arkiv

#1 THE NIGHT I MET YOU

Jahapp, såg nyss klart tredje säsongen av Lost. Visste att det skulle hända, men likt förbaskat sitter jag här och tokbölar. Det brukar bli så. Men helvete, var dom tvungen? :( Inte värt att se det mer. Och bra att det slutade så jävla friskt också? Vafan, stört. Jajja, bara att tanka fjärde säsongen och se den, men det enda jag vill se är när ön försvinner, haha. Men det har jag redan sett på youtube så vad spelar det för roll. Jag lovar att det kommer 5 säsonger till också. Hur många kommer dom inte hinna ha ihjäl då? Men FAAAAAN.
2008-10-30 @ 19:52:35
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Ur bokhyllan och in i elden!

Nästan tre timmar Sims blev det, men nu är jag så trött så jag inte orkar spela mer. Blev helt inne, glömde bort mitt te så det svalnade. Jävla slöseri. Gjorde en ny snubbe och byggde ett jättemysigt hus till honom. :) Sen pepprade jag grytlappar på symaskinen så han fick massa medaljer, då kunde han sy kläder och sånt. Också adopterade han en liten flicka som sedan växte upp och blev en "Mirakelunge". Inte illa, hon kissade inte på sig en enda gång. Hon lärde sig gå, prata och gå på pottan själv. :) Får fortsätta imorrn, då ska jag bygga en lekpark på gården och hon ska få högsta betyg i skolan! Sen ska hon gå på universitet, sen flytta hemifrån och träffa en karl som hon sedan får barn med. Och sen börjar man om. :D Åh så kul det är.
2008-10-30 @ 01:01:58
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Dockorna har vi kallat för strumpfilurer.

Idag har jag umgåttits med min 08-tremänning Sophie och hennes två sundsvallpolare ett tag innan Sophie hoppade på bussen ner till Stockholm igen. Vi gjorde mest ingenting. Satt på donken, åt cheezbörgerz och dom gjorde sånna här salt och is-grejjer på hela armarna. Och ikväll har jag varit på pipeline med Karin och kollat när Majkel och David spelade. Sen satt vi och pratade med Annika, Elin, Johanna och utbytesstudenten ett tag innan vi hoppade på tvåan hem igen. :)

Och nu är det vinter! Och jag längtar till julafton. Jag vill köpa julklappar, jag älskar det. Jag vet redan vad jag ska köpa till både mamma och pappa. Mamma har varit tråkig och sagt exakt vad jag och brorsan ska köpa till henne. Så det är väl bara att köpa det då. ^^

Igår var Karin här och spelade Sims med mig. Vi spelade med våran familj som vi gjorde i somras. Nord heter dom. :) Vi fick ett litet barn som vi döpte till Filen, hans far heter Krämen, ehehe. ^^ Sen blev vi jättesugna på pannkakor så vi stekte på ett gäng och satte oss och kollade på Glenn Killing på grand som vi brukade göra när vi var små. Satt och skrattade åt dom men fattade egentligen ingenting. :P Nu är det ju stört kul på riktigt. T.o.m. :)

Henrik Schyffert kommer till tonhallen 26 november och jag måste dit. Bara så att alla vet det. Karin du får gå med mig.

Nu ska jag spela Sims.
Mot oändligheten och vidare!
2008-10-29 @ 22:07:59
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


someone who'll die for you and more


you say you're looking for someone
who'll pick you up each time you fall
to gather flowers constantly
and to come each time you call
a lover for your life and nothing more
but it ain't me, babe
2008-10-26 @ 19:10:59
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Potatisgris

Party hela helgen var det!
Igår blev det som det blev, inget mer med det. Det slutade rätt nice iaf. :) Synd att jag tappade min hatt. Vem tog den?
Idag orkar jag inte göra ett piss, känner mig bara äcklig och seg.
Ska kolla på senaste oth som jag inte sett än. Och tre prison break-avsnitt ligger jag efter också. Och två eller tre Grey's, har inte så stor koll. Sen har jag ju då över en säsong Lost kvar. Så jag har det jag gör iaf, så jag överlever nog.
2008-10-25 @ 18:28:04
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


Yo listen up here's a story

I have a girlfriend and she is so blue.

Jag har köpt nya fina strumpor, kvällen till ära. :)
Dom är bruna med ankor på.
2008-10-24 @ 18:33:34
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Det är volvo!"

Redigera Cantitokör
Skriva lite novell
McDonalds med Aggz
Svenskaredovisning
Strunta i matten (jag kan ta mitt provbetyg efter lovet, det är luuuugnt)
Checkers, briljerade inte lika mycket i fas b som jag tänkt mig
Stenstan med Flajz
Träffa Karin på bussen hem
Kolla på gubbar från piteå som sprutar gräsfrön över hela våran gård
Övningsköra (birsta-södra berget-bydalen-sjukhuset-hem)

Det var då min dag. Imorrn är det fest hos Frida och jag är aspepp! :D

2008-10-23 @ 20:34:38
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Är det sant att tiden går, fast åt ett annat håll?

På beordran av Uncle Fliz skriver jag nu ett inlägg.
I lördags fyllde då jag 18 år. Då kom Tuss, Frida, Hanabanana, Fredrik, Linn, Alice och Björn hem till mig. Sen drog en del av oss ner på krogen. Skoj vare. :D

Nu sitter jag och Sofian Marklund och klipper Cantito. Och efter den här lektionen har jag hål i en evighet fram tills Svenskan som kommer hålla på i cirka 20 minuter. Tänkte sätta mig på körskolan både innan och efter svenskan. Klarade ju då fas a två gånger bara för nån dag sen. 68/70 två gånger i rad. Så idag ska jag dit och briljera i fas b tänkte jag. :)

I tisdags fyllde Mattsson 18, så imorrn ska vi dit och kalasa lite. :) Blir nog asbra.

Mot oändligheten och vidare!
2008-10-23 @ 09:33:47
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


18!!!
Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag,
för det är Nisses födelsedag!
HURRA HURRA HURRA!


2008-10-18 @ 18:16:05
Permalink Allmänt Kommentarer (4)


Gurra Skarsgård, here we come!

Provet idag gick bra, och vi fick tillbaka förra provet. Gick helt okej på det med.
Nu ska jag städa mitt rum lite snabbt, sen packa ihop massa grejer, sen blåsa iväg till papi.
Ikväll ska jag och Linn äta på restaurang och sen gå på bio med Hanna och Fredrik. :)
Sen åker jag hem till pappa och väntar på att bli 18.
Jag förväntar mig att alla skickar ett grattis-sms till mig klockan tolv! :)

0730536110
2008-10-17 @ 15:48:31
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Jag är stolt över dig Nissepisse!

Tänk att jag sitter här och har precis skrivit klart min krönika. Det trodde jag inte! Klockan är inte ens 8. :) Nu ska jag belöna mig själv med tacochips, gräddfil och ett lostavsnitt.
2008-10-15 @ 20:00:15
Permalink Allmänt Kommentarer (3)


- I'm not dead! - Sure you are.

Här sitter jag och lyssnar på Håkan, jag överraskar mig själv ibland.

Idag har vi bakat tårta till imorgon. Med vi menar jag mig, Agnes, Mathilda, Vevve och Alice. Blev ASBRA! For och handlade direkt när vi slutat, sen käkade vi på sibylla innan vi for hem till Agnes och bakade. 2 dubbelsmetar = mycket tårta. :) Dock så upptäckte vi att marsipanen inte skulle räcka så jag och Vevve poppade Just Dance ner till ica och köpte mera. Slutresultatet blev iaf mikket pra!

Och tydligen har vi den där jävla svenska uppgiften tills på torsdag, och jag har inte gjort ett skit. :) Jag kan inte skriva en krönika, kommer gå käpprakt åt helvete det här. Vill bara att den här veckan ska ta slut så det blir helg nån gång. På fredag blir det texas till lunch, middag på restaurang med Linn, sen bio med Linn och förmodligen Hanna och Fredrik. Myyyyys! Sen på lördag blir jag 18! Stor flicka, funderar på att växa 4-5 cm och bli 1.80. :)
2008-10-14 @ 21:31:51
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Jadilamda de lopp idom dej

Idag fick vi skolkorten. Jag hade förhör med mamma, för hon har så jävla dålig koll på vem som är vem jämt. Jag frågade om hon kände igen nån, och det gjorde hon ju. Linnea och Sofia. Men konstigt då? Jag har ju liksom inte känt Linnea i 6 år och Sofia i 12. Sa att hon borde känna igen iaf en till, som hon t.o.m träffat. Plötsligt fick hon syn på henne, Hanna, och sa: "Men där är ju hon som var på basketen! Hon den söta!" Sen satt hon tyst ett tag sen pekade hon på Thore och sa: "Han måste vara en spjuver!"

2008-10-13 @ 20:47:14
Permalink Allmänt Kommentarer (3)


"Jag är ju trots allt en fullfjädrad entertainer."

Percy Nilegård: Ja du ser ju själv, killen har problem med en trasig dna-stege, det där är ingenting som du och jag kan reglera.

Snubbe: Vad är det du brukar säga på morgon när Schalid kommer till arbetet?
Johan Glans: Godmorgon. Har du sprängt något idag?

Anders: Vad kallas den fiskart som döpts efter ett landlevande riddjur?
Johan: Ponnysill
2008-10-12 @ 23:00:49
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Reward, reward!"

Fan vad bra att Tuss hade Lost på dvd så jag började se det! Jag som t.o.m hade lovat mig själv att aldrig se det. Såg klart säsong två idag, kollat hela dagen har jag gjort. Och nu såg jag precis första avsnittet av säsong 3. HAHA! Sawyer är manneN! Karln gör hela serien. :D Var bara det jag ville säga. ^^

2008-10-11 @ 21:33:03
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Han tänkte slita sitt hår.. men han hade inget.

Det sket sig ju med första hemmamatchen ikväll iaf. Men vid 35 lika i halvtid tyckte jag att jag kunde få en mentosrulle. Och oj vad god den var. :) Plötsligt får jag äta massa, helt sjukt. Var man sugen på något förut var typ gurka det enda jag kunde käka. Nu kan jag plötsligt äta vad jag vill. Fast jag går ju på Hanabanana-diet. Jag får bara äta godis på fredagar och chips bara på lördag. Det ska jag nog kunna hålla. Och imorrnbitti ska faktiskt jag och mami ut och gå en sväng, tror jag.

När jag kom hem från basketen installerade jag Livet i lägenhet, kokade te (MED socker och honung) och gjorde mig några smörgåsrån. Gjorde mig en liten sim, Ceylon Kapsyl fick hon heta, flyttade in henne i en liten lägenhet och inredde den. Sen var det inte så roligt längre. Våran dator har blivit så STÖRT seg. Just nu är det 5,44 Gb ledigt på hårddisken. Var 1,3 förut, då ville den inte starta Sims så jag fick ta bort lite stuff. :P Kraschar väl när som helst den här jäveln. Far nog till birsta och införskaffar mig en 500Gbs-hårddisk i veckan. Då blir det lite ledigt space i lådan. 10 Gb bilder, 12 Gb musik och hela 47,8 Gb Filip och Fredrik. Då kanske skiten klarar av att andas i en minut eller två.

Jag måste få skriva av mig lite också, angående en liten hemlis. Det har varit på gång nu ett bra tag, men i slutet av nästa vecka kan det bli verklighet. Åh vad jag hoppas. Det är bara att hålla tummarna och vänta.

Nu ska jag sova så jag får kliva upp och äta äggmacka nån gång!
Mot oändligheten, och vidare!
2008-10-10 @ 23:43:39
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


Denice
Idag är sista dagen, jag orkar inte. Tänkte hålla ut till på fredag, men nej. Nu får det va nog. BANNE MIG. Vad ska jag då inleda min icke GI-dag med imorrn då? Jo, äggmacka! :)

Och snart ska jag då iväg på basket, mot Borås denna gång. Spöa Kingma! Undra om jag ska unna mig en mentos endå, fast jag skulle hålla mig till imorrn? Om Dragons leder i halvtid ska jag unna mig en mentos! Så säger vi.

Mot oändligheten, och vidare!

Båten? Scandic? Båten? Scandic?

Här sitter man på svenskan och har tråkigt. Orkar inte börja skriva den dumma uppgiften. Vill att lektionen ska ta slut så man kan vandra bort till Naturum och ha matte. Hanabanana kommer bli sur på mig för jag har jobbat hemma, så nu ligger jag före. :D

Imorse åt jag en halv gurka, två nävar cashewnötter och 7 skivor skinka till frukost.
Okej, nu orkar jag inge mer. Hejdå.

2008-10-09 @ 14:27:55
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Var och en blir salig på sin fason, som jag brukar säga."

Fredrik: Däremot så hävdar viss forskning att ju mer intryck man tillskansar sig desto smartare blir man på lång sikt. Kan man när Drickbart.. programmet Drickbart närmar sig i tablån, klockan är fem i elva eller vad fan den är. Kan man då motivera att stanna uppe och.. "jag ska se Drickbart, då blir jag lite smartare"?
Rio: Nej.
Stig-Björn: Nej.
Stefan: Svar nej.
Fredrik: Bygglov då, på tv4?
2008-10-06 @ 22:03:33
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Vad är det med dig då? Du är så hård."

Tuff dag idag. Fick inte inleda min dag med ett lostavsnitt som jag brukar, utan fick äta min gi-frukost över kallocain. Gick ju det också. Väl på skolan började vi med UF och skrev sånnahär budgetplaner och grejer. Jag som ekonomiansvarig fixade in det där lite fint i InDesign. Sen hade vi redovisning på mediekommunikationen, gick helt okej med tanke på att vi inte kunde det vi snackade om. :D Lunch, sen svenska. Snackade om kallocain, tråkigt men lektionen gick hyffsat fort. Sen vare matte. Och kul var det. När jag och Hanabanana väl förstog vad vi höll på med gick det undan. Är nästan klar med nästa lektions planering. :) Halv fem slutade vi, men inte var dagen slut där inte. Nejdå. Jag och Emma drog ner på stan och kikade lite innan vi gick på subway och tröck i oss varsin teriyaki. Sen drog vi upp till teatern och satt där och frös och kollade på snygga basister. För övrigt så såg en gubbe i kören ut som en gammal Wikingsson, han var dödskul. :D

Imorrn har vi både redovisning i samhälle och prov i mediekommunikation. Men det går nog bra. :) Direkt när vi slutat drar vi och riggar utrustning på teatern lite snabbt, sen hem och käka och sen är det (ÄNTLIGEN!) dags för basket. :D Gratis till på köpet. Mmmmm.. discobollen<3 På söndag är det Orongo också.

På lördag blev det inge fota. Rätt skönt, skulle ha blivit rätt stressigt. Och jag har ju bilder jag kan använda mig av iaf, hoppas jag. ^^ Typ klockan 3 ska vi vara nere på teatern och filma schhiten, kommer nog bli dödsbra. Känns så, får mycket mer betalt än vad vi räknat med och det är ju alltid roligt att filma. :D Dessutom verkar det som om vi ska klippa ihop ett kollage av Blixtens bilder på alla elever, som sen ska hängas upp i entrén på MP. Min kompanjon Macke Marklund hade skrivit det till Lotta såg jag. Är det så?

2008-10-02 @ 22:36:55
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Lika kladd, graviditet NOLL!

2008-10-01 @ 23:02:03
Permalink Allmänt Kommentarer (0)