arkiv

någon dag är jag din jakttrofé som du övergav

I fredags var vi på derby i Matfors på dödsmysiga Thulevallen. Dock förlorade Matfors med 0-1. Sen satte jag mig vid ratten och Linn satte sig vid min sida och vi for till Njurunda. Där var det myggigt. Folket partade på, jag åt mest popcorn och skjutsade folk. Kan väl sammanfatta kvällen som väldigt speciell och annorlunda. Hade en timme eller två då jag inte var på mitt gladaste humör. Vid tre (tror jag) satte vi oss i bilen påväg hem igen. Linn sov och jag satt och sjöng Dylan för mig själv.

Igår var jag, Mikael och Linn hos Linn. Det var mycket mysigt. Spelade kort, drack saft och åt popcorn. Sen for vi en sväng upp till södra och hälsade på Popi och Dave. Dom var fina i sina kostymer. Sen körde Mikael oss ner till Hedbergska där jag och han spelade basket i typ en timme medans Linn sov i baksätet. Mycket bra kväll.

Nu sitter jag här, har nyss ätit en macka med ost och gurka. Väntar på att Linn ska hämta mig så vi kan fara ut till Matfors, vi ska steka på Thule medans Matfors spöar skiten ur Hassel. Men nu ska jag borsta tänderna och kissa, sen är jag redo!
2009-05-31 @ 11:40:55
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


nu kan du få mig så lätt

Igår var kung. Strax efter fyra började folket trilla in. När dom flesta anlänt ringde vi efter pizza, sjukt gott. Sen lyssnades det på musik, det dracks bärs, det dracks grogg, det pratades i telefon, det posades, det dracks bärs, det spelades cs och det kollades på fotboll. Vid elva tog vi bussen ner till stadshuset. Det första som händer är att jag träffar Kitti som skriker: "Deeeeniiiiice!!!!" när hon ser mig, snacka om att få mitt redan grymma humör ännu bättre. Satt och pratade med henne i nästan en timme, och det var hur bra som helst. Hon är hur bra som helst. Fick svar på saker som jag har gått och grunnat på i två år nu, och det verkar ju inte vara min förlust i alla fall. Förstår inte riktigt det där, men det är kanske inte meningen heller. Stötte på Sjödda också, och genast var den ultimata Haga-saknaden ett faktum. Kändes för en stund precis lika tomt som när vi precis slutat 9an. Jag och Kitti pratade om hur alla hade lovat varandra att hålla kontakten. Ah jo. Vad är grejen? Hejar knappt på hälften längre. Därför hatar jag studenten. Jag hatar allt som har med studenten att göra.

Idag har jag och mina vapendragare MIkael och Rebecka jobbat sjukt bra. Dom har pysslat med montern medans jag har redigerat klart filmen. Delen med patronerna, matchen, intervjun med Ålander och Wallerstedt samt slutet. Slutet vill man ju ska bli hur bra som helst. Lär det ju inte ha blivit, men jag hoppas det blev okej åtminståne. Jag blev glad när jag kollade på det i alla fall, dom var så söta när dom skrattade. Imorgon är det inte så mycket kvar att göra, och det är skönt.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Har nyss ätit köttbullar och ligger nu och vilar i sängen. Är sugen på att se lite one tree hill och sedan träna, eller nåt. Vet inte om jag har energin till det. Annars lär jag bara ligga här hela kvällen. Och fundera på saker.
2009-05-28 @ 17:57:53
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


50!!!!111

Imorse intervjuade jag, Mike och Rebecka en tjej som heter Kerstin. Typ, tvätta-kläder-tant hos Gifflarna. Drog sen på skolan och redigerade in det i filmen, nu är det bara intervjun vi gjorde i går kvar att lägga in, och det ska göras imorgon. Mösspåtagning idag, nu har jag precis städat lägenheten litegrann och tänkte hoppa in i duschen lite snabbt. Sen kommer det folk och då är det party. HERRÅÅ

Och justja!
Bara 50 dagar kvaaaaaaaaaaaar!
2009-05-27 @ 15:04:45
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Will the real Slim Shady please stand up?

Stressig dag, men vi fick rätt mycket gjort. Är nu klar med både omslag och label till dvd:n. Gjorde eftertexter och skrev ut bilder som vi ska sätta på montern gjorde vi också, och gjorde en lista med saker vi har kvar att göra. Jag och Rebecka avslutade dagen med att dra till Norrporten och göra en skillad intervju med Stefan Ålander och Jonas Wallerstedt. Visade sig att dom var två trevliga prickar, inte för att jag hade förväntat mig något annat. När vi packat ihop alla grejer igen for jag hem och åt mat. Nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå så jag och Linn kan åka och simma.

Ikväll funderar jag på att leta rätt på en låt som vi kan ha i eftertexten. Måste hitta en låt som jag kan ha i portfolion också, eller så får det vara tyst, jag har inte riktigt bestämt mig än. Nu ska jag byta om. Hejdå.
2009-05-26 @ 18:32:31
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


"Det är bara en sluttning ju!"

Ikväll har jag sett Boston tea party, såklart. Hade glömt lite hur sjukt bra det är, dom gör det så bra. Hur kommer man på att man ska gå på Gröna lund med droppställningar? Eller att man ska ta en bartender till studion och göra drinkar på dropp? Söndagsparty är bra, men ingenting i jämförelse med Boson tea party. Eller High Chaparall. Eller Ett herrans liv. Eller Grattis världen. Det är en skam att det bara gjorts en säsong av Grattis världen. Älskar när dom är i Albanien och Fredrik står och kramas med en kattunge i sin vita t-shirt med en katt på magen. Eller när dom är i Estland och blir så där sjukt dyng som bara dom kan bli.

Idag har varit en bra dag. Tränade rätt mycket på guldtrofédansen, och den blir bra. For hem och åt potatisbullar, slocknade i sängen till ett one tree hill-avsnitt. Linn kom och hämtade mig och vi for till birsta och kikade runt lite. Sen for vi och köpte satsumas och pucko. Sjukt gott, har precis hällt i mig ett glas och ätit 3 satsumas. Har 2 kvar. : )))

När jag kom hem var det upp och träna fort som bara den som gällde så jag skulle hinna hem till Boston. Gick fint det, och här sitter jag nu. Imorgon är det tisdag, 26e maj och 51 dagar kvar till Harry Potter. Jag och Linn ska simma, det ser jag fram emot! Jag är fisken. Också får jag inviga min nya bikini. HEHE
2009-05-25 @ 23:35:47
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Himla lite grädde

Hemma från Lucksta. Låg i solen från halv tolv till fyra, och det satte sina spår kan jag väl säga. Svider lite nu. På magen. Vem bränner sig på magen? Åt god ungspannkaka innan vi for hem. Skulle svänga in hos pappa och söka mitt linne på vägen, men jag hade inga nycklar och ingen var hemma så jag kom inte in. Fick därför fara hem och hämta nycklar och sen ta bilen igen, lite jobbigt. Men jag hittade det! :')

Nu ska jag dra och träna tänkte jag.
Och sedan är det Söndagspartyyyyyy. : )))))))
2009-05-24 @ 19:48:42
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Toodiloooooo

God morgon!
Uppe med tuppen idag. Jag och mamma ska till Lucksta. Mamma ska hjälpa morfar med gardiner och jag ska ligga ute i gräset och sola och läsa Harry Potter. Hoppas dom har fint väder där, annars blir det inge bra. Kanske tar jag med mig datorn så jag kan kolla på one tree hill. Låter som en bra idé.

Jag är sjukt sugen att se sex and the city. Har aldrig riktigt fastnat för det, har sett några avsnitt men inte tyckt det var så bra. Men när Krisin Davis var med i Söndagsparty var hon så söt att jag fick lust att se hela serien på en gång. Hoppas jag får låna den av någon snäll person. :)

Nu ska vi fara, hejeejejjerårårå.
2009-05-24 @ 10:53:09
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


lagomt degig

Idag har jag legat i min säng, ätit frukost, legat i min säng, tränat (!)
legat i min säng, ätit middag, legat i min säng, legat i min säng.

Kul liv, kasst humör och jag orkar inte göra något annat.
Har inte ens tagit på mig byxor sen jag duschade vid fem.
Men varför ska man ha byxor? Det suger ju.
Nu ska jag poppa popcorn och kolla på film, typ Harry Potter.
Då kanske jag blir glad.
Men bara kanske.

Troligtvis.
2009-05-23 @ 22:17:00
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


don't take it away from me

06.00 stog klockan på, for och jobbade och det var roligt. :) Tvättade, mätte, fotade, vägde, malde.. och ja. När vi slutat for jag hem och duschade lite snabbt innan pappa, Robin och Christel hämtade upp mig och vi for och gratulerade farfar på födelsedagen. Där befann sig också hela Norge-gänget bestående av Eva, Arvid, Edvid och Aina. Även hela Njurunda-gänget bestående av Karin, Mats, Klara och Ellen. Efter en stund trillade även Hasse och Anita in. Åt dödsgod smörgåstårta och byggde lego med barnen.

Runt åtta kom Linn och hämtade mig och vi for till Pontus. Spelade där kubb med Linn och Pontus själva, samt Mathilda, Carro, Dave, Thore och Moxén. När det blev kallt gick vi in och slog igång en film istället, en rolig en, vet inte riktigt vad den hette. Efter att Millemus och Linkan spöat Söråker med 2-0 joinade dom och Amanda oss också. :) Satt och chillade till ett reprisavsnitt av senaste Söndagsparty ett tag. Var mycket trevligt och jag har haft en mycket bra dag.
2009-05-23 @ 02:50:32
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Friends will be friends

Har precis klivit upp utan att snooza en enda gång. Tror det är första gången i år. Starkt. Om 15-20 minuter kommer mamma och hämtar mig, sedan bär det av till Sörberge-land. Sedan har jag 8 härliga timmars jobb framför mig! Nu ska jag gå ner och sörpla i mig lite hallonyoghurt.

Hoppas ni sover gott.
2009-05-22 @ 06:16:37
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


When the nation was in need, he inspired them to give us hope

Har precis sett klart The Great Debaters med Denzel Washington. Den var bra. Dock inte en av dom bättre. 20/37 sedda tror jag att jag räknade det till nyss. 7 Augusti har The Taking of Pelham 1 2 3 premiär på bio, den verkar helt stört bra.

Den här dagen har inte varit mycket annorlunda än gårdagen. Och dagen innan det. Projektarbete hela dagen. Efter middagen for jag dock ner till Norrporten och fotade GIF-matchen med Millemus och Beckis. Kamerorna var ett skämt men jag hade kul. Hoppas vi fick någon fin bild. När fotbollen var slut kom Linn och hämtade mig och vi for och tränade. Sen for jag hem, duschade, poppade popcorn och slog på Denzel. Och nu sitter jag här.

Imorgon vet jag inte alls vad som händer. Det enda jag vet är att jag ska gå och lägga mig tidigt för jag ska upp och jobba på fredag. Är lite sugen på att fara ner på stan, undra om någon vill följa med.

Nu ska jag antingen kolla på one tree hill eller läsa harry potter, jag har inte bestämt mig än.
2009-05-21 @ 01:41:47
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Maybe I bring Liam to her husband"

Helt sjukt vad trött jag har varit idag. Har inte sovit mindre dom senaste dagarna än vad jag brukar. Ändå hade jag noll energi idag på skolan. Och jag somnade till tre gånger på bussen. Har aldrig somnat på bussen förut. Tur jag hade solglasögon, annars hade folk sett mig. När jag kom hem åt jag mat sen kom Linn och hämtade mig och vi for ner och solade, tror det tog lite idag faktiskt. När vi var bruna for vi till birsta en liten stund och åt slush. Jag kände mig mest som en zombie. Linn skjutsade hem mig och jag la mig i sängen och slocknade på en gång. Nu har jag vaknat och ska ta en dusch innan jag ska hämta Robin på träning. Och jag ska gå och lägga mig senast elva ikväll. Slå mig annars.

Imorgon blir det GUS hela dagen. Jag förkortade just vårat projektarbete till det. Klockan 19.00 ska vi fota matchen mot Vasalunds IF. Jag och Linn ska träna också, vet inte om det blir före eller efter fotbollen, men skönt ska det bli. Nu ska jag duscha, hoppas det får mig att vakna till lite. Eller så hoppas vi inte, så kanske jag lyckas somna relativt tidigt.

ge mig en kyss innan du går, att bygga en dröm på
en kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på
2009-05-19 @ 21:22:21
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


det här har växt i mig, åh så länge nu

Igår var jag, Millemus och Snäckan och filmade gifflarnas materialare, gick bra. När vi slutat for jag hem och åtade innan jag och Linn for till gymmet och tränade oss lite, tror hela Iran var där. :) Sen duschade jag lite fort nere hos mami, sen for vi till Linn. Där satte vi oss ute på altanen och myste med täcken och ljus. Linn drack iskaffe och jag varm choklad. Sen sov vi och imorse såg vi sista one tree hill för säsongen. Jag grät, dock på fel ställe.

Idag har det klippts giffelmaterialare hela dagen. Ikväll hoppas jag få köra en liten sväng med brum-brum-stor-bilen.
2009-05-19 @ 15:23:09
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Hehe

Pressen är hård på media.
Eleverna faller som käglor.
2009-05-19 @ 09:53:06
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Nä vi får se, jag kanske rullar vidare"

Blev en bra dag det här med.
Faster Karin med Mats, Klara, Ellen, Mattias m. assistent kom. Och farmor, naturligtvis. Efter att pappa bränt på 2.5 kg strips i ugnen och Christel köttet på grillen var det dags för käk. Vi satt ute och åt och det var kanske hur gott och skönt som helst. Sen fikade vi kakor och tårta. Det blåstes såpbubblor, det kördes moppe, det letades skatter och det blåstes mer såpbubblor. Själv blev jag överfallen och dränkt i såpbubblor.

Jag: Ellen, vad heter nallen?
Ellen: Det heter Stornalle, men jag kallar honom Baby.






När folket farit hem for jag och pappa ner till Gärde och körde lite lastbil. Det var svårt men sjukt kul. :D For även en liten runda på vägarna uppe vid ST-tryckeri. Mitt i allt fick jag ett sms av Linn som frågade om jag ville dra och sola när jag kört klart. Så det gjorde vi. Men, i bilen påväg ner till stan kollade jag på klockan och insåg att Söndagsparty började för tre minuter sen. Vad höll jag på med? Gah. Men det var bara att fara ner. Thore och Mox följde också med. Jag och Mox körde bara 8 minuter med tanke på att vi aldrig legat i en sån där förut, Linn körde 20 och Thore körde inte alls. Det var mest läskigt och jag vet inte ens om det gav något, måste gå och se efter sen. När alla var klara var det raka vägen hem till Mox och på med kanal 5! Hann se sista halvtimmen.

Nu sitter jag här och borde sova, och nu ska jag göra det.

2009-05-18 @ 00:47:15
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


fötterna demonstrerar

Dom märkligaste sakerna händer ingen annanstans än här iaf. Har nyss skurit sallad i en timme inför grillningen med farmor och dom. När jag var klar med dom två jätteskålarna skulle jag gå på toa och tvätta händerna, och när jag kliver in i badrummet ligger det en fot på golvet. En sån där fot med ansikten på tårna. Det visar sig vara ett klistermärke i verklig storlek som pappa och Robin klistrat fast på vårat badrumsgolv bara för att Christel hatar den reklamen. Synd, jag älskar den. :D Däremot kommer jag nu få den låten på hjärnan varje gång jag har varit på toa.

2009-05-17 @ 14:28:08
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


det är så jag säger det, du är det finaste jag vet

Godmorgon världen.
Sitter här och lyssnar på håkan och äter pistagenötter. Vaknade för bara en liten stund sen. Nu ska det packas och sen ska jag till pappa, där vaknas det fikning och grillning med kusiner och farmor klockan 14. Så jag måste lägga på en rem. När dom har farit hem ska jag skura lastbil och sedan plugga samhälle resten av kvällen ungefär, roligt roligt. Se Söndagsparty ska jag också göra, naturligtvis. Nä nu ska jag packa.
2009-05-17 @ 12:04:23
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


We're going on a roadtrip

God morgon god morgon.
Sitter här och trycker i mig en macka och väntar på att kameran ska laddas. Jag och Linn ska upp och träna när som helst, därav den tidiga timmen. Sen ska vi till kraaaamfors.

Igår var vi och kollade när Linkus och Millemus mötte Alnö på westhagen. Sen for vi till Moxén och satt där och lyssnade på Uggla och myste. Thore, Pontus och Peter var också med. Jag var mest trött och låg med en filt i en stol med röda fotbollsstrumpor.

Ikväll blir det one tree hill. :) Och basketutklassning.
2009-05-16 @ 07:59:27
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Undra om det tog 57,9 minuter för bakpotatisen att bli klar..

Imorse hade jag ju då Nationellt prov i Matematik C. Det gick ju j<SWPOJGV. Så.
Det var riktigt svårt. Dock svarade jag på rätt mycket men jag har ingen aning om hur det gick.
Här, räkna ut arean på gummiasfalten runt den här sandlådan, du får inte veta hur långa sidorna är. Ja men visst. Det visar sig på tisdag hur sjutton det där gick, gruvar mig lite. Ska bli spännande att veta vart man ligger i betyg också, hur mycket jag sänker mig från Ma A och Ma B... Skit.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Hm. Mja. Jag och Linn ska sola iaf. Och sova hos mig. Imorgonbitti ska vi träna, sen far vi till kramfors över dagen.

Nu ska jag äta något.
Smörgåsrån kanske.
Eller skorpor.
Och te.
2009-05-15 @ 13:56:09
Permalink Allmänt Kommentarer (3)


Bakterieodlingar <3

Sitter och pluggar matte som en galning.
Jämfört med tidigare kvällar går det hur bra som helst.
Flow säger jag.

"Flow beskrivs som en känsla av att ens förmågor räcker till för att klara den utmaning man står inför. Koncentrationen intensifieras, medvetandeheten ökar och man känner tillfredsställelse inombords."


Oh yes! Flow säger jag.
Halva boken avklarad, nu kör vi andra halvan!
Nationella matte c, här kommer jag!
2009-05-14 @ 19:52:06
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


jag var full och du var skrynklig

jag var full och du var skrynklig
jag var full och du var skrynklig
jag var full och du var skrynklig
jag var full och du var skrynklig
jag var full och du var skrynklig
2009-05-14 @ 17:27:57
Permalink Allmänt Kommentarer (3)


om du lämnade mig nu

Rörlig bild, matte, träna. Mycket mer än så har inte hänt idag. Tog oss en liten sovmorgon till 10, vilket var riktigt riktigt skönt. Vet inte om vi fick så mycket gjort idag egentligen, bestämde tid för lite filmning på måndag och pratade lite med Åke. När jag slutat for jag hem och pannkakan stog på bordet. Satte mig sedan i sängen och vilade tills Linn kom hit och vi drog och tränade. Efter det har jag pluggat matte och druckit te tills bara för en liten stund sen då jag gav upp och satte mig här istället.

Imorgon börjar jag halv nio som vanligt. Dock ska vi inte hålla på så länge tror jag, då 1/3 av vår grupp ska till tandläkaren. Tänkte då sätta mig någonstans och räkna matte fram tills mattelektionen klockan 3. Det är planen, får se hur det blir. Får jag dåligt betyg i matten (vilket jag lär få) tänker jag fan plugga upp det sen. Klingar inte bra med MVG, MVG, G. Efter skolan vet jag inte vad som händer. Lääääju plugga massa matte, kanske börja med samhällen också med tanke på att jag har prov på måndag. Träna ska jag också göra, banne mig.
2009-05-13 @ 23:32:54
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


you spin my head right round, right round

Ligger nerbäddad jättemysigt i min säng och lyssnar på Disturbia. Idag har varit en bra dag. Matte och GIF under skinnet. Är endast det som återstår av min gymnasietid. Och det är så hemskt att jag inte vill tänka på det. När vi slutat slängde jag en faktura på lådan, så snart kommer det förhoppningsvis lite peningar till Rec:arna. Följde med Mike på hm och kirrade en tisha till honom. Blev en ap-haj! Nu kommer han vara frän. For hem och åt mat och pluggade, sen satte jag mig i min säng och tiden rann iväg som vanligt. Uttråkad och rödgråten (jag brukar roa mig med att sitta och gråta till gamla one tree hill-avsnitt) drog jag upp och tränade istället för att sitta där och ruttna. Var kanske hur skönt som helst. Och nu, en iskall dusch och en tillrättning av bäddmadrassen senare sitter jag här med datorn igen.

Imorgon står det bara GIF under skinnet på schemat, hela dagen. Dock har jag planer på att varva med lite matematik. Det tycker jag låter asbra. Sen ska jag och Linn träna, och jag längtar.
2009-05-12 @ 23:35:37
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Christian Söderberg, Christian Söderberg

Sitter på rörlig bild. Tänkte blogga lite så min girlfriend blir glad. :) Imorse hade jag matte. Dock hade ingen berättat för oss medietöntar att vi inte hade någon matte, så där satt vi själv i klassrummet och räknade som aldrig förr. Det var roligt och jag känner mig mer och mer förberedd inför provet på fredag. Kanske klarar jag det.

Nu sitter jag här.
Fläkten blåser helt underbart i ansiktet och Mikael luktar filidutt. :')

Jag mår bra.
2009-05-12 @ 13:18:26
Permalink Allmänt Kommentarer (3)


"Dom gjorde mål i halvleken"

Idag har varit en dödsbra dag, och jag är glad. Studentfotografering i aulan, hoppas man blev söt. Hade ju då min tröja som jag köpte igår, dock upptäcker jag att det är ett hål i ärmen när jag står där och ska bli fotograferad. Bra! Var bara att dölja, man kan ju hoppas att jag lyckades. Satt sedan och klippte och klippte, dock klippte inte jag så mycket, kollade mest bara så att alla skötte sig. Hittade en nice låt till Falkenbergsmatchen gjorde vi också. Dock var jag inte inblandad i det heller, då jag var och kissade när Flis och Snäckan hittade den. Bra verkar det bli iaf. : )

Ikväll har Linn varit här. Vi har tränat, spelat basket, beställt pluggar/tunnlar och druckit te. Och jag har pluggat massa matte medans hon suttit vid datorn. Nationella på fredag och jag har gjort upp en plugga-planering. Dock ligger jag redan efter, fan vad kass jag är. Det enda jag pluggat idag är ekvationer dessutom, det enda jag kan.

Imorgon vet jag inte vad som händer, mer än en mattelektion och massa rörlig bild.
2009-05-11 @ 23:48:31
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


mitt hjärta är ditt att förstöra

Toodiloo!
Snart är helgen sluuut, den har  varit rätt bra.
I fredags var Linn, Hanna och Fredde här och tittade på hockey. Inte så mycket mer hände och jag tog det lugnt resten av kvällen.

Igår gjorde jag inte mycket, låg och drog mig hur länge som helst. Dödsskönt. Klev tillslut upp och duschade och så. På kvelen kom Flis hit. Vi kollade på one tree hill, spelade basket och kollade på mer one tree hill. :) Åt goda popcorn också. Dock gillade jag inte att det bodde hur många skalbaggar som helst på River Court, sprang runt där och var stora och jag var rädd att jag skulle kliva på dom hela tiden.

Idag har det varit konfirmation större del av dagen. Klev upp nio och gjorde mig klar, syster Sandra dök upp strax efter tio och halv elva for jag, hon och mamma till kyrkan. När allt var klart där for vi tillbaka hit och åt massa god mat. For därefter till birsta med Sandra och Linn och köpte en tröja jag tänkte ha imorgon på studentkortet.

NU är klockan äntligen 9 och det är Söndagsparty! Fredrik har fin frisyr idag. Tack och hej.
2009-05-10 @ 21:08:35
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


inte helt tokigt

2009-05-09 @ 13:18:49
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Man tappar inte bort ett par byxor, det gör man inte.

Vad dålig jag har blivit på det här.
I tisdags for jag och mamma ner med Dragons supporterbuss till Stockholm. Såg sjunde och avgörande matchen på plats, och det var helt sjukt. Helt obeskrivligt. Efter matchen for vi till o'learys, våran buss och spelarnas buss. Drack öl och mådde hur bra som helst tills bussen tuffade vidare hem till Sundsvall vid 1-tiden. Kom hem strax efter 6, gick då och la mig och sov i två timmar tills jag skulle upp och på skolan.

Igår gick vi ner till torget klockan 12 och kollade när Dragonerna blev gratulerade. Det var mer folk där än vad jag hade förväntat mig. :) Det var lite roligt. Efter skolan, efter ett träningspass, efter middag och efter en dusch bar det av till Linn. Där pluggade vi EU innan vi drog ner på stadshuset. Mox och Houman var också med och jag hade en väldigt trevlig afton.

Idag har det inte hänt mycket alls. Har varit på skolan, och sen jag kom hem har jag suttit med datorn i knät, lyssnat på musik och sakta men säkert skrivit mitt reportage om Jehovas. Vet inte om det blir så bra, men det blir alltid något iaf. Vet inte när jag bara var hemma en hel kväll sist, har varit sjukt skönt att inte göra något. Bara sitta med mig själv och filura lite.

Robin: Måste gå och kolla, det röck i stortån.. Sverige gjorde nog mål!
Robin går, men kommer snabbt tillbaka
Jag: Gjorde dom mål?
Robin: Nej.. det var nog bara träningsvärk eller något.
2009-05-07 @ 23:02:22
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


all we hear is radio ga ga

Jag skulle kunna ligga här i min säng och titta på Queen - Live at Wembley Stadium hela kväll, för det är så sjuuukt bra. Ryser konstant när jag kollar på det. Men, det ska jag inte. Jag ska till westhagen och kolla när Flisusplisus och Linkus spelar fotboll. :)

jag känner mig ynklig
2009-05-04 @ 17:41:39
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Han gör det igen

Vartenda hårstrå på hela kroppen står upp.
Ryser från tårna till huvudet och ner igen.
Gång på gång. Finns ingen som gör det så bra.
Som lyfter upp mig så fort igen.

2009-05-04 @ 16:37:51
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


the things you've told him all along

Slut på helg. En extra dag var hur skönt som helst. Massa girlfriend. :)
Imorrn är det skola igen, känns jobbigt. Sista veckan med riktiga lektioner däremot! Sista tiden har vi bara projektarbete. Ska bli riktigt kul, dock tror jag att jag kommer bli en aning less på vår lilla film.

Ikväll har jag städat 73an, sen for jag till Pontus och kollade på wipeout och söndagsparty med Linn, Mox och Thore. Åt popcorn och Pontus gjorde grymmaste colan till mig och thore med is och citron. Totally gjorde min kväll!!!111

Godnatt.
2009-05-04 @ 01:13:59
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


smiling politely

Girlfriend klagar på mitt bloggande så nu ska jag skriva ikapp lite.

I torsdag var det basket, den talar vi inte om. Tillbringade resten av kvällen hos Alice i Skedlo, vilket var väldans roligt. Vid fem-tiden fick jag och Linn skjuts hem av nån snubbe. Vi satte oss i köket och åt toast och Linn frågar mig: "Ska jag hjälpa dig med husen där bak?" Jag - betydligt mindre på pickalurven än Linn - svarar: "Vilka hus?" Linn ser förvirrad ut, säger: "Hej hej tempel." och tar en tugga toast. Sen sov vi.

I fredags låg jag och pressade på Antbros altan med systrarna själva. Kokosolja och travstolar. Tog oss en promenad ner till stan och köpte glass. Senare var vi hos Thore och kollade på skräckfilm. Rabiesmänniskor och grejer.

Igår - For ner på stan med Girlfriend. Köpte ett par skor och en bikini. Linn köpte en bikini som såg ut som godis. Sen kom Thore ner och vi gick till Mox som jobbade så han fick göra lite mjukglass till oss. Dock gjorde han bara min, och den blev.. inte fin. Såg ut som en bajskorv, men den var god. :) När Mox slutat for vi och köpte mat och for hem till Girlfriend och satt på altanen och åt. När allas big boyare var slut for vi till Thore och där blev det party. Kaos och konstigt. Märkligaste kvällen någonsin tror jag. Vid 11 satt vi och tittade på Harry Potter och klockan 12 var huset tomt och kvällen över, haha. Rätt skönt ändå, fick man sova ut litegranna.

Idag har jag inte gjort mycket mer än varit och tittat på fotboll hos Pontus. Jo, mitt livs första Lången. Gick bajs dock. Eller ja, satte två. Dock inte den tredje, Bajs-Roma. Resten av kvällen vet jag inte riktigt vad som händer. Men nu ska jag skura.
2009-05-03 @ 18:38:11
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


full fart

2009-05-01 @ 04:08:11
Permalink Allmänt Kommentarer (2)