arkiv

himlen är oskyldigt blå

Kombinationen Ted Gärdestad och Bill Skarsgård, då älskar man Sverige.

2010-10-31 @ 23:45:22
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


4x4cm, orange och awesome

När jag fyllde år fick jag pengar till en iPod. Idag kom min bror hem och sa att den nu fanns i butikerna, äntligen! For dit på en gång och köpte den. Nu ligger jag och myser i min säng med två av mina favoriter, Håkan Hellström och Bob Dylan.

2010-10-29 @ 22:02:17
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


diamonds of the soles of her shoes

Jag har gjort egen fram- och baksida till min kalender, med Dumbledore-quote på baksidan, ska skriva ut dom imorgon. Annars idag har jag slagit in min andra julklapp, druckit en himla massa loka och ätit grillad kyckling med gurka. Imorgon är det fredag och helg. Det ser jag fram emot. Jag ska nog sova och läsa Harry Potter hela helgen.Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.
2010-10-28 @ 21:03:07
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


en famn för mig

Jag har 18 dagar kvar i Sundsvall. Bra och dåligt.
Mest mest mest mest mest bra!! Kramar, pussar, mys.
Patrik.
2010-10-27 @ 22:30:02
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


ställ oss båda på en våg, å snart så flyger du bland stjärnor

Imorgon är det vägning. Förra veckan hade jag haft 20årsfest nästan en hel vecka så vågen visade +0,9kg. Imorgon hoppas jag att jag har fått bort allt det, plus lite till. HOPPAS! Nu - dusch, Harry Potter, sova.
2010-10-26 @ 21:44:29
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


jag knöt ihop ett litet armband

Säsongsavslutning av Lite Sällskap idag. Lite vemodigt. Det hann knappt börja så tog det slut igen. Men redan söndag nästa vecka är det premiär av Vem kan slå Filip och Fredrik. Det längtar vi till. Och idag är det exakt tre veckor till jag säger hejdå Sundsvall, hej Göteborg. Awesome!

Kolla vilket fint armband jag har gjort ikväll. Dock inte mina färger riktigt, vet inte vad jag tänkte med. Ville mest prova om jag lyckades göra mönstret. Har aldrig gjort så förut. Någon kanske får det.

2010-10-25 @ 23:31:19
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


det är jag som är lucy, apmänniskan

Sitter med datorn i köket. Varför då, undrar ni. Jo, det ska ni få höra. Tidigare ikväll när jag skulle gå in i mitt rum tände jag som vanligt lampan, men istället för att lysa upp rummet exploderade (det lät så i alla fall) den typ. Allt blev svart. Typiskt. Skulle precis fara hemifrån så jag tänkte inte mer på det. Men när jag kom hem igen och skulle tända en annan lampa på mitt rum så fungerade inte den. Inte heller min tredje lampa. INGENTING i hela rummet fungerar, inte ETT eluttag. Har provat att dra ur alla sladdar och satt i dom igen. Allt i hela lägenheten fungerar, men ingenting på mitt rum. Eluttagen är helt döda. Vad i helvete har hänt? 

Helt sjukt vad handikappad man blir. Right back to stenåldern. Tar nu med mig en ficklampa och försöker hitta till sängen.

Godnatt!
2010-10-24 @ 02:04:01
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


nothing like a nighttime stroll to give you ideas

Jag vill tatuera mig. Något litet bara, Harry Potter-relaterat. Denna har jag gottat mig i en lång tid nu, men jag vet inte vart jag vill ha den. Något Mumin-relaterat skulle också funka, en liten Snusmumrik kanske. Eller lilla söta Tooticki. Fast hellre Harry. Han är liksom my thing! Synd att jag är så feg. Men en smiley under tån ska jag göra i alla fall!

2010-10-23 @ 01:10:58
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


oh the weather outside it frightful

Möjligt att det här är det bästa ögonblicket ur Grey's Anatomy någonsin. Serien vore ingenting utan Cristina Yang. Ur avsnitt s06e10, det är julafton och Bailey, Cristina och Karev opererar på en vaken tjej och förhindrar att hon får panik. Det är inge spoil alls, så om det skulle vara någon som inte sett så långt på serien kan ni kolla utan problem, and you should!

2010-10-22 @ 16:40:12
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


and still there never seems to be a single penny left for me

Hör och häpna! Idag ringde Norge och frågade om jag ville komma och jobba lite. Tackar man ju inte nej till direkt! 16 arbetsdagar kvar på Bogrundet nu, sedan 2 veckors ledighet och massa mys i Göteborg innan det bär av. Längtar!

Idag följde jag med mamma på banken, passade på att växla en hundring till hundra st enkronor. Hon på banken skrattade lite. Men jag är nöjd över att min spargris nu är 7 hg tyngre! Krämade ner en femhundring och tre tjugor också. Hoppas den är full snart så jag får tömma den.

Nu ska jag ta mig en promenad, och på hemvägen ska jag köpa med mig lite loka som jag sedan ska avnjuta till ett eller två Grey's-avsnitt. Gottigotti!
2010-10-21 @ 18:30:54
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


ynka 30 dagar kvar

2010-10-20 @ 21:13:32
Permalink trams-potter Kommentarer (0)


imorgon är det 30 dagar!

Patrik har åkt sina nästan 80 mil hem igen. Det suger. Men om MINDRE än 4 veckor är det slut på den här långdistansskiten för ett bra tag. Äntligen, säger jag bara. Imorgon är det jobb igen, efter två lediga Patrik-dagar. När jag slutat funderar jag på att åka till Birsta och köpa lite julklappar som jag har gått och funderat på ett tag. AWESOME, jag älskar att köpa julklappar. Jag har redan köpt dödsfint omslagspapper som jag ska slå in dom i, skulle ha haft lite fint snöre bara. Och etiketter! Nu längtar jag till imorgon.

Dessa blev min 20årspresent till mig själv, hur söta som helst. Dom och Harry Potter och Halvblodsprinsen, på Blu-ray!
Lite How I Met Your Mother och lite Chamber of Secrets nu, sen ska jag sova!

2010-10-19 @ 23:13:09
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


love, you got a feeling that you cannot hide

2010-10-18 @ 23:53:09
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


20!

Perfekt start på mitt vuxna liv. Fick vakna upp bredvid bästa P, läste ett Harry Potter-kapitel, åt en bit paj. Nu ska vi åka på systemet och gå en sväng på Birsta. Jag tänkte unna mig själv en fin present. Och ikväll är det Lite sällskap!
2010-10-18 @ 11:24:17
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


all my life, i've prayed for someone like you

Kunde inte ha avslutat tonåren på bättre sätt än med den här filuren. Det finaste och bästa som går i ett par skor. Om 10 min blir jag 20 år. Nu ska jag kura ihop mig i Patriks famn och räkna ner. När jag är med honom är jag lyckligast i världen.

2010-10-17 @ 23:51:52
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


bästaste överraskningen, bästaste Patrik

Idag ÄNTLIGEN kom vår USA-beställning med alla basketlinnen. For till Pontus och skulle hämta mitt fina röda med Pippen 33 på ryggen. När jag och Thore kom dit satt Pontus redan i soffan med sitt linne och var snygg, spelade Call of Duty med Peter. Jag och Thore gick in på Pontus rum och skulle hämta våra. Jag rotar runt i lådan och tar upp Thores, men insåg snabbt att mitt saknades. Frågar: "Vart är mitt linne då?!", kollar upp, då kommer mitt linne gående mot mig. Scottie Pippen? Nej. PATRIK!! Den lilla knäppisen har åkt tåg hela dagen utan att jag vetat något. Han är så bäst.

Han hade dessutom med sig världens finaste present till mig. En stoor tavla med massa bilder på oss. Jag älskar den. 

Nu ligger han i min säng, är söt och kollar på Bad Boys 2. Jag ska gå och ordna något att äta åt honom, sen ska jag krama honom hela natten. Min bästaste, älskade, underbaraste.

Åh vad jag älskar dig!
2010-10-15 @ 23:06:28
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


i want it that wayBackstreet Boys på första plats på Spotify.
KUNG.
2010-10-15 @ 15:53:18
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


but every now and then, look around


drink it in, 'cause this is it. It might all be gone tomorrow.
2010-10-14 @ 21:58:14
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


suit up!

Idag har jag haft nackspärr hela dagen. INTE SÅ SKÖNT! Det är mycket som är lite småjobbigt just nu. Mycket jobbigt att Patrik är tyyysen (nästan) mil härifrån. Tur att Soran Holgersson är kul och får mig att skratta lite. Ett fotbad och lite How i met your mother nu så blir allt bra igen.

2010-10-13 @ 20:42:56
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


blowin' in the wind

2010-10-12 @ 22:54:45
Permalink Foto - Outside Kommentarer (0)


we've got to move 'em out

Paradise var en besvikelse, bortsett från Alex. Man kanske måste ge det några avsnitt.. Om bara någon minut börjar något som man inte behöver vänta på att det ska bli bra i alla fall! Det är awesome från att det börjar tills det slutar. Lite vemodigt är det ju dock att det faktiskt börjar närma sig slutet. Bara två avsnitt kvar efter kvällens. Men sen börjar ju faktiskt Vem kan slå Filip och Fredrik istället, så jag överlever. :)

Sen blir det sova DIRR. Och imorgon är det inte ens en vecka kvar tills jag fyller Får-köpa-egen-öl. KUNG!
Nu rullar CSI-eftertexterna, alltså dags att ta en till loka och bänka sig framför tvn!
2010-10-11 @ 21:59:58
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


oh baby baby it's a wild world

Sitter och väntar på klockan. 19:30 har Paradise Hotel premiär! Ny programledare för i år = Alex Schulman = grymt! Det ser jag fram emot. Senare ikväll, närmare bestämt klockan 22:00 är det dags för Lite sällskap, avsnitt 6. Lovely. Två bra program på samma kväll! Hädanefter är alltså måndagkväll, tvkväll. Nu ska jag dricka en shake och vänta ytterligare 18 minuter.
2010-10-11 @ 19:12:31
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


there are all kinds of courage

[ ] Harry Potter and the philosopher's stone - J.K Rowling
[ ] Harry Potter and the chamber of secrets - J.K Rowling
[ ] Harry Potter and the prizoner from azkaban - J.K Rowling
[ ] Harry Potter and the goblet of fire - J.K Rowling
[ ] Harry Potter and the order of phoenix - J.K Rowling
[ ] Harry Potter and the halfblood prince - J.K Rowling
[ ] Harry Potter and the deathly hallows - J.K Rowling


[x] Harry Potter and the Philosopher's Stone - J.K Rowling
[  ] Harry Potter and the Chamber of Secrets - J.K Rowling
[  ] Harry Potter and the Prizoner of Azkaban - J.K Rowling
[  ] Harry Potter and the Goblet of Fire - J.K Rowling
[  ] Harry Potter and the Order of the Phoenix - J.K Rowling
[  ] Harry Potter and the Half-Blood Prince - J.K Rowling
[  ] Harry Potter and the Deathly Hallows - J.K Rowling

"It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends."

Det. Är. Så. Bra. Jag får tårar i ögonen och rysningar i hela kroppen när Dumbledore ger Neville 10 poäng åt Gryffindor i slutet. Jag älskar det. Det är så perfekt. Hela boken. ÅÅÅH!
2010-10-10 @ 23:58:23
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


keep doing those panoramas

2010-10-10 @ 17:00:58
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


one way, one fate, one hero


40!
2010-10-10 @ 12:17:52
Permalink trams-potter Kommentarer (0)


med dig blir jag mindre, som gubben i lådan

Okej, jag kan inte ha mina gamla jeans. Dom som jag alltid använde. Inte ens med skärp skulle det gå. Hopplöst. Men det skiter väl jag i! Dom såg förjävliga ut ändå. Man märker inte så stor skillnad när man har antingen mjukisbyxor eller tights hela tiden. Men jeansen.. plötsligt fattar jag vad alla snackar om när dom säger att jag har försvunnit. KUNG!! Men det blir några milkshakes mer innan jag är klar. Det finns mer som ska bort, så jag kämpar på.

Imorgon ska jag träffa Frida, numera Umeåbo, men hon är hemma och hälsar på lite. Då måste man ju passa på att träffas över en liten fika och prata massamassamassa! Får se om jag hinner med en söndagsbio med Thore också. Hoppas.

Nu blir det Harry tills jag somnar med boken i facet! Det tar nog inte lång tid.. 40 dagar kvar imorgon (idag). DÖDSLITE!
2010-10-10 @ 02:13:43
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


how the west was won

Blev datorköp idag! Ska hämta ut den imorgon, direkt när jag vaknar tänkte jag. Då hinner jag leka lite med den innan Linn kommer hit och busar. Och till kvällen har jag lite vin som väntar på mig. Blir nog väldigt lite vin som det känns nu. Ett ägg och skinka i magen bara. Får äta som ZLATAN imorgon om jag ska kunna dricka vin, så jag får se hur det blir. Kul blir det nog vilket fall. Annars dricker jag pumpkin juice! Jag och Harry P.

Ikväll har jag legat i min säng och kollat på Familjen Macahan. Fan vad bra det är! Och man undrar ju lite.. har någon någonsin lyckats följt Familjen Macahan utan att ha varit lite kär i Luke? Jag minns hur jag fick vara vaken sent en gång i veckan, ligga i mamma och pappas säng och kolla på Macahan. Vi spelade in varje avsnitt också, så jag kunde kolla dagen efter om jag skulle råka somna. Sedan dess har dom VHS-banden spelats flitigt kan jag lova. Awesome att dom finns på DVD nu! Luke, mums.

Och nu slog det mig, att Fionnula Flanagan som spelar deras moster, hon som står i mitten där, kort och mörkhårig.. det är tanten i Lost!! Faradays morsa. Det är därför jag alltid har känt igen den nedrans tanten så mycket. Macahans moster, se på fan. Hon var bättre på 70-talet.

2010-10-08 @ 22:51:59
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


and the truth, you know, love is all we need

Igår skickade jag ett kort till Patrik. 19:58 la jag det i brevlådan här i Sundsvall. Strax efter 11 idag hade han det i handen, över 70 mil härifrån. Det ni. Idag har jag ätit min superomelett! Så jävla god är den. Avnjutes helst med små gurkbitar på sidan. Enklast i världen är den också. Jag bjuder på superreceptet! Observera att det är väldigt liten mängd av allting, men mer behöver/kan jag inte få ner i min Cambridgemage. Well, here we go:

1 ägg
1 skvätt mjölk
2 påläggskinkor, sönderklippta
salt, peppar, vitlökskrydda
gurka på sidan

TADA! Hur gott som helst, vitlökskryddan gör allt. Snåla inte med den! Sen rapar man så härligt hela kvällen också.
Imorgon har jag kortdag och slutar 14:30, sen far jag nog och köper en dator. Skulle sitta fint!

Just det, Vem kan slå Filip och Fredrik har premiär 7 november! Självklart borde alla se ALLA avsnitt, men håll extra utkik efter avsnittet där familjen Mercil utmanar! Jag lär synas. En aning.

2010-10-07 @ 20:54:55
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


det var jag som slutade lycklig

Idag hade vi vägning. -1,7 kg sedan i onsdags. Jag är nu inne på ett nytt tiotal, score. 2,6 kg kvar till mitt mål, sen får det fanemig vara nog med Cambridge. Byebye milkshakes! Mina axlar är typ bara skinn och ben, hur vore det om det kunde försvinna lite mer från typ.. låren? Närå. Vi tar från ställen där det inte finns något kvar, sa sopporna.

Imorgon är det torsdag, sen fredag = heeelg! Precis vad jag behöver. Sedan 5 veckor kvar till Göteborg och min räka. Sötaste räkan. Bästa räkan. Sen är det inte många dagar kvar till biopremiär. Men än så länge får jag nöja mig med en tom säng och första boken. Som för övrigt snart är slut! Min första Harry-bok på engelska. När den tar slut så tar vi andra, kanske hinner jag läsa alla sju på 44 dagar. Nja, kanske inte.

Imorgon ska jag busa med Linn, hon kommer hit när hon slutat. Ska bli kult!
2010-10-06 @ 22:21:43
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


never mind the darkness, we can still find a way

Ikväll har jag kollat igenom flera tusentals gamla bilder. Blev sjukt sugen på att framkalla massa, göra ett studentalbum kanske. Eller kanske världens fetaste Mediafest-album, skulle kunna bli hur grymt som helst.

Nu är jag trött. Och vill till Göteborg.

2010-10-05 @ 22:24:49
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


hängde och slängde i en gardin

Matte: ååååhh.. äter man när man är förkyld!
Patrik: medicin
Matte: amen E oooch O oooch K oooch..
Patrik: baciller
Matte: JAMEN man äter ju olika sånnahär E och A...
Linn: haha, aa justja!
Matte: E och A... Klättrar i gardinerna!!
Andreas: juust det!
Patte: B och C...
Andreas: hahaha
Matte: ÅÅÅÅH!!!... AMEN VAFAN! ÄTER MAN NÄR MAN ÄR FÖRKYLD, SÅNNAHÄR OLIKA...
Patte: A och C...
Matte: och C hmhmhmm... klättrar i gardinerna åå..
Fidde: Tiden är sluut!
Matte: kusin VITAMIIIN!!


2010-10-02 @ 13:26:01
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


all we ever do is say goodbye


E.K - R.J
2010-10-01 @ 22:25:01
Permalink Allmänt Kommentarer (0)