arkiv

1 stycke, 2 stycke, 3 stycke.. 11 stycke armband!

Staden idag med Flisan, Tussiluss och lite Cehå.
Köpte mina armband, dom är lite stora men dom är ju för karlar,
men dom var ju snygga så vad gör man inte.
Nu ska jag varva ner lite och så småningom få i mig lite käk.
Sedan bär det av till staden igen där det ska filmas. 16.00 - ?
Jag hoppas vi hinner med 23.15 bussen, annars blire jobbigt.

Nu, sims.
2008-04-30 @ 14:21:54
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


don't look back in anger

Idag säger jag bara en sak, Oasis.
2008-04-30 @ 00:20:38
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Men VAD gör apan med åsnan?

Inledde dagen med en stor kopp Ceylon Gardens, kunde inte börjat bättre. Sedan ner till skolan för att skriva engelska nationella, som t.o.m gick ganska bra. Bara ett prov kvar nu, sen är jag klar med engelska fåevaaah! Gick ner till stan och klämde på diverse saker med Öberg. Mötte en flaggstång (ganska lik en palm, hm?) med en Jack Russel i Ja/Nej/Vet ej-parken, NÄÄMEN? Jag hittade massa söta armband på H&M som jag vill ha. Jag, armband? Det närmaste jag har kommit ett armband dom senaste åren är ett svettband jag hade i sjuan. Och justja, en kalle anka-klocka har jag också. :) Men det här var fina armband det, som jag ska köpa när jag får pengar.

OBS! Hanna nu kan du sluta läsa för nu kommer det basket! :D

Inatt spelar Denver hemma mot Lakers. 04.30, men jag kliver nog upp, eller sitter uppe, jag är ledig imorrn ändåså. Förvisso ligger dom under med 3-0 i matcher, men vem bryr sig? Är det Allen så är det. :')
Och imorrn! Imorrn är det Drägs! Och vi har ändrat schemat till filmningen så jag hinner dit, skulle ha filmat en föreställning som börjar 18.00 och slutar 18.45. Packa ihop på 10 minuter (om det går riktigt fort), springa till sporthallen på 10 minuter och missa allt bra-a i början. MY ASS. Så vi filmar den på torsdag istället, hehehe.

21:55 - 100 höjdare



Jag glömde.
Idag när jag och Öberg var på stan hade hon körlektion, så jag satte mig och pluggade teori medans jag väntade. Jag har inte pluggat någon teori alls, inte ens öppnat boken har jag gjort, trots att jag har en. Gjorde Fas A, fick 38/70! Hah, över hälften för fan. :D Bara 29 poäng upp till godkänt. Förväntade mig typ 5 rätt, så jag tyckte jag var duktig. :)
2008-04-28 @ 19:27:36
Permalink Allmänt Kommentarer (3)


så länge mitt hjärta slår, vill jag leva, leva för dig

dagens bästa
image30

tappade bort min förra
jag har saknat!
2008-04-27 @ 23:24:24
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Snarare komaläge..

Igår var jag hos Tuss hela kvällen, spelade Sims. Gjorde en Mimfamilj, dödscoola var dom. :) Dock så gick hennes dator in i nåt slags viloläge när man minst anade det. Det var inte ens viloläge, för den gick inte att få igång igen. Man var tvungen att starta om hela skiten. Så naturligtvis fick man göra om allt som man hade gjort. Tog 01:40 bussen hem och det var bara jag, busschauffören och ett tidningsbud vakna i Ljustadalen den tiden.

Strax efter 11 idag klev jag upp, satte mig och installerade Studentliv, sedan satte jag igång. Spelade, spelade och spelade. Flyttade till ett universitet med en brud, hade typ en halv termin kvar och skulle ha gått ut med toppbetyg. Tror ni inte jäveln går och brinner upp då? 6 timmars spel helt åt helvete. Nu måste jag göra om allt. Brinna upp, herregud...



Finally!
Haft abstinens ett tag nu, har inte sett basket på en vecka.
Halvtid nu i Nuggets - Lakers, 48-53.
Dödslängtar man till tisdag eller? JA!
2008-04-26 @ 17:13:18
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Mwaah, Ceylon Gardens! <3<3

Jag är hungrig som en vaaarg. Fiskpinnarna är i ugnen och potatisarna är snart klar. Supersåsen färdigblandad också. Bästa såsen som finns. Antingen var det mamma eller pappa som "uppfann" den, liten var jag iaf. Har alltid ätit den till fiskpinnar, ingen äcklig remouladsås eller vad nu folk äter. Denna sås är väl det enda jag kan koka ihop själv i ett kök antar jag. Men vad gör väl det, god som fan är den.

När jag har käkat ska jag iväg till Tuss, där ska det ätas popcorn, spelas sims och drickas te. Är sjukt sugen på te. Köpte ett nytt idag. Ceylon Gardens, utan tvekan bland det godaste som finns.

Men nu tror jag att det är dags för pinnarna! Seee yaaa!

(När jag lägger upp det här har jag faktiskt redan ätit och ska åka, moaha)
2008-04-25 @ 17:45:56
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


I tried to be chill but your so hot that i melted

ingen basket blev det, hur jag än gjorde var det bara massa japansk reklam och plötsligt kom det lite fotboll, jag ville inte se fotboll.. Dom förlorade vilket fall, men jag hoppas det fungerar på lördag, för då spelar dom hemma. Nyduschad nu, övertalade Öberg att följa med mig på stan, trots att hon precis kommit hem därifrån. Vi ska ta en promenad ner. Jag tar trekvartarna och hoppas på lite färg på benen! Laters



Härligt vare på stan minnsan. Fixade biljetter tills på tisdag och åt min första och sista mjukglass för iår. Det är inte gott. Tacka vet jag kulglass, daim och melon, mmmm! Nyäten nu, mätt som en plätt. Snart ska jag och mamma börja röra oss ner mot Norrporten, vi ska gå. Härligt att komma tidigt, då kan man sitta och sola sig litegranna. Adjöken fröken!
2008-04-24 @ 12:46:25
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


And Solna it is..

Första apu:n idag, fast det gills knappt. Kollade bara på två genrep. En tur till Skönsmon hann vi med också. Jag måste nog sova nu, för jag ska upp 04:15 och titta på basket. :D Också måste jag orka åka ner på stan imorrn och köpa biljetter till matchen på tisdag. Beeennnyy!! + att det är fotboll imorrn, hoppas det är soligt.

Var hos pappa en sväng idag för jag skulle hjälpa farmor med hennes nya dator som hon har köpt. Jag lärde henne öppna word, skriva lite och sedan skriva ut det. Det fick jag 100 spänn för, haha. Inte illa.

Men nu är det sovadags, i 4 och en halv timme. Sleep tight!

image29
2008-04-23 @ 23:58:05
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


It's your god forsaken right to be loved loved loved

Andra dagen på apu:n idag. Eeehehhehe, eller inte. Imorrn är det apu, 18:00-21:00 på kvartersteatern. Sov till halv ett idag då jag klev upp och rostade mig lite mackor. Sen spelade jag sims tills att Tuss ringde och sa att jag skulle komma till henne, så då gjorde jag det. Där vann jag i alla kortspel som går att vinna i, t.o.m i patiens, haha. Jennifer kom också, med popcorn och gott kaktuste. På fredag ska vi ha popcorn-och-sims-kväll. Massa mys. Imorrn måste jag sitta uppe till 04:30, för då börjar Nuggets match. Så egentligen måste jag sitta uppe till 07:30, eftersom jag ska se matchen också. Ehe, jag lär ju gå och lägga mig när jag kommer hem från teatertjosan och kliva upp igen. Frågan är om man inte blir tröttare då, de viisah sä.
Nej nu orkar jag inte skriva mer, jag har ändå inget vettigt att säga.

g'night!
2008-04-22 @ 23:44:38
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


114 - 128

Nyss sett Nuggets - Lakers. Fränt att se lite annat än Sundsvallsbasket som omväxling. Vinst åt Lakers blev det iaf. Iverson åkte ut på 2 tekniska, hah. Sweeet är han! =) 26:e (lördag) spelar Nuggets hemma. Då ska jag kolla minsann. Men innan det är det borta mot Lakers igen, på onsdag. 04.30-07.30. Får se hur det blir med det. :P



Imorrn börjar apu:n, för vissa. Höhö, själv är jag ledig. Ska hitta på nåt skojsigt med Öberg som också är ledig, eftersom hon är min kära apu-kamrat. Får se vad vi hittar på. Blir nog bra.

Annars idag har det inte hänt ett skit, mer än prison break. Vattnat mina tre bäbisblommor jag har i mitt fönster har jag gjort. Dom är alltid ledsna, hänger och har sig. Vad är grejen med hängiga blommor? Man får ju bara dåligt samvete över att dom ser ledsna ut. Man ska inte ha blommor.

heipa!

jag säger bara
Jason Mraz - I'm Yours
2008-04-21 @ 00:21:19
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"En komet påväg till jorden? ...

... Och det har några radioaktiva renar berättat? för Roger Pontare?"

Idag har det inte hänt mycket. Varit och kollat på lilldrägs (om man får kalla dom så, dom är inte så små) som mötte Uppsala. Knapp seger med 1 pinne. Sen hem och städa rummet. Eller hela lägenheten rättare sagt. Fint blev det minsann. Sen drog vi en pizza, och sen har jag suttit här med min Michael Scofield i flera timmar. Den karln alltså, jag blir helt till mig.

Ingen basket förns 29:e nu. MEN, 26:e ska jag se Nuggets på datorn. :):)

nightie!

"Och frågan som växer sig allt starkare är inte om Dragons verkligen ska kunna ta sitt
första SM-guld någonsin. Frågan är i stället hur Dragons ska kunna undvika det."


2008-04-20 @ 00:30:33
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Det är vår och kärleken spirar!"

83-72, 3-0 i matcher = final <3

Sista skoldagen innan apu:n idag, gjorde jag klart min hemsida och var klar med rubbet ungefär 2 timmar innan lektionen var slut. Så jag bestämde mig för att jag ville ha med mediekunskapsfilmen på min dvd, så jag brände om hela skiten.
Sen hem och titta på prison break i flera timmar i väntan på basket.
Blev inge åka till pappa idag, han skickade sms och sa att dom var sjuka där, så vi ska stanna här tills dom är friska. Inte mig emot, har ingen lust att bli sjuk.
Imorrn blir det mera basket, och pizza dessutom!
Men nu ska jag se prison break och dreggla lite.

2008-04-18 @ 22:38:38
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


Jag vill ha låga och svarta kor

Gjorde ingenting alls på skolan idag. Började 11.40 med klassråd, där våra mentorer sa att dom inte hade något att säga. Sen hade vi filmfestival och alla ettor, tvåor och några treor såg våra filmer vi har gjort på mediekunskapen. Pinsamt men kul. Sen kom hon UF-tanten och pratade (hon nämnde Jonathan med jetlagen. Jetlag, hihi), jag blir mer och mer sugen på det där faktiskt. Sedan hade vi ingen engelska så vi slutade. Gick på stan med Nea och Marklund. Klockan 6 skjutsade jag och mamma brorsan på träning, sen bar det av till Norrporten Arena. Där satt jag och solade i väntan på att matchen skulle börja. Matchen gick ju som den gick. Men imorrn! Imorrn blir det vinst mot Södertälje i sporthallen. Apselut! Pepp som fan är jag. Biljett av äggmannen får vi också, vilken kille. :)

Alltså, jag kom på en grej. För att få ersättning för bussresorna till och från APU:n måste man visa kvitto, och det får man bara om man betalar kontant. Nu första veckan börjar jag 18.00 och kan då åka på skolkortet till stan, men inte hem. Jag måste alltså betala kontant hem. Jag äger 52 kr. Det är fyra bussresor. :) Dessa 52 kr har jag dessutom på kontot, så jag kan inte ta ut dom. Okej, ärligt, jag trodde aldrig att jag skulle ha för dålig budget för att kunna åka buss. Härligt Nisse!

Godnatt.
2008-04-17 @ 23:34:06
Permalink Allmänt Kommentarer (3)


krämbulle, blåbärsbulle, glassbulle

Idag var jag, Emma och Maggan på möte med folket från Film i Västernorrland och Kvartersteatern. Bestämde inspelningsdagar och fick kolla runt på lokaler där vi ska redigera och sånt. Första veckan ska vi kolla på deras repetitioner, det tror jag kommer bli kul, men nästa söndag ska vi kolla på teater från 12.00 till långt på kvällen. Alla föreställningar på samma dag, och vi ska sitta och anteckna och "lära" oss pjäserna. Och när ska vi ha tid att få någonting i magen? Man kommer ju hungra ihjäl flera gånger.
Sen ska det filmas, bannemig. Och sen bär det av till Film i Västernorrland med våra då, 24 fullproppade band med teater. Fyra veckor kvar, och då ska det redigeras. 8 föreställningar, 20 arbetsdagar. Lite snabb huvudräkning ger oss alltså 2,5 dagar/föreställning. Tur att placet har ett mysigt lunchställe med micro och gratis cacao creme. Dessutom har dom en biosal, som våran handledare sa att vi fick använda när vi ville. Det här kan bli hur bra som helst. Det enda negativa är att våran första inspelningsdag är samma dag som dragons första final (ja, dom kommer gå till final) som dom dessutom spelar hemma. Skiiiiiit.
2008-04-16 @ 20:55:29
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


lördagsgodis

image24
2008-04-15 @ 23:07:44
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Sabla kinderäggsleksak & min kära apu-kamrat

Fan vad allt flyter på. Jag har inte varit på dåligt humör på hur länge som helst. Livet leker. Idag hade jag engelska nationella. Jag tyckte det gick bra, nog för att jag inte sa så mycket, men iaf. Svante sa sen att han var förvånad över hur pass bra det flöt på när jag pratade. Kanske jag lyckas höja det där lilla pluset som saknas för att få VG istället för G+ som jag har strävat efter nu sen första terminen, haha. Avslutade dagen med rörlig bild. Gjorde klart min dvd-meny, brände två skivor, skrev ut och beskar dvdomslagen och gjorde lablarna till skivorna. Allt gick bra tills att jag skulle skriva ut dom dumma lablarna på skivorna. Varken Björn eller Åke fick till det så båda datasnubbarna fick komma, och när det väl funkade var färgen slut i skrivaren så mitt svarta blev grönt. Men det gör jag om imorrn. Sen smekte Snygg M min axel och sa att jag hade snygg tröja. Lilla tomaten jag blev. Sen slog det mig att Snygg M påminner litegranna om Snygg B. Lång och spinkig. Och skägg.
Även att tjejen tog ett extra varv runt gården bara för att slippa träffa mig. Är det nu det ska vara synd om mig? Kanske är det snarare synd om henne? Men vem bryr sig? Det är basket om 48 minuter. :)
2008-04-15 @ 18:25:48
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


312, 4-0, 100 höjdare

Ingen dålig dag. Vinst med 4-0 för gifflarna. 100 höjdare, dock missade jag dom första fem minutrarna för jag satt och kollade på prison break på datorn. Nu när jag har sett ikapp Grey's har jag inget att göra längre, så jag har börjat om på prison break. Jag såg aldrig första säsongen när den gick utan började kolla i början av andra. Minns hur sjukt bra jag tyckte det var så jag bestämde mig för att se allt från början. Fast jag får följa det från datorn sen när jag har kommit ikapp. För hur bra det än är så går det inte före mina boys.
Förut idag fick jag reda på att morgondagens bortamatch mot Södertälje visas på webb-tv, och jag har inte tänkt på nåt annat sen dess. Jag och mami ska sitta och heja jävlaranamma! På torsdag är det fussball igen och på fredag är det hemma igen med favoritdrägsen. Hur som helst så har jag haft en fullkomligt felfri dag, fram tills nu, när en viss Flisa skickar en bild på mig i klacken från dagens match, och jag ser ut som, jaa.. en fisk! Godnatt.
2008-04-15 @ 00:12:14
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


chacarron macarron

Filmkväll igår hos mig med Emma, Nea och Marklund. Vi såg Evan Almighty och älskade Deja Vu, med älskade Denzel. Sen spelade vi mario och kom till potatisarna, äntligen! Riktigt trevligt hade jag iaf. När folket hade gått slog jag mig ner vid datorn och kollade på Glory, också med älskade Denzel. Har haft den på datorn i säkert ett år, men inte sett den, fråga mig inte varför. Den var bra iaf, satt uppe till 3 och grät ikapp med mig själv. Nu ska jag, mamma och Robin snart åka och titta på Mackelurings match. Ikväll drar jag nog en till Denzel, The Manchurian Candidate eller American Gangsters.

[ ] American Gangsters
[x] Deja Vu
[x] Inside Man
[ ] The Manchurian Candidate
[x] Man on Fire
[x] Out of Time
[ ] Antwone Fisher
[x] John Q
[x] Training Day
[x] Remember the Titans
[x] The Hurricane
[x] The Bone Collector
[x] The Siege
[ ] He Got Game
[ ] Fallen
[ ] Mother Goose; A Rappin' and Rhymin' Special
[ ] The Preacher's Wife
[x] Courage Under Fire
[ ] Devil i a Blue Dress
[ ] Virtuosity
[x] Crimson Tide
[ ] Philadelphia
[ ] The Pelican Brief
[ ] Much Ado About Nothing
[ ] Malcolm X
[ ] Ricochet
[ ] Mississippi Masala
[ ] Mo' Better Blues
[ ] Heart Condition
[x] Glory
[ ] The Mighty Quinn
[ ] For Queen and Country
[ ] Cry Freedom
[ ] Power
[ ] A Soldier's Story
[ ] Carbon Copy
2008-04-13 @ 14:17:47
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Our love would never die. Well, ha ha ha.

You said you hate my suffering
And you understood
And you'd take care of me
You'd always be there
Well, where are you now?
2008-04-11 @ 22:48:06
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Let's get ready to rumble!

# 1 Fredag 11 april, Sundsvall - Södertälje
# 2 Tisdag 15 april, Södertälje - Sundsvall
# 3 Fredag 18 april, Sundsvall - Södertälje
ev # 4 Onsdag 22 april, Södertälje - Sundsvall
ev # 5 Lördag 26 april, Sundsvall - Södertälje

Måndag 14 april, GIF Sundsvall - Ljungskile
Torsdag 17 april, GIF Sundsvall - Kalmar
2008-04-10 @ 22:05:08
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


- Axel, ska vi slå vad? - Jättehjärna.

Sitter och pillar med portfolion, är i stort sett klar. Har gjort värstaste siluetten på Bobbie idag. :)

Ikväll är det Grey's och Myggan.
Imorrn möter Gifflarna AIK borta.
På fredag är det Dräggs.
På lördag är det film med chirre och dirre i Nissus nya rum.

Vilket veckoslut!

2008-04-09 @ 14:46:39
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


rubriktorka

Idag gjorde jag och mamma det allra sista i rummet. Det ska bara in en skruv i en list. Sen är det helt klartt!
På lördag eller söndag blir det till att köpa möbler. :)
Ikväll ska jag på bio med Emma och se Superhero Movie, ska bli skojsigt.
Dragons spelar borta mot Norrköping också, 9 minuter kvar bara. Himmel och pannkaka.

2008-04-04 @ 18:57:27
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Hur många av dina kompisar brukar gå runt på gatan?"

Sitter på mediekunskapen och jobbar på mitt personliga brev. När jag gick
hemifrån imorse hade renoveringsgubbarna bara en vägg kvar att tapetsera.
Sen är allt klart. Jag tjuvkikade lite och det blir sjukt snyggt! På fredag eller i
helgen ska jag och mamma fara och fixa alla nya möbler. Efter den här lektionen
har vi bara arbetsmiljö i en timme, sen slutar vi. Då blire en sväng på stan med
Emma, Nea och Marklund. Trevlans.
Och jag är sjukt sugen på isglass.
2008-04-03 @ 12:46:11
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


30 jävla pinnar!

Galet bra match. Efter Pippenmatchen var det här den bästa jag nånsin varit på. Med cirka 30 sekunder kvar, ställning 86-57, får Boye straffkast, missar första, sätter andra. 87-57, 20 sekunder kvar. Boye har bollen vid mittlinjen, rör sig inte ur fläcken, bara står där med bollen i 20 sekunder. Hela laget flinar och hela hallen står upp.
Muuuuuuuuuuums!
2008-04-01 @ 22:29:37
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


don't stop me now

Igår var kanske bästa dagen på länge. Inleder med att få tillbaka mattenationella som jag skrev VG+ på, sen få reda på att jag får MVG i kursen. Inte illa. Slutar sedan för dagen och går en sväng på stan med Alice och Nea, hittar mig en finfin väska. Drar en McFeast på McDånken. Åker hem och bara väntar på att få åka på allsvensk premiär. Avslutar sedan kvällen med 100 höjdare. Och jag kan inte sluta tänka på hur sjukt snyggt mitt rum kommer bli!

Och idag är det basket.


boye
2008-04-01 @ 08:39:08
Permalink Allmänt Kommentarer (0)