arkiv

Felix Herngren är mannen

I dag har jag inte gjort något vettigt alls. Skulle tända min ljusstake som jag pyntade fram i december förra året, men den fungerade inte. Jag får laga den i morgon.

Felix: Det är ju såhär också att Pernilla är ju inte bara en coach här till Wille under hela kvällen utan också ett wildcard. Och det innebär att du kan ju stoppa in.. eh, stoppa in låter konstigt. Du kan stoppa in Pillan i vilken gren.. hehe, du vill, under kvällen. Aa, och använda.. hehe, wildcard. Och då är det ganska smart att stoppa in henne, hehe, i en gren... haha, där hon kommer till bäst nytta så att säga, förstår du vad jag menar?

2009-11-30 @ 00:30:18
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


John Williams is the man

2009-11-29 @ 15:38:15
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Eklund, Falkman, Forsberg vs. Hammar, Wikingsson

Vad gör jag vaken? Jo, det slog mig plötsligt att jag ju missat massa Vem kan slå Filip och Fredrik när jag har varit borta. Jag kollade upp vilket avsnitt som stod på tur och skulle bara kolla lite i början. Trodde jag det? Fastnade gjorde jag. Inte oväntat. Det här törs jag säga var bland det mest underhållande jag sett med Hammar och Wikingsson. Top 5.

Herngren: Men du jag måste fråga dig, du tackar ju nej till i princip vartenda tv-program som du blir tillfrågad om, också är du med i det här banala lågbudget-programmet, varför..?
Forsberg: Jamen det känns ju som ett enkelt program att vara med i liksom..
Herngren: Aa. Har du sett Filip och Fredrik någonting förut?
Forsberg: Jamen det har jag ju gjort, jag har sett dom litegrann. Jag tycker Filip har gått upp litegrann i vikt i och för sig sådär, så det känns ganska bra.

touché
2009-11-29 @ 03:55:02
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


damn you fucking mensvärk

Sov inte så dödsmånga timmar inatt, vilket jag kanske hade behövt. Har i alla fall bytt däck idag, så nu är det fritt fram. Nu slipper jag köra ner och vända i rondellen för att ta mig in på gården när det är halkigt. Kinamat och hockey avslutade dagen ganska perfekt.

Nu är jag jettetlutt, ser knappt vad jag skriver. Snart intar jag nog fosterställning i sängen och hoppas på lite sömn. Gonatt.
2009-11-28 @ 23:18:56
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


skördar lite hallon

En stor portion varma chips med sourcream-smak och en bra film senare.

Lite synd att man inte har någon mer Stieg Larsson-film att se fram emot. Men bara ett år kvar till Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I! Jag längtar som en tönt. Den kommer vara så grym.

Morgondagen är oplanerad. Funderar på att klicka hem lite hockey, får se hur det blir med det. Nu ska jag börja läsa Människohamn och sedan sova. Hare!
2009-11-28 @ 02:41:39
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


jag vill visst vara i Sverige

Hemma! Jag har haft det hur bra som helst och åker väldigt gärna tillbaka dit. Och det ska jag göra, någon gång. Men nu är jag som sagt hemma igen. Äntligen, vågar jag nog säga lite. Vissa saker saknar man för mycket.

Resan gick bra. Tog taxin från Monterey vid 14:00 i onsdags. Reste sedan i ca 30 timmar och var framme i Sundsvall torsdag 11:48. Det gjorde vi bra. De första 10 flygtimmarna mellan Sydney och Bangkok gick hur fort som helst. Inledde turen med Harry Potter och Halvblodsprinsen på en alldeles egen skärm. Inte alltför oväntat var den lika bra som vanligt. Sedan läste jag ut Hanteringen av odöda. Fantastisk bok och jag älskar John Ajvide Lindqvist. När tårarna mot min vilja började rinna fick jag lägga ifrån mig den och samla mig en stund. Vem vill sitta och böla på ett flygplan? Men blödig som jag är gick det inte att undvika. När min bok tagit slut slog jag igång Up på min lilla skärm för att få mig själv på bättre humör. Dålig idé. Jag grät som ett barn, till en barnfilm. Vilket skämt. Men den var asbra.När vi kommit hem tog jag och Robin bussen till pappa och hälsade på lite. Tog därifrån sedan Obo ner till Ica och köpte garn och en Halvblodsprins på dvd. Därifrån till stan för en kebabtallrik på påse. Hem och se Twilight. Jag blev besviken igen, precis som första gången jag såg den. Nu när jag läst boken trodde jag att den skulle vara hur bra som helst. Icke. Men lite bättre var den i alla fall. Kvällen spenderades med hockey och Xbox hos Mikael. Ottawa Senators - Anaheim Ducks. 4-5 tror jag visst det blev. Hooooppsan! :) Bortsett från trista Elitserieresultat var det en utmärkt första eftermiddag/kväll i Sundsvall.

Det var sjukt längsen jag sov så bra som jag gjorde inatt. I min säng. Med nästan 50 timmar utan sömn slocknade jag dirr. Vaknade 11 och gjorde ordning en alldeles för stor frukost. Tre mackor och te, vilket var två mackor för mycket. Men jag fick i mig rubbet! När mamma kom hem från frissan for vi till morfar och hämtade hennes bil. Jag tog sedan en sväng på stan med mig själv innan jag for hem. Och nu halvligger jag här i min säng och äter en klubba. Ska strax städa mitt rum lite snabbt, tänkte till och med dammtorka. Sedan packa om för att fara till pappa.

Allt är för tillfället hur bra som helst och jag hoppas det förblir så. Ikväll ska jag på bio med tre coola tjejer. Luftslottet som sprängdes. Den är nog grym.

Välkommen hem Denice!
2009-11-27 @ 15:55:00
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


08:28

Godmorgon Australien för sista gången. Jag är nästan färdigpackad. Bara datorn, P och lite småsaker kvar. Inga bruna tröjor hänger kvar i garderoben i alla fall. Min bok är snart slut dessvärre. Men jag planera att sova större delen av resan, så det är lugnt. Snart är jag hemma hos Människohamn och jag längtar så jag dör.

Nu: frukost
2009-11-24 @ 22:28:42
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


I'm desperate for your voiceAnd if I came back from the grave for a while,
would you, could you make a dead man smile?
2009-11-24 @ 07:33:24
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Var är min älskling?

Idag har vi varit i södra halvklotets största shoppingcenter. Vad nu det är att skryta med. Hur många shoppingcenter kan södra halvklotet ha?

Nu har jag precis bäddat ner mig för att sova min näst sista natt i detta land. Det känns lite konstigt. Imorgon ska jag in till stan en sväng. Sedan fara hem och packa. Packa, usch.

Nu ska Filip och Fredrik få roa (och lugna ner) mig med ett avsnitt 100 höjdare säsong 3. Kanske den bästa säsongen kan jag tillägga. Sedan ska jag läsa min bra-a bok. Men bara lite, den får inte ta slut än. Jag får behärska mig, den är hur bra som helst. Jag tror jag älskar John Ajvide Lindqvist. Jag längtar hem till Människohamn och Låt den rätte komma in.

Döden är bara den nål som
öppnar ögat så att du äntligen
kan se, det ljus
vi levde i.
2009-11-23 @ 13:46:38
Permalink Allmänt Kommentarer (3)


varmelivarmt

Igår var det över 40 grader. Idag är det bara strax över 20. Jag läju frysa ihjäl.
2009-11-22 @ 23:53:58
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


20:36 och 35 grader varmt

Sitter och tittar på Australian Idol, finalen. Peter Jihde och Globen, släng er i väggen!
2009-11-22 @ 10:38:22
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


manly scenic walkway

Idag åkte vi färja till Manly och gick därifrån längs kusten i ca en mil. Den streckade linjen är där vi kom iland med färjan och gick sedan ungfär till Seaforth, längst till vänster i bild. Det tog lite på fötterna men var värt det, fick se mycket fint. :)Imorgon ska vi åka kryssning på dagen och kvällen ska tillbringas på något Thaiställe som jag har förstått det. Med thaimat och thaiunderhållning. Ska bli spännande. Men jag tror jag inleder dagen med antingen stranden eller bakgården.

Söndag, måndag, tisdag och onsdag. Sedan är jag hemma. Ångesten börjar krypa fram men jag tröstar mig med att tänka på sånt jag saknar och ser fram emot. Min säng bland annat. Och svenskt vatten. Och att jag ska få se Luftslottet som sprängdes, New Moon och 2012 på bio. Listan kan bli lång.
2009-11-21 @ 14:04:16
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Each morning I get up I die a little

Ibland förstår jag inte varför jag försöker.
4 dagar kvar, helvete.
2009-11-21 @ 12:46:26
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


tänk så det kan gå

Idag har vi varit på Bondi Beach. Jag och Robin badade i de största vågorna jag någonsin badat i. Det var askul. Till en början. Det var massa folk som surfade och man fick akta sig lite. Och när jag står och väntar på den största vågen på hela dagen så gör plötsligt en surfare en konstig jävla sväng så han glider rakt mot mig, jag försöker förflytta mig åt höger, men jag var rätt långt ut och det var djupt så det gick inte så bra att gå, jag tappade helt fokus på vågen och var inte alls beredd när den plötsligt slog rakt in i mig. Ytan försvann, jag voltade runt i vattnet, tappade allt vad kontroll heter, visste inte vad som vad upp eller ner. Hann tänka: "Det var det här Malin Sävstam beskrev". Plötsligt kände jag sanden under fötterna och rätade på mig. Tappade balansen direkt och satte mig ner i det lite grundare vattnet jag nu hade spolats in till. Hann inte sitta där i många sekunder innan nästa våg kom. Insåg att jag inte kunde sitta där utan ställde mig upp igen, balansen var obefintlig och våg efter våg slog in i mig medans jag försökte få kontroll över benen. Lyckades vingla mig upp till stranden med ett huvud som kändes som om det skulle sprängas. Visste inte om jag kanske slagit huvudet i botten eller om det var trycket från vågen som orsakat detta. Tog mig till min handduk och la mig på mage och bara andades i några minuter. Sen så, blev det bra. Någorlunda. Låg och solade i ett tag innan vi gick och åt en macka. Blev inget mer badande för mig. Har haft ont i huvudet hela dagen, känner fortfarande av det. Har inte ägnat mig åt annat än Starcraft, Harry Potter och min bok sen vi kom hem. Hoppas jag är återställd tills imorgon för då ska vi åka färja och grejer!

Lev och må, och akta er för vågor!
2009-11-20 @ 13:53:08
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


tack för det[x] Vingklippt ängel - Berny Pålsson
[x] Syskonkärlek - Katarina von Bredow
[x] Tillsammans - Denise Rudberg
[x] Expert på att rodna - Katarina von Bredow
[x] 100 Höjdare - Filip Hammar och Fredrik Wikingsson
[x] När livet stannar - Malin Sävstam
[x] Män som hatar kvinnor - Stieg Larsson
[x] Flickan som lekte med elden - Stieg Larsson
[x] Luftslottet som sprängdes - Stieg Larsson
[x] Om jag kunde drömma - Stephenie Meyer
[x] När jag hör din röst - Stephenie Meyer
[x] Ljudet av ditt hjärta - Stephenie Meyer
[x] Till dess din vrede upphör - Åsa Larsson
[x] Åse - Denise Rudberg
[x] Fördömd - Johanne Hildebrandt

[ ] Hanteringen av odöda - John Ajvide Lindqvist
[ ] Så länge vi båda andas - Stephenie Meyer
[ ] Genom dina ögon - Stephenie Meyer
[ ] Da Vinci-koden - Dan Brown
[ ] Känn pulsen slå - Berny Pålsson
[ ] Låt den rätte komma in - John Ajvide Lindqvist
[ ] Människohamn - John Ajvide Lindqvist
[ ] Tårtgeneralen - Filip Hammar och Fredrik Wikingsson

Äntligen slut. Den var kass, från början till slut. Döda samer som spökade och en djävulsdemon som härjade i Stockholm. Positivt är det ju i alla fall att oavsett vilken bok jag läser härnäst så kommer den vara bra. Jag råkar veta att "Hanteringen av odöda" av John Ajvide Lindqvist står på tur. Det är den sista boken jag har att läsa. Håll till godo. Jag ska vara här i en hel vecka till.

Just det, jag läste "Åse" av Denise Rudberg där emellan också. Den var väl, bra. Handlade om en svinrik tjej som åt massa god mat. Blev kär i Otto som var gift osv. Den var inte så krävande och helt okej.

Tillkommit i min lista har Da Vinci-koden gjort. Att jag inte har läst den tycker jag är aningen pinsamt, därför ska jag ändra på det.
2009-11-19 @ 13:45:48
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


stranden brb

Vad säger ni om jag säger: ligga på stranden i stekande sol och lyssna på Håkan?

Jag säger: Ja tack!
2009-11-19 @ 00:42:42
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


fördömd

Tillbaka i Sydney. Hem ljuva hem nästan. Klev upp strax efter halv fyra imorse. Taxin skulle komma 04:45 och ta oss till flyget som gick 06:00. Sjukt tidigt. Inte kunde jag somna på kvällen heller. La mig i sängen vid 9, somnade vid 2. Det där helvetesljudet som höll mig vaken kommer jag aldrig få veta vad det var. Antingen var det kackerlackor som sprang omkring i väggarna eller så var det en grannes luftkonditionering eller något, jobbigt som fan var det. 100 höjdare fick det ädla uppdraget att få mig att somna, men misslyckades big time. Ganska givet. Jag låg mest och skrattade. Men till slut somnade jag och sedan dess har jag åkt massa flyg, legat på stranden och gått promenad. Sett en dödsstor Aloe vera-planta. Blev besviken över att den inte alls såg ut som i Farmville...

Imorgon: 31 grader
Fredag: 33 grader
Lördag: 35 grader
Söndag: 37 grader

Får se hur det stämmer. Ser ut att få en helt okej helg i alla fall. :) Nu är klockan över elva och jag är hur trött som helst. Ska lägga mig ner och läsa min bok. Den handlar om spöken och är lite läskig. Snart slut, tur det. GODNATT!
2009-11-18 @ 13:13:48
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


hejrå Cairns

Idag har jag åkt massa buss och tåg. Lämnade Cairns några timmar och tog oss en tripp till Kuranda och strosade runt lite. Hittade äntligen (!) ett ställe som sålde frimärken och hade en postlåda. Spännande att se vad som kommer till Sverige först, jag eller min post. Sedan åkte vi linbana tillbaka över regnskogen. Jag har köpt en kompis men upptäckte nyss att hans arm blöder bomull. Han måste in på operation i Sydney så fort som möjligt. På tal om Sydney så åker vi tillbaka dit imorgon. Flyget går 06:00. Jag hoppas på att få landa i ett soligt Sydney så jag kan tillbringa resten av dagen på stranden.


Han behöver ett namn, förslag tack!
2009-11-17 @ 12:34:45
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


fortsätt simma, fortsätt simma

2009-11-16 @ 14:29:27
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


du får inte avbryta mig

Något stämmer inte, något känns väldigt fel.
Jag vet inte vad det är, men jag tycker inte om det.
Kan jag inte få stanna här?
2009-11-15 @ 13:07:39
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


jag älskar dig. och saknar dig.


massor.
2009-11-14 @ 13:58:48
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


5 avverkade, 3 till godo

Jag trodde jag tog med mig för många böcker men efter två veckor har jag läst alla. Vilken misär. Jag har nu börjat läsa mammas böcker som hon hade med sig. Jag vill hem och köpa mer Meyer.

Och mitt garn är snart slut...
2009-11-13 @ 13:30:32
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


check[x] Vingklippt ängel - Berny Pålsson
[x] Syskonkärlek - Katarina von Bredow
[x] Tillsammans - Denise Rudberg
[x] Expert på att rodna - Katarina von Bredow
[x] 100 Höjdare - Filip Hammar och Fredrik Wikingsson
[x] När livet stannar - Malin Sävstam
[x] Män som hatar kvinnor - Stieg Larsson
[x] Flickan som lekte med elden - Stieg Larsson
[x] Luftslottet som sprängdes - Stieg Larsson
[x] Om jag kunde drömma - Stephenie Meyer
[x] När jag hör din röst - Stephenie Meyer
[x] Ljudet av ditt hjärta - Stephenie Meyer
[x] Till dess din vrede upphör - Åsa Larsson
[ ] Åse - Denise Rudberg
[ ] Så länge vi båda andas - Stephenie Meyer
[ ] Genom dina ögon - Stephenie Meyer
[ ] Känn pulsen slå - Berny Pålsson
[ ] Låt den rätte komma in - John Ajvide Lindqvist
[ ] Människohamn - John Ajvide Lindqvist
[ ] Tårtgeneralen - Filip Hammar och Fredrik Wikingsson

Efter att ha läst tre Meyer-böcker och sedan läser en helt annan bok där en av karaktärerna heter Bella så blir det snurrigt till en början. Men det gick bra, den var helt okej. Jag tog den i en tugga.
2009-11-13 @ 13:27:13
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


eclipse[x] Vingklippt ängel - Berny Pålsson
[x] Syskonkärlek - Katarina von Bredow
[x] Tillsammans - Denise Rudberg
[x] Expert på att rodna - Katarina von Bredow
[x] 100 Höjdare - Filip Hammar och Fredrik Wikingsson
[x] När livet stannar - Malin Sävstam
[x] Män som hatar kvinnor - Stieg Larsson
[x] Flickan som lekte med elden - Stieg Larsson
[x] Luftslottet som sprängdes - Stieg Larsson
[x] Om jag kunde drömma - Stephenie Meyer
[x] När jag hör din röst - Stephenie Meyer
[x] Ljudet av ditt hjärta - Stephenie Meyer
[ ] Så länge vi båda andas - Stephenie Meyer
[ ] Känn pulsen slå - Berny Pålsson
[ ] Låt den rätte komma in - John Ajvide Lindqvist
[ ] Människohamn - John Ajvide Lindqvist
[ ] Åse - Denise Rudberg
[ ] Tårtgeneralen - Filip Hammar och Fredrik Wikingsson

Så var den slut. Den sista boken i serien som jag har i min ägo. Det var ju synd. Dom är hur bra som helst, dom fängslar mig och vem vet, jag kanske läser dom igen.
2009-11-13 @ 13:21:07
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


med min framtid vid min sida[x] Vingklippt ängel - Berny Pålsson
[x] Syskonkärlek - Katarina von Bredow
[x] Tillsammans - Denise Rudberg
[x] Expert på att rodna - Katarina von Bredow
[x] 100 Höjdare - Filip Hammar och Fredrik Wikingsson
[x] När livet stannar - Malin Sävstam
[x] Män som hatar kvinnor - Stieg Larsson
[x] Flickan som lekte med elden - Stieg Larsson
[x] Luftslottet som sprängdes - Stieg Larsson
[x] Om jag kunde drömma - Stephenie Meyer
[x] När jag hör din röst - Stephenie Meyer
[ ] Ljudet av ditt hjärta - Stephenie Meyer
[ ] Så länge vi båda andas - Stephenie Meyer
[ ] Känn pulsen slå - Berny Pålsson
[ ] Låt den rätte komma in - John Ajvide Lindqvist
[ ] Människohamn - John Ajvide Lindqvist
[ ] Tårtgeneralen - Filip Hammar och Fredrik Wikingsson

Snäppet sämre än första, men långt ifrån dålig. Läskigt hur mycket jag kände igen mig i den här. Ska inte avslöja för mycket, finns folk som inte har läst dom. Men det var inte delen när hon hånglar upp en vampyr jag kände igen mig i, jag har inte provat det. Tyvärr, kanske? Utan en annan del, en hemsk del. Jag är väl snudd på att veta hur Bella kände sig antar jag. Men nog om det, nu ska jag kliva upp ur min säng där jag legat alldeles för länge och bege mig ner mot stranden. Ljudet av ditt hjärta väntar.
2009-11-11 @ 00:18:20
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


vad fan ska jag hem för?

Idag har vi varit på utflykt hela dagen. Satte oss i en minibuss med ett sällskap på 20 personer + chaufför (som hette Ken) klockan 7 imorse. Första stoppet var vid Olympic Park, där vi fick gå runt och kika lite samt kolla när Ken kastade bomerang. Sedan for vi till en djurpark där vi träffade massa djur. Gosades med koalor (ni anar inte hur LEN dom var!), matade kängurur (dom med!), gick under ett träd och kollade upp och insåg att man hade en gigantisk påfågel bara någon meter över huvudet. Tyvärr hade vi inte så mycket tid på oss på varje ställe så alldeles för snart åkte vi därifrån. Får se om vi hinner med oss någon mer tripp till något liknande ställe, jag hoppas det.

Sedan bar det av upp mot bergen. Blue Mountains. Upp i bergen och kolla på den stördaste utsikt jag sett i hela mitt liv. Sedan ner i regnskogen och lukta på eukalyptusblad. Lunchade på något ställe där uppe i bergen, kinamatsbuffé. Sedan for vi till en liten by som låg där uppe och besökte en godisaffär. Har aldrig sett så mycket godis på samma gång. Till sist for vi ner från bergen till en båt som skulle ta oss en kringelväg rakt in i Sydney. Ken spelade Waltzing Mathilda för oss på bussen och en söt tant från England satt framför mig och sjung högt och jag var fånigt glad i hela kroppen, plötsligt fanns det inte ett enda bekymmer i hela världen. Efter att ha passerat med båten under Harbour Bridge och förbi operahuset klev vi av och for hem. Kom hem strax efter 7 och åt då god grillad-kyckling-middag.

Helt sjukt bra dag och imorgon hoppas vi på dödsbra väder då vi har planerat massa strand. Jag har t.o.m laddat min ipod. Ska vila ut oss fullständigt för på torsdag bär det av upp till Cairns. Tåg i 31 timmar, det gillar vi. :)

Nu ska jag läsa ut min bok, sen sova. Det kan jag behöva.2009-11-10 @ 12:51:40
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


jag är en tomat

Bondi Beach mina vänner, mer behöver jag inte säga.
Eller jo, jag såg massa krabbor!


2009-11-09 @ 12:36:14
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


det började regna, sedan var den slut[x] Vingklippt ängel - Berny Pålsson
[x] Syskonkärlek - Katarina von Bredow
[x] Tillsammans - Denise Rudberg
[x] Expert på att rodna - Katarina von Bredow
[x] 100 Höjdare - Filip Hammar och Fredrik Wikingsson
[x] När livet stannar - Malin Sävstam
[x] Män som hatar kvinnor - Stieg Larsson
[x] Flickan som lekte med elden - Stieg Larsson
[x] Luftslottet som sprängdes - Stieg Larsson
[x] Om jag kunde drömma - Stephenie Meyer
[ ] När jag hör din röst - Stephenie Meyer
[ ] Ljudet av ditt hjärta - Stephenie Meyer
[ ] Så länge vi båda andas - Stephenie Meyer
[ ] Känn pulsen slå - Berny Pålsson
[ ] Låt den rätte komma in - John Ajvide Lindqvist
[ ] Människohamn - John Ajvide Lindqvist

Jag öppnade boken två gånger. Första gången läste jag ena halvan, andra gången läste jag andra halvan. Jag hade skyhöga förväntningar, har dock inte bestämt mig vad jag tyckte om den riktigt. Men den är klart bättre än filmen. Nu ska jag bädda ner mig i min säng och påbörja När jag hörde din röst. Heipa!
2009-11-08 @ 13:50:48
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


braiga[x] Vingklippt ängel - Berny Pålsson
[x] Syskonkärlek - Katarina von Bredow
[x] Tillsammans - Denise Rudberg
[x] Expert på att rodna - Katarina von Bredow
[x] 100 Höjdare - Filip Hammar och Fredrik Wikingsson
[x] När livet stannar - Malin Sävstam
[x] Män som hatar kvinnor - Stieg Larsson
[x] Flickan som lekte med elden - Stieg Larsson
[x] Luftslottet som sprängdes - Stieg Larsson
[ ] Om jag kunde drömma - Stephenie Meyer
[ ] När jag hör din röst - Stephenie Meyer
[ ] Ljudet av ditt hjärta - Stephenie Meyer
[ ] Så länge vi båda andas - Stephenie Meyer
[ ] Känn pulsen slå - Berny Pålsson
[ ] Låt den rätte komma in - John Ajvide Lindqvist
[ ] Människohamn - John Ajvide Lindqvist

Jag avundas er som har dom olästa. Slut på Stiegan, nu tar vi Meyer! Har inte alls höga förväntningar på Meyer, är snarare skeptisk. Men dom ska läsas dom också. Jag glömde liksom bort att jag älskar att läsa i flera år, nu vill jag inte göra annat. Har läst 9 böcker på 67 dagar. Snittar en bok i veckan. :)
2009-11-07 @ 23:28:30
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


07:16

Nu drar vi härifrån. Tar inte med mig någon dator. Hejdå
2009-11-04 @ 21:16:50
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


I don't need you

Inatt drömde jag samma jävla skitdröm hela natten. Vaknade en gång av att jag grät. Har ingen uppfattning alls om hur länge jag låg vaken innan jag kunde somna om, jag var fortfarande kvar i drömmen och allt var läskigt verkligt. Till slut somnade jag ändå om. Rakt in i samma dröm. Rakt in i den värsta fight jag någonsin upplevt. Hela mitt liv rasade samman och allt och alla jag trodde på bara försvann. Jag gick som en zoombie mot en säng i någons lägenhet och la mig ner, kollade upp i taket och kände mig helt tom. Vaknar, kollar upp i taket och känner mig precis lika tom som jag gjorde i drömmen. Jag önskar att jag kunde glömma drömmarna när jag vaknar, men dom etsar sig fast, en lång tid. Påverkar mig. Får mig att inse saker. Stora saker. Problemet är att jag inte vet om jag kan lita på mig själv i sådana lägen. En gång drömde jag att Joakim Kjellbom var The love of my life, och han fortsatte vara det hela dagen efter. Är det samma grej nu? Att en dröm får mig att känna känslor som jag egentligen inte står för? Att den får mig att vara en person som jag egentligen inte är?

Det är för sent nu och jag svamlar. Borde sova men jag vill inte. Tur att P är med.
2009-11-04 @ 13:01:31
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


och imorgon tar vi stranden

2009-11-03 @ 13:40:25
Permalink Allmänt Kommentarer (5)


skitnatt

Igår vaknade jag av en skitjobbig dröm. Kändes som att den hade pågått hela natten och precis allt var jobbigt och dåligt i den. Slutade med det klassiska sätta-sig-upp-i-sängen-rycket. Kände mig sedan lite konstig hela dagen. Inatt vaknade jag igen, av än ännu värre dröm. Den satte igång min hjärna och jag kunde inte somna om på ett bra tag. När jag väl gjorde det satte det igång, igen. Vaknade för ca 30 minuter sen, alldeles skakis. Och det kommer förmodligen följa med mig hela dagen. Varför drömmer jag bara massa skitdrömmar? Snart slutar jag sova. Orkar inte. Behöver dom inte.

Nu ska jag fokusera på annat, som gör mig på bra humör. Dumt att göra en dålig dag av några bajsdrömmar. Ska in till Sydney idag JÖ. :)
2009-11-02 @ 23:12:30
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


ett litet inlägg innan sovdags

Idag har jag legat på stranden. Halvsovit och lyssnat på vågorna. Kanske hur härligt som helst. Lite röd om kinderna blev man också. Och jag hörde något om 35 grader imorgon.
Vem vill åka hem?

2009-11-02 @ 13:50:50
Permalink Allmänt Kommentarer (0)