mest för mig själv, så jag kan läsa det om ett år igen. Den senaste tiden har det mest blivit bilder och youtubeklipp. Dessutom är det kanske lika bra att jag kommer in i flowet lite, då jag hade tänkt att försöka blogga nere i Australia. Får se hur det går.

Efter att jag ätit middag och duschat for jag till Matfors. Mot att jag köpte med mig godishalsband och klubbor skulle jag få titta på när Mr. M spelade NHL. Hyvens man. Nog hade jag trevligt alltid, provade spela lite jag också och det visade sig att jag är en naturbegåvning. :) På väg hem inbillade jag mig att om jag höjer volymen på bilstereon så lyser intrumentbrädans lampor svagare. Det är en fantastisk bil jag har. Man kan ju hoppas att det var en slump, för så ska det ju kanske inte vara.

Imorgon har jag några minuters sovmorgon. Mamma ska lämna plasma och jag ska sitta i väntrummet och läsa. Det ser jag fram emot. Jag ser också fram emot att få dricka te på 9-fika imorgon, jag är helt sjukt sugen på te. Te, som jag för övrigt har börjat dricka utan både mjölk och socker/honung. Vissa sorter åtminståne. När hände detta? Vad är grejen?

Och jag längtar så jag dör tills jag får sitta i soffan och kolla på Vem kan slå Filip och Fredrik?. Snart drar det äntligen igång, och efter det börjar förmodligen Boston tea Party. Då är med andra ord hela vintern räddad.

Och nu läste jag att Halvblodsprinsen släpps på DVD den 23 November. : ))))))))))

Mot oändligheten, och vidare!
2009-10-12 @ 01:33:48
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


den utan tvivel perfekta födelsedagspresenten


Äntligen, äntligen, äntligen.
2009-10-11 @ 01:52:03
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


everything is gonna be alright



and I know it's easy to say but it's harder to feel this way
and I miss you more than I should
than I thought I could
I can't get my mind off of you
2009-10-10 @ 19:00:17
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


shake it

2009-10-10 @ 18:29:06
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


check



[x] Män som hatar kvinnor - Stieg Larsson
[ ] Flickan som lekte med elden - Stieg Larsson
[ ] Luftslottet som sprängdes - Stieg Larsson
[ ] Om jag kunde drömma - Stephenie Meyer
[ ] När jag hör din röst - Stephenie Meyer
[ ] Ljudet av ditt hjärta - Stephenie Meyer
[ ] Så länge vi båda andas - Stephenie Meyer
[ ] Känn pulsen slå - Berny Pålsson

Den fick mig att sitta ensam i ett hörn av matsalen på jobbet varje dag. På morgonfika, på lunchen och på eftermiddagsfika. Maten blev jämt kall, med vad gjorde det? Läs den.
2009-10-09 @ 14:55:27
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


klas klättermus


puss
2009-10-08 @ 23:05:14
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


jag är rädd

P och jag kollar på Mumin. Han viskar att allt ska bli bra.
Jag vill tro honom. Varför gör jag inte det?
2009-10-07 @ 23:24:32
Permalink Allmänt Kommentarer (3)


1+1=3

Jag hade behövt dig ikväll. Mer än någonsin.
2009-10-07 @ 18:35:11
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


counting down

Idag är ingen bra dag. Panikkänslan som jag levde med i flera månader men lyckades bli av med börjar sakta komma tillbaka. Att man måste förhindra att inte förlora allt man har. Det känns som att allt glider mig ur händerna.

Separationsångest.
21 dagar.

Ikväll ska jag kolla på hockey och läsa hur mycket Stieg Larsson som helst. Hejdå.
2009-10-06 @ 16:24:17
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


bzz

2009-10-05 @ 19:33:59
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


the end is just the beginning



Gah, ascoolt.
Bio när jag kommer hem från Australia, någon?
2009-10-04 @ 23:37:56
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


jag älskar honom




2009-10-01 @ 16:27:30
Permalink Allmänt Kommentarer (0)