arkiv

"Ska vi förmoda att ni har bjudit in mig in i ert vardagsrum?"

Ännu en dag till ända och det rullar på som vanligt. Fick mina efterlängtade baguetter idag till fika, hur goda som helst. Rensade ogräs större delen av dagen och det gick sjukt segt. Gjorde inte saken bättre att jag var riktigt trött p.g.a att jag inte kunde sova igårkväll. Hoppas det går bättre ikväll.

När jag kom hem la jag mig i sängen på en gång, sov småstunder tills det var dags att äta mat. Sen gick jag upp och la mig för att vila igen. Insåg att det var rätt dumt, gör det inte direkt lättare att kunna somna senare. Började därför läsa Halvblodsprinsen istället, men efter två sidor kunde jag inte hålla ögonen öppna längre. Sov tills klockan blev halv åtta ungefär. Tog då med mig en filt och en skål popcorn och la mig på gräsmattan med min kära Halvblodsprins. Läste tre kapitel och här sitter jag nu. Längtar så sjukt tills filmen kommer, jag ser framför mig hur det kommer se ut på duken när jag läser boken, och jag vet att jag kommer bli så besviken. Jag kommer ju bli det, har blivit det av alla andra. Dock tror jag att den här kommer vara riktigt bra, bättre än dom andra i alla fall. Känner det på mig. Och det är bara 15 dagar kvar. 15 dagar.

2009-06-30 @ 21:43:03
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


ska man åka tåg? :P:P

Kan inte sova, det är så sjukt varmt.
Varför ska det vara varmt på nätterna? :(

miss u
2009-06-30 @ 01:19:54
Permalink Allmänt Kommentarer (3)


för en lång lång tid

HejsanSvejsan! Här ligger jag i min säng och ska snart sova. 29 grader varmt och duntäcke, vad håller jag på med? Jag har i vilket fall haft en mycket bra helg med mycket sol och bad, fotboll, bra folk och grillning. Imorgon väntar jobb igen. Min sista vecka utomhus, sen väntar jobb inne på labb resten av sommaren. Så det gäller att pressa så mycket man kan nu dom sista dagarna. Pressipressi.

När jag har jobbat ska jag hem och klippa gräset dödsfort och sedan åka iväg med Linn någonstans och må bra. Det ser jag fram emot.

Sov gott alla människor!
2009-06-29 @ 00:06:43
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Skönt med torv i bikinin

Helg! Hur skönt som helst. Efter 5 dagar stående i gassande sol i 8 timmar är man rätt matt. Men riktigt varmt och skönt har det varit. Och mer ska det bli. Imorgon blir det sol och bad. Förhoppningsvis kommer jag kunna vistas utomhus utan långbyxor imorgon, vilket jag inte har kunnat idag. Blev Sibylla på lunchen och vi fick sluta klockan 3, precis vad jag behövde. En bra dag har det varit!

Nu ligger jag i min säng och kollar på fotbollen och har precis ätit lite köttbullar med potatismos. Efter fotbollen ska jag åka till pappa, där tänkte jag se klart Courage under fire som jag började se förut. ÄlsklingsDenzel. Såg den en gång för längesen, hittade den på datorn förut och kände för att se den. Och bra är den minsann. :)

3-0, boeg.
2009-06-26 @ 18:43:52
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


heal the world, make it a better place

Vad är grejen med att Michael Jackson är död?

Fan då.
2009-06-26 @ 00:19:25
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


aj. aj.

Blev en tripp till Thore Jonassons stuga ikväll. Långt åt helvete var det.
Jag i telefonen: Ja Thore, nu har det tagit slut på hus....
Thore: Ja, bra, fortsätt.

När vi väl hade hittat dit spelade vi kort med honom, Rasmus och Anton.
Vann i plump för första gången jag. Mycket duktig. :)

Jag visste inte vad smärta i knävecken var förens idag. Aj.
2009-06-25 @ 23:55:43
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


maha

Jag sätter mig vid matbordet, mamma kollar på mig och säger:
"Så här brun tror jag aldrig att du har varit."
Det gillar vi. Dock har jag varit såhär brun. Brunare t.o.m. Ifjol.
Men vänta bara, det kommer.
2009-06-25 @ 17:34:50
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Mufasa, Mufasa, Mufasa

Okej, idag har jag bränt mig, ännu mer. Skönt det. :) Har varit en kungdag i övrigt. Första passet lyssnade vi på en 47 minuter lång ljudbok - Lejonkungen. Tiden gick hur fort som helst och Lejonkungen var ju som vanligt asbra. Efter lunch gjorde vi soltatueringar. Synd att vi kom på det lite sent, hann inte bli så mycket. Men lite syns det, ska bättra på dom imorgon. Och på 14-fikat bjöds det på glass, inte helt fel. Daaaimstrut.

Påväg hem for vi in på ica och handlade lite. Bl.a. citroner, imorgon blir det lite blekning. Får se om det fungerar. Malin och Linnea hade idag, men vi såg aldrig om det blev någon skillnad. När jag och mamma gick mot kassan gick vi förbi ett sånt här smakprov-bord som dom hade lagt upp chips på. Jag tog ett i farten och åt det. Huuuuuuuuur jääävla gott som helst. Tvärvände och gick fram till bordet igen.
Jag: "Vad sjutton var det där för chips?"
Tjejen vid bordet: "Hahaha, sourcream och sweet chili!"
Jag: "Okej.. shit! Mums!"
Tjejen vid bordet: "Dom står här i hyllan."
Jag: "Aaa, vänta.."
Jag sprang ikapp mamma och berättade om dom sjukt goda chipsen, och hon sa att vi kunde köpa! Jag gick tillbaka och tjejen vid bordet mötte mig i gången med en chipspåse i handen.
Jag: "Åååh, tack!"
Hon: "Hahaha, varsågod!"
Jag började gå mot kassan igen och hörde hur hon skrattade bakom mig. :D
Söt tjej.

Nu håller mamma på att steka raggmunkar och när jag har ätit ska jag åka till birsta en sväng med Obo tänkte jag. Ska svänga in hos pappa och hämta sagokassetter också, typ Askungen och Peter Pan, som vi ska lyssna på imorgon på jobbet. Senare ska jag nog glo på film med Linn. :) OCH ÄTA CHIPS!

Nu skrek mamma att maten var klar. Herrå
2009-06-25 @ 17:13:34
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


sooommar, sommar och sol

Det är varmt.
Det är sol.
Jag älskar det.
Tack Gud för Bogis.
5an är nya Oasen.
90 kan slänga sig i väggen.
2009-06-24 @ 17:44:07
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Här får ni den brudar!"

Hur bra dag som helst idag. Det blir bara roligare och roligare att jobba, och det är så skönt att slippa tycka det är jobbigt. Det har varit riktigt varmt hela dagen, trots att solen har legat bakom moln rätt mycket. Har lyckats bränna mig lite till i nacken och som vanligt - på öronen. Imorse på fikat berättade Annie att hon var så nöjd över att hon lyckats ställa in en påminelse i sin mobil, så hon kunde komma ihåg sin kompis födelsedag. På 14-fikat ligger hennes mobil på bordet och börjar plötsligt ringa. Hon tar upp den, aningen less och säger: "den här påminner mig var femte minut nu, inte riktigt vad jag tänkt mig". Haha, sjukt kul.

Klockan 13:00 skickade vi ett sms till Radio Guld, med en liten hälsning och önskade Hajklåten, "sommar, sommar och sol..". Ni veeet. 13:20 läste dom upp smset och spelade låten. Det var kanske hur roligt som helst när han läste upp: "Hälsningar från Denice, Malin, Erika och Linnea på 82:an." Vi blev helt upp i gasen och var på topphumör resten av dagen.

Det bör även tilläggas att en fiskmås attackerar folk hejt vilt där ute. Har sina ungar där och dyker efter allt och alla som går/cyklar/kör förbi. Dök efter Tinka flera gånger när hon körde förbi med sin packmoppe. Men hon märkte ingenting där hon brummade med sina hörlurar på. Såg rätt kul ut. :) Den var hur nära som helst att bajsa på Linnea också. Ungarna var väldigt söta dock.

Efter jobbet for jag och Linn och simmade i en timme. Var dödsskönt och jag längtar till nästa tisdag. Nu ska jag kissa och hämta en päronsplit för att sedan vänta på fotbollen.

Adjöken.
2009-06-23 @ 20:29:34
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


love

Far till Linn.
Hon är bäst.

2009-06-22 @ 20:10:02
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Var vi på Norrplant eller var vi på Torrplant?

Sitter och gör en Bogis-skiva. Ska ta med min cd-spelade till jobbet imorgon, är less på den otroligt dåliga volymen på radion vi har, så nu ska jag ta med en med lite kräm i! Och eftersom den tar skivor är det ju likabra att göra en skiva när man ändå är igång. Blir lite Hassle, lite parapapapapaapa, lite Håkan, lite Flo Rida o.s.v.. Sedan ska jag en sväng till pappa och hämta min kalender där jag skrivit upp alla körlektioner jag tagit (hoppas jag). Fick nämligen ett brev hem att jag fortfarande var skyldig körskolan pengar, efter ett halvår sådär.. knas Checkers, knas. Mamma tycker det verkar skumt, så nu ska vi kontrollräkna. Sedan ska jag vidare till birsta och kolla på ett shorts. Hoppas Linn vill följa med. Tanken var även att jag skulle hinna träna ikväll, men det har jag till tio på mig att göra, så det får vänta lite till.

Var en mycket bra dag idag på jobbet. Erika var tillbaka efter sin student-sjuka, så nu är alla på plats. :) Det var varmt nästan hela dagen och vi stog i bikini. Jag älskar att stå där och bli brun -  och få pengar för det. Hoppas på mycket sol imorgon också. Och hoppas att jag hittar ett par shorts sen, lite kortare än dom jag har. Och sköna framförallt, dom jag har nu suger.
2009-06-22 @ 18:18:03
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


hm

nej det är ju faktiskt inte värt det, inte ens lite. hur fan kunde jag skriva så?
2009-06-22 @ 00:55:51
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


tro och tvivel

Nisse har haft en bra helg. I fredags var det midsommarfirande i Skedlo, drack lite öl och så. Hade mycket trevligt och mycket myggigt. Har senare räknat till cirkus 50 myggande bett. Men det var värt det, inga mygg kan stoppa mig. Houman, den lilla hamstern, kom och hämtade oss vid fyra och vi sov hos Linn. Linn skulle kolla på Twilight innan hos sov men somnade i Mina dokument. :') På lördag kring 2 for vi och hämtade ut mina Harry Potter-biljetter, sen bar det av till Stödelistöde. Efter en snabb tårtvisit hos Linns mormor och morfar kom vi fram. Firade där midsommardagen med Linn, Jeanette, Majkel, Jeanettes bror med fru samt massa kusiner. Det åts väldigt god mat, det dracks lite, det sjungs lite Singstar och det kollades på Sunes jul. Jag hade en hemskt trevlig afton och efter en stabil grötfrukost på söndagdag tutade jag och Linn hem.

Idag har det inte hänt mycket. Har varit och handlat lite med mamma och mest tagit det lugnt. Strax innan åtta for jag och Linn ner till stan med kärleksparet Obo och Smulan. Hyrde en film som tyvärr inte fungerade att kolla på, var ju Lite dåligt kan man tycka. Skulle se Wanted istället, men den började lagga nå jävulskt efter ett tag. Då blev vi arga och sket i det.

Imorgon hoppas vi på sol som faan så jag blir brun där jag står bland mina plantor. Det kanske rentav blir bikini.

någonstans, på något sätt, är det så värt det

2009-06-21 @ 23:03:04
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


so live your life

Så befann man sig i Stöde då. Sitter och myser med Wilma i soffan och pratar lite. Hon gjorde nyss en god drink till mig. :) Linn sover hon, och folk sitter i vardagsrummet och sjunger singstar.

Imorgon vet jag inte vad som händer. Ska väl bara ladda upp inför jobb på måndag. Är sjukt sugen på att träna också, kanske gör jag det.
2009-06-21 @ 00:14:32
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


lönehelg försök å SVÄLG

ÄRU LURI ÄN WIKING?

det är got emd öl
masa öl och cider och öl och vin

är hos alice i skedlo, är sjukt kul
är massa folk här
jag linn, kvack och alexander är inne och värmer oss lite
då passar man ju på att blogga lite, bloggare som man är
walk of life nu

imorgoin ska vi til stöde
ska verkligen bli en upplevlse
komma ut och se sig om i världen lite
roligt roligt
2009-06-19 @ 22:18:49
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


banan

Äre Linn som bloggar?
kanske, eller så är det kunskap på wikipedia..
jag vet inte
röj är vi, och har massa kul
nu blire ut till myggorn
och imorgon till stöde
läju bli massa röj och oel
Linn Antbro och D-e-nice Ferm gillar detta
2009-06-19 @ 22:17:20
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


twistin' the night away

Idag klev jag upp vid tio och packade ihop alla mina saker, åt en macka och reserverade Harry Potter-biljetter till mig, Mikael, Cehå, Josefin och Anton. 15 Juli, 20:45! 26 dagar, det är ingenting. Sedan tog jag bilen till mamma och packade ihop lite grejer jag ska ha med mig till Stöde imorgon. Linn kom och hämtade den väskan och vi for och tog ut pengar. Nu sitter jag här, är lite hungrig och känner för ett 100 höjdare-avsnitt. Min buss ner till stan går 14.00, hoppas den inte segar massa så jag missar 14.15 bussen från stan, det vore inte så bra. Nu ska jag gå och göra något att äta och fundera ut vilken 100 höjdare-avsnitt jag ska se. Tror jag tar det när dom är i Sundsvall. Adjö.
2009-06-19 @ 12:22:28
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Det är en lysande parallell Fredrik!"

Hur skönt som helst med halvdag idag. For hem och la mig i sängen och sov i tre timmar, precis vad jag behövde. Tog en dusch och for ner på stan med Linn, köpte mig en klänning. Sedan blev det bio med Pontus och Dave. Vi såg Baksmällan och den var mycket rolig. :)

Imorgon blir det party i Skedlo, blir nog bra. Sover hos Linn och på lördag bär det av mot Stöde.

Nu ska jag titta på boston tea party.
GONAAAAATT
2009-06-19 @ 00:47:27
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


att något så nära kan vara så långt bort

Idag var Malin på jobbet! Hon har blivit friiiisk! Så även jag. Nästan i alla fall. Nu saknas bara Erika så är hela gänget friska, krya och på jobbet! Tiden går bra mycket fortare när man är fler. Och när man har en radio. Tack Gud för att vi hittade en radio bakom fotöljen.

När jag kom hem la jag mig och vilade en stund tills det var dags för middag. Efter att jag ätit hann jag vila en stund till innan Linn kom hit och vi for ner till Birsta. Kollade lite efter något att ha på mig på fredag. Dessvärre utan några resultat, det får bli stan imorgon, och hittar jag ingenting där så får det bli den blåa klänningen! Om jag törs.. Note to self: Inga tunga saker i fickorna på koftan.

Imorgon jobbar jag bara halvdag. Stan med Linn och senare bio med mp-folk. Blir förmodligen Baksmällan. Det ser jag fram emot! Ser dock ännu mer fram emot Harry Potter. Sjuuuuukt lite kvar nu, förstår inte. Peppa peppa!
2009-06-17 @ 23:36:21
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


and you're singing the song thinking this is the life

Idag har jag hunnit med massa. Jobbat, pajat en nagel, lagat mat+matlåda till imorgon, fixat avgasröret på OBO med pappa, tagit ur vinterdäcken ur bagaget/baksätet, kollat upp vad som behövs köpas för att koppla in stereon, kört ner till SF och pratat lite med dom angående Harry Potter-biljetterna, träffat Linn lite, hämtat brorsan på träningen och lyssnat massa på Håkan.

Nu ska jag gå ner och koka ägg till imorgon. Kanske tar jag mig en liten äggmacka nu också, men en kopp te. Mmmmmm.
2009-06-16 @ 21:18:45
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Har du det? Det verkar rörigt tycker jag."

Sitter för tillfället och dricker te och kollar på Boston tea party. När det inte längre sänds på måndagskvällar får man titta på gamla avsnitt. Dock gör jag det varje kväll så jag vet inte vad som är så speciellt med just ikväll. Feber har jag, och ont i huvudet, och snorig näsa, och nackspärr, och ont i halsen, och ont i ryggen, och ont i ögonen. Bra dag idag. Trots att jag är sjukling gick dagen på jobbet hyffsat bra. När man väl står där smyyger sig tiden fram, men när man sitter i bilen påväg hem inser man hur fort dagen egentligen har gått.

När jag kom hem la jag mig i sängen och sov en liten stund. Sedan dess har jag legat här. Svettats och frysit, svettats och frysit. Snytit mig och hostat, snytit mig och hostat. Fyfan. Imorgonbitti ska jag kliva upp, göra te och äggmacka, kolla om jag har feber och trycka i mig ipren, sen får vi se hur jag mår. Förhoppningsvis så pass bra att jag kan fara och jobba. Känns ju bara dumt att inte kunna jobba första veckan. När man äntligen får jobba och tjäna lite pengar så ska man bli sjuk, värt.

Och jag saknar labb, mitt kära labb. Det är inte roligt att vara ute och komplettera plant. Jag vill vara inne och tvätta och mäta dom. Och kolla på den blåa abs-lågan. Det är bara kallt ute, och ont i ryggen får jag. 12 och en halv dag kvar, sen får jag komma in igen, kämpa kämpa!





2009-06-15 @ 23:00:49
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


hjärter dams sista sång

Gick och la mig klockan 8, nu är klockan över 11 och jag har inte ens varit nära att somna. Ska upp 6 imorgonbitti, börjar 7. Stå ute i regnet hela dagen med plantorna. <3 Är säkert jättebra för min förkylning. Jag hatar att inte kunna sova. Går knappast bättre när man har jätteont i halsen, är sjukt tung i huvudet och snorar som fan. Det är för varmt här också. Och jag tänker för mycket. Nej, ska väl fortsätta kolla på boston tea party och invänta sömnen. Hoppas den inte dröjer allt för länge, vill inte vara död imorgon.

du är oförstörd för mig
älskade älskade du
2009-06-14 @ 23:17:07
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


och jag får inte nog

Studenten är nu över och det har varit huuur bra som helst.
Dock är det så inåthelvete hemskt.
Jag vill inte splittras från världens bästa människor.
Jag säger det igen, världens bästa människor.
Tre bästa åren någonsin, med världens bästa människor.

Vad jag inte rekommenderar blivande studenter är att åka själv på flaket hem från stan. Trodde jag skulle stå och peppa hela vägen och göra världens entré hemma. Istället satt jag på golvet ända från stan, kollade ut över tomma champagneflaskor, trasiga ballonger, tappade rosor.. och grät, hela vägen. Usch.

Men mottagningen var sjukt bra, fick många fina saker. Bl.a en liten bil. En liten Obo. :) Kvällen var dödskul och så även fredagkväll! Taaaaaaaaaaaack!

Ikväll har jag varit hos Mikael och haft det trevligt. Vi tog en promenad och provade hans nya Nikon D40. Mhmm, me like! Träffade inte så nyktra Joakim och Lisa som var på födelsedagskalas där i m-hoodden. Gick tillbaka till Tångstavägen, redigerade coola bilder och spelade kort. : )


puss
2009-06-14 @ 02:10:50
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


8

är jag en idiot eller

plågar mig själv med my heart will go on
fungerar alltid
2009-06-10 @ 01:51:32
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


faaaaaaaaaaan

Som om jag inte hade nog i mitt huvud redan.
Nejdå.
Varför?
Varför i hela jävla.......... GAH

det är för mycket nu
det var för mycket för längesen
nu är det bara sjukt jävla jobbigt allting
2009-06-10 @ 01:10:51
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Just då, när han stod med ryggen mot rummet...

...hörde han en lätt hostning bakom sig. Han stelnade till, näsa mot näsa med sin egen skrämda spegelbild i det mörka glaset. Han kände igen den där hostningen. Han hade hört den förut. Mycket långsamt vände han sig om mot det tomma rummet.

Kom nyss hem vilket inte är så bra med tanke på att jag ska upp och jobba imorgon. Har haft fullt upp hela dagen idag, tack Linn för det. Hon gjorde en asbra hindra-denice-från-att-bryta-ihop-plan. <3 Direkt efter skolan följde hon med mig till ungdomsmottagningen där jag fick mitt recept till yttligare ett års förbrukning av p-piller. Därefter gick vi en snabbis på apoteket och hämtade ut dom små liven. En sväng på H&M och BikBok gjorde att vi äntligen hittade våra koftor till studenten, om det skulle bli kallt liksom. Hittade mig även en väska och lite snygga armband. Oranga sådär. Sedan tog vi varsin buss hem och åt mat och vid fem-tiden hämtade hon och Ida upp mig igen. Vi for till birsta och hämtade Idas stolar samt köpte en dator och högtalare. Högtalare som jag också är riktigt sugen på att köpa, billiga och bra. Kan vara bra att ha till en laptop liksom. Sen släppte vi av Ida på Falkenbergsvägen och jag och Linn for till ryggis och drog ett snabbt varv där innan vi hämtade upp Ida igen och for till lägenheten. Där monterade Linn stolarna och Ida klippte bort lite av mina slitna toppar, det behövdes, tack för deeet! Hon är söt hon, IdaPida. :) Sedan for vi hem till Antbros och jag och Linn satt och googlade och räknade på diverse drycker och så tills det bar iväg ner mot stan igen. Träffade upp min kära parallellklass MP3B. Kikade när dom sprayade lakan och sedan for vi och satte upp lite. Linn skjutsade tillslut hem mig och här sitter jag nu. Tänkte slå igång ett boston tea party-avsnitt och somna till det. Det hindrar mig nog för att börja tänka massa. Trots tre dagar kvar till studenten och sista dagen jag var på media för att jag var tvungen har jag varit förvånansvärt glad. Och det glädjer mig lite extra, det är skönt att få vara glad.

Jag måste köpa en lampa som jag kan ha ovanför sängen. Att inte ha det hindrar mig från att kunna läsa på kvällarna. Jag orkar inte gå genom hela rummet för att släcka taklampan när jag läst klart. Då blir jag pigg och kan inte somna. Jag råååkar veta att det finns en sjukt snygg vägglampa (OCH bordslampa OCH taklampa) på en viss affär mittemot Kermit på Köpmangatan. Dit får Linn följa med mig på onsdag så jag kan köpa dom. Jag har ju inte velat det sen i vintras.. nejnej.

"Ett litet steg för MP3B, men ett stort för världen!"
Eh? Haha
2009-06-09 @ 00:12:46
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


"Vi polacker gör allting! På beställning."

I fredags hade vi lärarmiddag på Stekhuset. Riktigt lyckat trots att jag körde nyktert. Sov hos Linn och på lördagmorgon/dag for vi till Thulevallen och kollade på grym Matfors-fotboll med Pontus. Mot kvällningen körde vi en grillning, fotboll och öl-kväll hos Popi själv. Var hur bra som helst. Sov där och idag vid tolv drog jag och Linn ner på stan och köpte gott bröd som vi sen for hem till mig och gjorde dödsgoda mackor av. Åt dom, drack te och kollade på Nils Karlsson Pyssling. Linn somnade och var söt.

När Linn farit kollade jag på dom Boston tea party och Söndagsparty-avsnitt som jag missat. Precis vad jag behövde. Dock blev det som jag trodde. Sett fram emot avsnittet med Killinggänget sen innan hela serien började. Men njae. Som vanligt. Filip och Fredrik, hur grymma som helst. Killinggänget, hur grymma som helst. Men kombinationen, inte så värst. Filip och Fredrik går hem i alla lägen, utom när dom sätter sig i en soffa bredvid Henrik Schyffert, Robert Gustafsson, Johan Rheborg eller någon liknande. Det blir så fel. I jämförelse med dessa personer blir dom så fjuttiga att jag nästan tycker synd om dom.

Jag kan meddela er att i skrivandets stund sitter jag här och gråter. Av dom fem senaste dagarna har jag gråtit fyra. Det finns bara en anledning - studenten. Åh vad hemskt det är. Dom två senaste dagarna har fått mig att verkligen inse det, mer än jag gjort innan. Och då har jag gått och gruvat mig inför det här i flera månader. Tre dagar. Tre dagar kvar. Nyss var det tre år och det kändes som en evighet. Men nu är det tre dagar och jag vill inte. Alla är så bra. Vill trycka på paus och leva kvar här för alltid. Det är så bäst, allting.

Snart kommer Linn, vi ska titta på Söndagsparty och äta ananas. Mycket möjligt att jag tar mig en liten skål ostbågar också, så sjukt sugen på det. Men nu måste jag gå och snyta mig, det här går inte.
2009-06-07 @ 20:26:25
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


"...och då vill jag inte vara around!"

Utställning idag på skolan. Pappa kom, Christel kom, Robin kom, mamma kom, syster kom, Frida kom. Hela dagen har varit mycket rolig. Hade två stycken redovisningar, en för ettorna och en för tvåorna. Skönt att allt som har det minsta med skolarbete att göra nu är avklarat. Nu återstår bara att tömma mitt skåp, min låda och spara undan diverse oklippt material som jag vill ha kvar. Kom vid tio imorse, fick pizza till middag och for hem strax innan nio.

Nästan 11 timmar på skolan idag alltså. Och jag hade kunnat stanna längre. Jag skulle kunna bo där, vill inte sluta. Vill inte sluta behöva gå i dom där trapporna varje morgon. Vill inte sluta sitta i soffan två minuter extra varje morgon så Åke blir gnällig. Vill inte slippa gå bort till hedbergska för att få sig lite mat varje dag. Vill inte att Pelle ska sluta sjunga Blondies "Denis Denis" varje gång han möter mig i korridoren. Vill inte gå ur skolan. Vill inte ta studenten. Någon måste få mig att tycka att det här ska bli roligt, annars klarar jag det inte.

Innan jag börjar böla måste jag sluta upp med det här. Stänga av skit-lugn-musiken och slå på något bra. Ni vet vad, jag vet vad. Filip och Fredrik. Godnatt.
2009-06-05 @ 00:33:51
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


kyss :P hahhahaha

"I denna film får ni följa med teater gruppen bakom kulisserna och skådespelarna bakom scenen.."

Mikal fylle år idah :P hurra hurra de fira jah ida :P
linn fylle oxå men om många mer dagar!!!:P

christine har presis fylt år så hon e as gammal :P
hahha nä skojja bah du e fortfarande snygg å sexi ;);) :P

ajja måste dra ska ha nå på skola nu vet enne va re ä :P
hörs kyssahs <33
2009-06-04 @ 13:26:18
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


I need you to know this won't be broken

God morgon.
Igår var jag på skolan från 11 till 16. Det enda jag gjorde var att spreja några lakan. Vet inte alls vad jag gjorde resten av tiden. Eller jo, jag ställde ut stolar i studion. Duktigt. Efter skolan skulle jag ha simmat med Linn, men så blev det inte. Låg och chillade hemma istället. Fick lust att spela lite keyboard så jag la fetingen i knät, youtubade på bohemian rhapsody, fick upp en snubbe som var väldigt pedagogisk, och efter ett tag hörde man faktiskt vad det var jag spelade. Synd att jag inte minns ett piss av det nu, men det var kul medans det varade. Sen for jag, Thore och Linn ut och satte upp några lakan. Sen var dagen slut.

Idag har vi utställning hela dagen. Kom gärna dit om du känner för det. Ska redovisa våra projekt också. Får se hur länge jag blir där, pallar nog inte stanna till 21. Om en timme går min buss så nu ska jag duscha. Adjöken.

Flis fyller år idag också, graattis.
2009-06-04 @ 08:17:30
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


I know when I close my eyes late at night there's only one thing

Det rinner blod längs mina ben, jag kliar sönder myggbett efter myggbett. Kan någon ge mig salubrin? Förstår inte att jag låtit mig själv tappa bort min flaska, jag som alltid brukar vara redo.

Idag på skolan har vi mest tränat på dans, och kirrat nya gifflersskivor då vi hittade hur mycket fel som helst i gamla versionen. Pinsamt. Men nu är det klart. När jag kom hem klippte jag gräset. Det var rätt kul medans det var platt. Kul att man har världens ojämnaste gräsmatta. Sen for jag ner på Birsta med Linn. Jag köpte skor som jag ska ha på studenten. Blev ett par Jesustofflor, rätt söta.

Imorgon ska vi fixa lakan, förmodligen hänga upp dom också. Jag och Linn ska simma också, sjukt skönt.

Jag känner mig jätteynklig för tillfället, vet inte riktigt varför och det är jobbigt.
2009-06-03 @ 00:25:56
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


love me like there's no tomorrow

Smärta. Så går det när man bränner sig. Kul att jag inte kan röra mig.

Thule igår på dagen som sagt. Efter middagen for vi ut igen, då för fotboll i Bällsta. Det var massa flugor överallt och jag hade mest ont. När vi var lagomt uppätna drog vi hem till Flisus och spelade plump. Nå jävulskt med mygg var det, räknade till 11 bett på högerbenet, sen gav jag upp. Men det var trevligt iaf, mycket trevligt. :)

Hela helgen har varit asbra och idag är jag ledig från skolan, därför kliver jag upp 6 och far och jobbar istället. Ha en trevlig dag på jobbet Nisse. Tack, det ska jag ha!

Jag är glad.
2009-06-01 @ 06:22:28
Permalink Allmänt Kommentarer (1)