arkiv

Botten, mellan inre, övre mellan, eh

Idag susade tiden fram på jobbet, det är skönt när den gör det. Jag har varit förvånansvärt pigg, brukar nästan sitta och sova, men inte idag inte. När jag kom hem åt jag middag, sedan la jag mig i sängen och vilade en stund tills det var dags att fara ner till Folkets park och spela lite minigolf med Mikael och Joel. Slutade trea och sist MEN 18 slag och 2 spikar bättre än sist. :) Varför är det helt sjukt kul att spela minigolf? När Mikael tagit hem segern än en gång (dock bara med ett poäng) for jag hem, slog mig ner i sängen med te, skorpor och två Prison Break-avsnitt och mådde braaa.

Just nu har jag precis läst ut Halvblodsprinsen och ska nu börja på Dödsrelikerna. Imorgon är det torsdag, dagen innan fredag och jag förstår inte vart veckorna tar vägen. Känns tusen gånger bättre i halsen nu också, kanske kan träna imorgon. Vill vill.

Hela min dag har varit riktigt bra och nu ska jag mysa ner mig i sängen och läsa Harry Potter. Älskade Harry Potter. Sleep tight!

2009-07-29 @ 23:23:41
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu

Vad hände med att vara en bra bloggare? Gick inte så bra.

Helgen var mycket bra. I fredags var jag hos Linn tillsammans med en hel drös folk. Thore, Niklas, Orren, Moxén, Diana, Houman, John, Lind och Thores kusin tror jag det var. Blev en liten frisering på mr. JT som dagen efter skulle till att raka av sig allt hår. Kastrullen togs fram och snyggt blev det inte. :) Annars satt jag mest i köket och  spelade fotbollsspel. Det var en mycket trevlig kväll och jag sov hos Linan.



I lördags vaknade vi och for och handlade till en snickerskaka jag fått i uppdrag av JT att baka. Sedan for vi hem och duschade och gjorde oss i ordning för kvällens avskedsfest för ingen mindre än Jonas själv. Han och Orren hämtade upp oss på Falkan och det bar av till Haga. Det hela slutade i en lyckad kväll fylld med hårrakning, kyckling med potatissallad, gräsklippning, massa chips överallt, tältresning och en helvetes massa ost.




Vaknade vid halv åtta på söndagmorgon, på Thores golv med en liten kudde. Fick skjuts av Lumpenboy hem till Linn där vi slog oss ner i soffan och drog igång en rulle. Och inte vilken rulle som helst, utan Man on fire. Mums. Sedan for jag hem och åt lite middag innan Mikey kom hit med Änglar och Demoner. Kan ju vara bäst han, hjälten. Som jag har velat se den och den var kanske huuur bra som helst. Jag vet vem som ska köpa den när den kommer på dvd. Fick stor lust att läsa boken igen dessutom. Kanske tar jag mig an den efter att jag läst ut Halvblodsprinsen (82 sidor kvar) och Dödsrelikerna (alla sidor kvar). En trevlig söndagskväll rundade alltså av min helg och jag ger den betyget - grym.

En ny jobbvecka har nu börjat, och halva har nästan gått. Igår efter jobbet drog jag upp på gymmet det första jag gjorde. Skulle gå på det sjukt tråkiga rullbandet. Men smart som man är tog man med sig ipoden som är fullpackad med Filip och Fredrik. Ställde upp den på en liten hylla där på maskinen och 45 minuter gick fort som bara den. Det var dock långtråkigt att gå hela tiden, så jag drog på farten och tänkte prova springa, bara för bekräfta för mig själv att jag inte orkar det. Men till min förvåning sprang jag på en stund, och det var kul. När jag ätit for jag och Liiini och hyrde film, Love in Manhattan och December boys (med Daniel Radcliffe). La oss i hennes säng och grät ikapp till Love in Manhattan. Dock började jag böla av att Linn bölade och har man väl börjat kan man ju inte sluta. Typiskt.

Ikväll hade jag velat träna, men jag har fått ont i halsen och bäddade därför ner mig i sängen med te och Star Wars istället. Funderar på att ta mig en skorpa. Vägrar bli sjuk, vägrar.
2009-07-28 @ 22:37:52
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Sån dag idag bara.

Kass. Värdelös. Oönskad. Och överflödig, framförallt. Mjarå.

Ska snart äta plättar, då blir det bra.
2009-07-23 @ 16:18:42
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


ovanpåboll

Ska man skriva sig ett litet inlägg? Jag tror visst det. Idag efter jobbet for jag och Linn till birsta och fixade med lite hemlisar. For sedan hem och tog en dusch innan det var dags för minigolf i Folkets park klockan 20.00. Deltog gjorde Jag, Linn, Mike, Pontus, bröderna Thoresson, Orren och Moxén. Mike for hem som segrare och jag slutade på en pinsam femte plats, men vad gör det? Det var sjukt kul. :) Krister var där också, och det gjorde ju inte att man saknar mindre.

Imorgon blir det jobb, såklart. Mamma har bakat snickerskaka som vi ska ta med och äta på 14-fikat. Mumsih! När jag slutat blir det mer hemlisar med Linn, och förhoppningsvis lite ryggis eller något. Hade tänkt hinna träna djävulen på gymmet också. Vore skönt.

Kan ju alltid hoppas på att man får sex små filmer i brevlådan imorgon. Åtminståne ett brev om att jag kan hämta sex små filmer någonstans. Men det är nog att hoppas på för mycket. På fredag kanske.

Goood naaaattt!
2009-07-23 @ 00:53:18
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


I want to get my basilisk into your chamber of secrets

Två dagar till avklarade på jobbet, och imorgon får jag min första lön. Det tackar vi för. Igår efter jobbet tog jag det mest lugnt fram till klockan blev halv åtta. Då gick jag, min bror och hans kompis upp på gymmet. Helt själva var vi, hur skönt som helst. 15 min cykel och 45 min gå/springa på rullbandet. Var tråkigt som fan. :) Rullband suger. Men skönt var det, och jag vill springa lite mera, trots att det var tråkigt. Bör även tilläggas att efter 45 på ett rullband är det obehagligt som fan att gå vanligt på golvet. Man liksom flyger fram. Var tänkt att jag skulle upp en sväng idag också, men jag har liksom inte hunnit med mig. Mamma och Robin har inte varit hemma så Linn kom hit och åt pizza och kollade på film med mig. Mysigt värre.

Just det, jag och mamma klickade hem Star Wars-filmerna från cdon förut. Nu kan jag se dom igen. Och igen. :D
2009-07-21 @ 22:34:03
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Parry Hotter hela helgen lång

Har man haft en asbra helg? Svar ja. I fredags var vi hos Linn och ölade lite. Massa folk och massa Harry Potter. Hur bra kväll som helst. Gårdagen fortsatte i samma underbara Harry Potter-anda, om inte snäppet bättre. Jag, Linn, Mike, Peter, Thore och Moxén hade Harry Potter-maraton. Vi hade blixtar i pannan, varsin trollstav, glasögon och drack pumpkin juice. Såg Fången från Azkaban, Den flammande bägaren och Fenixorden. Sen var klockan mycket. Vid fem-tiden slog jag och Linn på Green street holigans och lade oss tillrätta under täcket. Och jag somnade dirr. Vaknade klockan elva och tvingade mig själv att inte somna om. Måste kunna somna ikväll också, mm, mm. Låg och chillade tills klockan var tolv och väckte då  Linn. For hem och tog det lugnt en stund innan jag for ner till bion med Falkanbruden själv. Halvblodsprinsen. Igen. Och den var bra. Naturligtvis. Aningen bättre än första gången.

Nu ligger jag här under min Harry Potter-lampa och funderar på att läsa ut Halvblodsprinsen så jag får börja på Dödsrelikerna någon gång. Eller så fortsätter jag kolla på Klonerna anfaller som jag somnade ifrån sist. Det lutar åt det sistnämnda.
2009-07-19 @ 22:35:50
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


may the force be with you

Ligger under täcket och myser med Klonerna anfaller. Tiden gick fort idag på jobbet och det var rätt så roligt. Imorgon är det fredag och sen är det helg, kanske hur skönt som helst. Men nu, åter till Obi-Wan och hans homies.

but I know when I close my eyes late at night there's only one thing
2009-07-16 @ 22:51:03
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


baconchips, baconchips

Soft dag idag på jobbet. Bestämde oss för att köra analys på myror så jag och Terese kröp runt ute och letade massa. :) Fick ihop 70 stycken. Behöver dock några till om det ska räcka. Kirrar det imorgon! När jag slutat for jag och hämtade Linda och vi for till birsta. Kollade runt lite, åt ikeakorv och pratade hur mycket som helst. Dåligt att hon bor i Stockholm.

Har också hunnit med lite ryggis idag med Linn. Det var skönt, och jag vill mera. Kan dom laga maskinerna på gymmet kanske? Blir tokig.

Imorgon är det onsdag, och 15 Juli. Det vet vi vad det betyder. Dagen till ära står det "HP 15/7 G630K/68 1:09" på våra påsar på jobbet. :')

2009-07-15 @ 01:25:43
Permalink Allmänt Kommentarer (3)


Krazy

Har nyss bränt en skiva, en grym en. Kung att få lyssna på den hela vägen till jobbet imorgon. Efter jobbet ska jag en sväng till Bergeforsen och hämta upp Linda som jag ska gå en sväng på Birsta med. Ska bli trevligt. Senare ska jag och Linn dra några varv i ryggis, det ser jag fram emot. Ska bli skoooeent. Men nu när skivan äntligen är klar måste jag s o v a.

You may not like him Minister, but you can't deny it. Dumbledore's got style.
2009-07-14 @ 01:03:27
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


touch and go

Sitter hemma hos Linn. Har ätit lite popcorn och druckit saft. Är en konstig film på tvn nu, den är animerad fast det är riktiga skådespelare. Sånt fick vi inte lära oss av Åke inte. Om 20 minuter börjar Fenixorden på Canal+, tänkte se den. :) Pussrå!

det är så jag säger det, du är det finaste jag vet
2009-07-13 @ 20:39:06
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Vem är störst och vackrast i skogen? Jo, Bo. Obo.

Igår blev det lite rajtantajtan i Idas lägenhet. Imorse mådde jag mindre bra. Kom till pappa vid 6-7 kanske, skulle då lista ut vad som var fel med bilstereon. Satt och filurade en stund innan vi bestämde oss för att prova koppla in den, och vips! Hur bra som helst funkade den. Äntligen. Imorgon ska jag fara och köpa skivor och bränna en asbra skiva.

Imorgon börjar jag dessutom jobba igen. Har varit hur skönt som helst att vara ledig en vecka, behövde det. Nu är jag redo att köra på för fulla muggar igen! Labb, here I come.

nu kan du få mig så lätt
2009-07-13 @ 01:09:15
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Hur går det rent jordnötsmässigt?"

Hej hopp. Snopp.
Här sitter jag i min säng med datorn i knät och småkollar på Star Wars. Episod 1, igen. På ett sätt är det tur att jag inte har sett dom förens nu. En liten Denice skulle inte alls ha uppskattat dom på samma sätt som en stor Denice, då en liten Denice var allt för insnöad på Tintin och Mumin.

Kom hem från släktträffen för lite mer än en timme sen. Det var trevligt. Åt god mat och såntdära. :) Var en hel drös människor där. Vågar inte skriva vilka för jag riskerar att glömma någon. Men som sagt, det var trevligt. Trots att inte riktigt alla var samlade.

Imorgon:
- vakna
- läsa Harry Potter
- packa
- fara till pappa
- träffa Linn
Och imorgon har jag bara 4 dagar på mig att läsa en halv Harry Potter-bok, det borde gå. Eller hur? Det är ju trots allt Harry P. 4 dagar kvar bara. Shiiiiit. När vi satt och åt efterrätt hos Linda förut frågade mamma mig plötsligt: "Denice, ska vi hitta på någonting på onsdagkväll?" Jag gav henne nog en väldigt konstig blick till svar för folk runt bordet började skratta. Självklart vet hon att jag är mycket upptagen onsdagkväll.


2009-07-11 @ 01:51:18
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


"Tom, du har en besökare..."

"...det här är mr. Dumberton, förlåt, Dunderbore."

Klockan är över fyra och ungefär såhär mycket har jag klivit upp ur sängen. Vid tolv sprang jag till köket lite snabbt och hämtade två rostade mackor och lite oboy. Sedan dess har jag legat här och kollat på Vänner. Om en timme ska man vara på släktträff hos Linda. Ska grilla och så, dock är jag inte ett dugg hungrig. Det är lite synd, det är gott med grillat. Var i och för sig inte hungrig på den goda fisken, potatisen och spenaaten (som jag älskar) igår heller. Hm? Om vi inte blir där för länge ska jag kanske träffa Linn ikväll, beroende på om hon ska till Njurunda eller inte, och röja som bara min Linn kan. :') Men, man kanske ska man ta och klä på sig.

2009-07-10 @ 16:15:55
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Denice miste hatten sin!"

Gårdagen bestod av småbarnsfirande hos farmor. Min kusin från Norge var där och fyllde fem år. Min faster och hennes familj kom också och åt lite tårta. När jag kom hem for jag och hyrde Star Wars för att vid halv tio fara till Mike och kolla. Och det kan vi väl säga var på tiden. Bra varom! Såg två stycken, episod ett och två närmare bestämt.

Idag när jag vaknade vid klockan 12 kände jag för att städa. Tog på mig lite kläder och började plocka grejer. Plockade på ett bra tag, sedan dammsög jag och torkade t.o.m golvet. Strax innan 2 hade golvet torkat och jag kände att jag förtjänade en paus. Gjorde lite frukost bestående av leverpastejsmackor och oboy. Slog mig ner och kollade på några Vänneravsnitt och åt min goda frukost. Sedan fortsatte jag städa. Tog tag i bokhyllan, vilket var ganska osmart med tanke på att jag redan dammsugit och torkat golv, det skulle behöva göras igen nu. Slängde massa gamla grejer och dammtorkade. Bra blev det. Elgitarren och en låda som bara stog i ett hörn och hade massa saker i sig har nu åkt ner i källaren. Vilket betyder mycket mer plats på golvet. Jag skulle behöva en matta, det ser rätt kallt ut. Hur intressant är det egentligen att läsa om vad jag har städat och inte? Förmodligen hur ointressant som helst.. Men, när jag inte kunde komma på något mer som kunde städas for jag och handlade lite med mamma. Sen kom Mikeypikey hit och vi såg två Star Wars till. Trean var kanske huuur bra som helst. Tror jag lånar dina filmer lite till Thore, jag ska se igen. :) He he.

Imorgon ska jag städa lite till tror jag, är fortfarande på städhumör. Senare ska jag på släktträff. Hoppas det kommer lite folk, sist var det bara jag och Sophie där. Men det ryktas om femkamp, och vem går miste om det frivilligt liksom?

Nu blir det sova, nattinatti.



2009-07-10 @ 03:02:31
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Ynka 8 dagar.

Igår var jag och Linn hos Mikey i Matfors och lagade lite mat och spelade lite kort. Innan jag for hem hann vi chilla lite i soffan och kolla på coola killar på studsmattor och Prison Break också. Hade en väldigt trevlig kväll.

Idag har jag haft en rätt lugn dag. For ut till birsta och träffade Frida strax innan två. Gick runt litegrann innan vi satte oss på Charm. Köpte varsin macka och satt och pratade massa. Frida är bra hon. Sedan stod simning med Linn på schemat. Simmade på fram och tillbaka där i bassängen i en timme, och det är lika skönt varje gång.

Ikväll har jag kollat på film med min bror. Spiderman blev det. Och chirre och saft. Just nu ligger jag i min säng och har tagit en liten paus i mitt Harry Potter-läsande. Imorgon är det onsdag och bara en vecka kvar till premiären. Hur lite är inte det? :D Imorgon ska för övrigt upp rätt tidigt, jag och Robin ska nämligen ner till farmor och fira lillkusinen Edvin från Norge som fyller år. Ska bli trevligt.

Nu ska jag fortsätta läsa min Halvblodsprins.
Sov gott och såntdära! :)
2009-07-08 @ 01:24:39
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Hörde jag efterfest?"

Sitter och kollar på Wimbledonfinalen mellan Roddick och Federer. Tiebreak i 2:a set nu, 5-1 Roddick, som även tog 1:a set. Vad hände? Såhär får du inga 15 Grand Slam Feddan, skärp dig. Håller på Roddick gör jag. Dock hoppas jag lite på Federer i smyg.. vore ju lite fränt med 15 Grand Slam.

Igår var jag i hamnen hos Hanna och partade med massa mysigt folk. Hade en riktigt trevlig kväll som slutade med ynka 45 minuter gatufest. Men hur kul är gatufesten då? Trångt och äckliga toaletter.

Imorse vaknade jag och ringde Linn, bestämde oss för att tuta ner till Hanna och hämta lite kvarglömda saker. Svängde in och tog en pizza på vägen hem. Det var mycket gott och jag blev sjukt mätt efter en fjärdedel.
Ikväll ska jag och Linn kolla på film och mysa. Kanske myser vi med lite marängswiss. Vore mumsigt. Linn är mumsig.

Och när jag nu precis blev klar med detta inlägg så slog Roddick in 1-1, 1-1. Åter till matchen.
2009-07-05 @ 16:42:28
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


svennebanan

Sitter hos Hanna med Linn och Fredde. Snart tar man en öl och snart kommer det massa folk. Då är partyt ett faktum. Ska ha en sjukt bra kväll!
2009-07-04 @ 18:27:27
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


ska man blogga?

Kungdag idag på jobbet. Varmt och skönt hela dagen, dödsgoda mackor med marmelad på 9-fikat, vid halv elva kom Lena på saftcykeln och bjöd på riktigt kall och god saft där ute på landet, tror vi var på 49 närmare bestämt, men det är inte viktigt.  Åt sedan en god Grandiosapizza med ananas på lite snabbt innan jag, Erika och Malin drog iväg till den söta lilla stranden och badade lite. Hittade en liten, liten eremitkräfta (tror vi) som hade byggt in sig i en pinne. Efter lunch fortsatte vi att jobba på i det otroligt varma vädret och bubblorna på min kropp ökade kraftigt i antal. På 2-fikat bjöds det på glass. En daimstrut blev det och den var riktigt god. Vid den här tidpunkten på dagen stog termometern på ungefär 37.5 grader i halvskugga. Skönt det! När dagen var slut 15:45 satte jag mig i bilen med min mor och tuffade hemåt.

Man kan ju lätt tro att man har fått nog av solen efter en dag i konstant gassande solsken, men nejdå. Tog min ipod, min Harry Potter-bok och min filt och la mig på gräsmattan i en och en halv timme. Sen var det dags att duscha och göra sig klar för gatufesten. Strax efter 19 kom jag ner till stan och mötte upp mina vänner Linn, Hanna och Fredrik i hamnen. Vi gick sedan in mot navet där vi hämtade upp Thore och Anton. Åt god mat på Daltons och hade det trevligt. Vid 22-tiden dök även Mikael upp och senare även Martin. Vandrade runt där inne på området ett tag innan den snälle Mikael skjutsade hem mig. Nu ska jag läsa lite HP innan jag ska sova. Ny dag imorgon! Då bjuds det på grillad hamburgare på jobbet, ska bli gott.

Sov gott!
2009-07-02 @ 00:42:43
Permalink Allmänt Kommentarer (0)