arkiv

"Det är en stor dag idag"

Godmorgon världen.
Sovmorgon idag, hur skönt som helst. Egentligen börjar min UF-lektion nu, men här ligger jag i sängen och har nyss vaknat. Tack Gud för att UF är slut.

Idag är det torsdag. Jag är nervös.
Redan.

Samhälle, svenska och matte står på dagens schema. Sen ska jag gå på subway och äta, sen möta mamma i stan.
Och sen.
Sen. Sen. Sen.
2009-04-30 @ 08:37:31
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Srdan Subotic <3

06.30 stog klockan på imorse. Upp och duscha, äta lite cheerios, sedan bar det iväg till Norrporten där jag och Millemupp filmade Gifflarnas frukost och träning. Blev bra och det var riktigt roligt. Sen gick vi till skolan och la in alltihopa och redigerade litegjanna. Sen slutade jag! Åtade lunch med Poppe, Millemupp, Linkus, Amandi och Thoreman. Jag gick sedan och hämtade ut basketbiljetter och gick på banken och satte in pengar.

Igår var jag på pingstkyrkan med Linn och Mikael. Fotade lite till deras reportage. Efter det for vi till Pontus och kollade på fotboll. Gårdagen var för övrigt en helt sjuk dag då Dragons vann över Solna med 17 poäng - på bortaplan. Vilket jag inte hade förväntat mig i över huvud taget. På torsdag gäller det. Himmel och pannkaka.

Har nyss ätit pölsa, sjukt gott! Nu sitter jag här och spotifyar. Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, funderar på att dra upp på gymmet senare ikväll. Får se om Linn hänkar. Nu ska jag se klart Jordanfilmen som jag somnade från igår efter 20 minuter, trots att den var bra.
2009-04-28 @ 17:28:44
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Michael Jordan to the max

Nyss hemkommen från en väldigt lyckad rörlig bild-dag. Ser ut att kunna bi något det här. Nu ska jag avnjuta en film om Michael Jordan med tacochips och gräddfil. På återseende.
2009-04-27 @ 15:02:00
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Steeeek

Brännan tar sig, och det är bara april än. Igår efter skolan for jag och girlfriend hem till henne och la oss på altanen och pressade. Var väl en sisådär 25 grader där på altanen. Linkus, Poppe, Dave och Thore kom förbi en sväng och stekte lite dom också. Sen vankades det basket, final nr 3. Viiinst! Dock riktigt riktigt spännande match. Jag och Linn for därefter hem till mig och möblerade om på mitt rum. Det blev ganska mycket större kan jag säga. Mysigare också. La oss i sängen och slog på one tree hill, jag somnade dirr.

Idag har det varit hur soligt som helst. Hoppas på lika mycket sol imorgon, jag ska kliva upp 10 och pressa. Godnatt.

as happens sometimes a moment settled
and hovered and remained
for much more than a moment.
and sound stopped and movement stopped
for much, much more than a moment

and then the moment was gone.
2009-04-26 @ 01:09:11
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


hey, she want that lovey dovey

Den här veckan har gått sjukt fort. I måndags var jag hos Stark och såg fotboll. I tisdag var jag hos Möller med mamma och såg basket, sen for jag och sov hos Linn. I går var jag, Linn, Mikael, Pontus, Dave, Thore och Moxén och spelade basket och fotboll. Var kanske hur kul som helst. Idag har jag varit på fotboll. Filmade första halvlek, sen gav vi upp och kollade på matchen istället. Imorgon är det baaasket. Final numero 3. Tippar vinst till dragonerna och 2-2 i matcher. På lördag ska jag och girlfriend sola satan. (Imorgon efter skolan också dessutom.) Sen blir det spela basket. :) På söndag ska jag se massa lost med Tuss, äta popcorn och dricka te. Och sen var helgen slut.

Kort sammanfattning:
måndag - fotboll
tisdag - basket
onsdag - basket och fotboll
torsdag: fotboll
fredag: basket
lördag: basket
och vi gillar det.

84 dagar kvar till Harry Potter och tiden går så sjuuukt fort men ändå så förbannat långsamt.
2009-04-24 @ 00:44:15
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Denice är med Björn på kontoret

Vem vet vad som händer där
jag vill inte veta
eller jo, det vill jag visst.
Är enormt nyfiken
nicke nyfiken

/girlfriend Linn
2009-04-21 @ 10:11:11
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"We'll send you a Hogwarts toilet seat!"

"Can't stay longer, mother," he said. "I'm up front, the Prefects have got two compartments to themselves."
"Oh, are you a Prefect, Percy?" said one of the twins, with an air of great surprise. "You should have said something, we had no idea."
"Hang on, I think I remember him saying something about it." said the other twin. "Once."
"Or twice."
"A minute."
"All summer."
"Oh, shut up," said Percy the Prefect.
2009-04-21 @ 00:24:41
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


dreaming of revelry

Började dagen med att försova mig. Blev väldigt bråttom men jag hann. Två långa rörlig bild-lektioner stog på dagens schema. Jag och Mike la in allt vi filmat i måndags på datorn och började klippa. Var tänkt att vi skulle filma tisdag, onsdag och torsdag denna vecka. Men gifflarna hade bytt tider så allting krockade med våra vanliga lektioner så det enda vi kan filma är matchen på torsdag. Meeen det går väl bra iaf, för göra det nästa vecka bara.

Under dom senaste dagarna har jag, hör och häpna, varit sugen på att faktiskt ha en klänning på studenten. Studentklädseln har varit en sak som jag har haft ångest över ett tag eftersom jag + klänning är big no. Så idag på lunchen idag frågade jag Hanna och Alice; "Vad sjutton ska jag ha för sorts klänning på studenten?" Hanna sa; "Det har jag också funderat på, vad du ska ha för klänning." Alice berättade att hon hade sett en söt klänning på Sisters, så när vi ätit upp våra subwaymackor gick vi dit och kollade på den. Mycket riktigt, den var söt. Ska gå dit och prova den imorrn tänkte jag. Tänka sig, kan jag vara en studentklänning på spåren här..? Vad rolig jag kommer se ut.

När jag kom hem från skolan satte jag mig på balkongen och sov i solen i en och en halv timme. Dödsskönt. Senare ikväll ska jag till Pontus och se fotboll. Ska försöka hinna med en promenix innan det också. Men nu ska jag gå ner och laga mat.
2009-04-20 @ 17:05:38
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


oh, it's still the greatest, the greatest, the greatest

Bara tjugo minuter kvar nu. Jag har riktigt höga förväntningar, väntar mig och hoppas på succé! Ska snart gå ner och ladda med te och popcorn sen invänta veckans höjdpunkt.

Kings of Leon - Revelry
Alla människor med lite vett i skallen ska nu göra som jag säger och lyssna på den låten. Helt sjukt bra. Så det så.
2009-04-19 @ 20:42:07
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Söndagsparty, nu kör vi!

Nyss hemkommen från Norrporten. Jag och Linn klev upp med tuppen och for och kollade på fotboll. Skönt som fan, solen sken och det var vaarmt :) Har varit vaken i flera timmar och vanligtvis skulle jag inte ha klivit upp än. Kliva upp tidigt rules, är piggare än nånsin.

Igår var jag och girlfriend och kollade när Flisus och Poppelito spelade korp i Ljustadalen. När matchen var slut for vi till birsta och köpte varsin bysthållare. For sedan till Linn för hon och Flis skulle fota till religionsuppgiften. Detta fick jag hjälpa till med och det var roligt. Dom var så fina så. Jag for sedan hem och värmde på lite pannkaka för att sedan ta en promenad till mamma och hämta bilen, sen fara tillbaka till girlfriend. Därifrån bar det av till Mr. Matfors på Tångstavägen. Där kollades det på One Tree Hill och snaskades. For hem tidigt då det vankades fotbollsmatch morgonen efter.

Nu sitter jag och lyssnar på Lasse och tuggar tuggummi men ska efter det här inlägget gå ut till lastbilen, även kallad 73:an. Här ska skuras!

21:00, kanal 5. Ni vet vart ni har mig.
2009-04-19 @ 12:34:11
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


you call it madness but i call it love

Gårdagen var rätt slapp. Tillbringade den störtsta delen av dagen i min säng kollandes på Lost. Sen for jag, Linn och Poppe och kollade när Flis spelade fotboll. :) Efter matforsvinsten for vi tre + Flis till Pontus och rakade av hans hår och tittade på film. Tog oss en tur till matfors och skjutsade hem matforspojken innan vi for hem och sov.

Idag har jag varit på boda borg med girlsen. Linn, Alice och Hanna. Var sjukt kul. :) Klarade hela tolv banor. När jag kom hem hoppade jag dirr in i duschen sen raka vägen ner till sporthallen och final nr. 2. Vilket visade sig skulle bli en helt sjuk match. Vet inte alls vad som hände med Solna, men Drägs tog hem segern med 85-45 (!). 1-1 i matcher nu alltså, spännande tredje final borta på tisdag. Efter basketen skjutsade mamma mig till Linn. Där spelades det NHL i mängder med Mike och Popp. Moxén och Thore anlände lite senare också. Efter att jag avgjort matchen Linn & Mumrik vs. Mox & Thore med världens snyggaste straff for vi hem. Nu ligger jag och tittar på one tree hill, full fight med Derek. Borde somnat för längesen.. godnatt.
2009-04-18 @ 04:29:42
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Nu så får vi tokspel!

Igår var vi på norra och grillade korv och marshmallows. Jag, Linn, Alice, Flisan, Poppe, Moxén, Thore och Kalin. Bortsett från att det var lite kallt emellanåt så var det dödsmysigt. Lyssnade på musik och spelade gura. Efter att Mikel förvandlat brasan till ett rökmoln for vi hem och bytte om sen återsamlades vi hos Poppe och kollade på Green Street Hooligans. Den var mikket pra. :) Sen for jag hem och kollade på Lost, men jag somnade efter halva avsnittet.

Idag vaknade jag strax efter elva. Klev då upp och installerade vårat trådlösa intärnet med Robin. Och vi lyckades! Dock efter att ha behövt ringa både Mattias och Johan på Bredbandsbolaget och Jeanette på Bogrundets plantskola några gånger. Nu funkar det hur bra som helst, och det är dödsskönt utan slaaaaadd. :) Kokade mig lite nudlar och lade mig tillrätta i sängen igen. Kom på att jag somnat ifrån Lost igårkväll och såg klart det. Hur bra är det inte då? Sen låg jag där i min säng till klockan halv fem ungefär. Sen satte jag mig upp en stund. Nu har jag precis ätit middag och nu ska jag tanka nyaste Lost med sub. Sjuukt spännande. Och imorrn/lördag kommer prison break. Shit pomfritt.
2009-04-16 @ 17:20:49
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Vilken ynnest, vilken känsla och goddamn vad härligt. "

Vaknade imorse och såg att solen sken som aldrig förr. Nisse ut på balkongen dirr! Datorn i knät, spela bra musik för grannarna. Åh det var så skönt. Dessutom blev jag sådär charmigt röd om näsa och kinder och fick en fin linne-bränna. Sen for vi till Matfors och hade picknick. Jag, Pontus, Mikael, Thore och Moxén. Var dödsmysigt. Thore tog sig t.o.m ett litet dopp.

Sen for jag hem och kollade på basket. Skitmatch. Vinst hemma på fredag, oh yes. Linn kom och vi for och köpte mobil-påfyllning. GRATIS SMS. IGEN. Busade runt en stund innan vi for hem till Thore och chillade. Spöade Thore och Moxén i kort. :)

Hemma nu, tittar på one tree hill. Hinner aldrig se klart något avsnitt på kvällarna för jag somnar bara. Haha, nu simmar Felix i poolen, nu ska jag stänga ner här och kika. Imorrn hoppas vi på maaaassa sol! Trots att det ska bli mulet. Vi ska ju grilla korv!

Flisus är bäst.
http://www.svenskafans.com/hockeyzon/artikel.asp?id=291308


2009-04-15 @ 02:41:06
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


En tusen en hundra..

Idag filmade jag, Mikael och Rebecka GIF - Falkenberg, sjuuukt kul. Hoppas det blev bra. :) Dock vet jag inte, Rebecka hade inte satt fast micken på sin kamera, så hon körde utan ljud i en hel halvlek. >< Översiktskameran, yeah! For dit 10.00 imorse och tog några schyssta pics när patronerna förberedde tifot och så. For hem och åt, vilade en stund, sen bar det av till Norrporten igen. När matchen var slut tog jag bussen hem, hinner bara kliva innanför dörren så ringer Linn och frågar om jag ska med till Thore och kolla på Harry Potter. Ajjemen! Hon kom och hämtade mig och vi for till haga. Där somnade jag i en fotölj, några gånger. Låg och sov med mobilen i handen, då jag precis hade skickat ett sms. Då kommer Moxén och blåser mig i örat och min reaktion blir att jag slår mobilen rakt i skallen på mig själv. Rakt på ögonbrynet, är lila och svullen nu. :)

Har varit en sjukt bra dag. Nu sitter jag och lyssnar på musik och är hur trött som helst. Ska slå igång one tree hill säsong 2 och kika på det tills jag somnar. Imorgon är det Solna - Dragons på datorn, första finalen. Får se om jag ser det, brukar vara helt värdelös sändning. Annat än våra sändningar på skolan. Där snackar vi kvalitet. Borde fara dit och lära upp dom lite. Nu ska jag gå och dricka god lakrits-hostmedicin.
2009-04-14 @ 01:36:41
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


they are not you

Idag kom Hanna, Alice, Linnea och Karin hit. Gjorde intervjun till våran religionsuppgift. Gick galant. Linnea tog några fina bilder också, blir nog bra det här. Sen åt jag middag och slappade ett tag innan jag for till Pontus. Wipeout och Sanningens ögonblick med Mikael, Linkan, Amanda, Thore och Pontus själv. Sen blev Pope blackhead. :D

Imorgon drar Projekt 09 igång på allvar. Ska filma massa hela dagen. Hoppas det blir gryyymt! Nu ska jag titta på One Tree Hill och sen sova. :) G'NIGHT!
2009-04-13 @ 01:34:55
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


allt är bra, men jag går ändå runt i nån jävla dagdröm

Somnade runt 5 igårkväll, vaknade 12.36 imorse. Sov non stop hela natten, hur skönt som helst. Fick leta påskägg dirr när jag vaknade. Hittade ett rejält ett i köksskåpet. Innehöll naturgodis, tuggummi, en film och ett par mjukisbrallor. Riktigt nice. :)

Ikväll har Mike och Linn varit här. Först kollade vi på Bröderna Lejonhjärta, Linn somnade efter ett tag. När The Brothers tog slut tittade jag och Mike på One Tree Hill. :) Linn snarkade på bra hon. Dom lämnade mig för ungefär en timme sedan och Mikel fick med sig en box hem, tänka sig. :D Nu ska jag sooovaa.
2009-04-12 @ 03:07:38
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Jag är nykter som en jävla äppel"

Trevlig kväll på er allesammans. Sitter här i min säng och har precis ätit en maxburgare. Den var väldigt väldigt god. Som sagt så var jag och Linn hos Flis förut. Det var väldans trevligt. Chillade framför tvn, kollade på lite nhl-lir osv. Linn tog sig en liten lur där i soffan t.o.m. Mitt i liret. :) Strax efter 2 började jag och Linn våran resa mot Skedlo. Jag guidade oss väldigt skickligt genom Lucksta och vidare mot Bommen, genom Harv och Backe och min favorit - Kläpp. :) Känner mig numera hemma längs den vägen. Mörkt och dimmigt som fan var det, men fram kom vi. I Skedlo var det party. Gick in och hälsade på folket och kliades lite med katterna. Avslutade kvällen med att skjutsa hem Hanna och Fredrik. Sen skjutsade Linn hem mig och min maxburgare och här sitter jag nu.

Imorgon vet jag inte vad som händer. Jag vet bara att om jag vrider på huvudet och kollar hur mitt rum ser ut så vet jag att jag ska städa imorgon. Dammsuga ska jag göra, torka golv ska jag göra. Jag ska bannemig t.o.m dammtorka mina hyllor. Dödsfint ska det bli. Och lukta gott.

Nu ska jag slänga upp lite mera bilder från igår på facebook. Sen kanske man ska ta och sova. Rubriken tackar vi Fredrik Ohlsson för.
2009-04-11 @ 04:03:43
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Gurkan Norberg

Yesterday blev riktigt lyckad. Kom till Pontus strax efter sju, satte mig vid bordet med ett glas vatten eftersom det var meningen att jag skulle hämta Mikael och Linkus från träningen klockan tio. Men plötsligt klev chauffören Sofia innanför dörren och problemet var löst, jag kunde nu ta mig en cider. Vi dansade på tills klockan var cirkus 12. Och efter att den gröna gurksmörjan hade flyttats lite åt sidan på hallgolvet började vi gå ner mot stan. Vissa vid mer medvetande än andra.

På väg ner mot stan såg jag kanske mer än vad jag borde ha sett. "Here it iiis!" Vi kom tillslut fram och in på Springbreak och där var det folk som fan. Träffade både en och två och tre personer jag kände och inte kände men pratade med iaf. Halv 4 gick vi till Thore och sov där. Var en riktigt lyckad kväll och jag hade trevligt som bara den. :)

Idag vaknade jag 10 av att min mobil gick på högvarv. Fick samtal och sms av alla möjliga personer. Klev upp och jag och Thore tog oss varsin macka, sen gick jag och mötte Linn och vi tog bussen hem till mig. Nu har vi åkt till henne och snart tänds grillen! Gott ska det bli. Sen drar vi ut mot Matfors, spöar små pojkar i nhl och gosar med söta katter.

Mikael: "Jag klarar mig. Vafan, jag är från Matfors!"

Linn: "Hur mycket kostar det om du, jag och Thore går till Thore?"

Dave: "Få ja låna bilderna så jag kan ta bort dom!"
2009-04-10 @ 18:00:18
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


but I crash in my mind whenever you are near

Har finally fått lov. Trots att ångesten växer sig större för varje dag som går ska det bli skönt med lov. Det är alltid skönt med lov. Tyvärr har vi bara massa roligt kvar efter lovet så tiden kommer gå så sjukt snabbt. Blää.

Idag efter skolan gick jag, Linn, Dave, Pontus och Thore och köpte förköp till Springbreak. Vi såg en man utan underkäke! Läskig. Sen drog jag och Linn till Birsta och skulle shoppa loss, det sket sig big time. Hittade inte ett piss. Imorgon ska vi dock ner på stan, då blir det andra bullar, kan man ju hoppas. Sen bär det av till Stark. Party!

please tell me why can't I
breathe when you're near me?
breathe when you're close to me?
2009-04-08 @ 23:17:24
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


hej här kommer segertåget

Hur kuuuuuuung är inte den här dagen?
Körde Benny Hill i bilen påväg till skolan.
Hämtade studentmössorna, den är väl söt.
Hade rolig studiosändning.
Åt på kebabcity med mamma.
Gick på basket.
FINAL FINAL FINAL!
Wesby 26 pinnar <3
Det står CEHÄ på Cehås studentmössa.
Det är 100 dagar kvar till Parry Hotter!

JAG MÅR ASBRA!
2009-04-07 @ 21:55:47
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Skest

Idag hade vi studiosändning på rörlig bild. Blev rätt lyckat, till slut. Krånglade i en timme innan vi fick till det, men sen var det bara att köra. Ska göra det igen imorgon, hoppas det funkar bättre då. På tal om imorgon så har jag sovmorgon, döööödsskönt. 10.00 ska jag vara på hedbergska och hämta studentmössan.

Linn kom hit förut, vi snaskade naturgodis och tittade på Notebook. :)
Imorrn - basket basket basket!
2009-04-06 @ 23:35:39
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


ligga och ha det lite gos, gött mos

2009-04-06 @ 17:33:29
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


for you I'd wait 'til kingdom come

Ikväll har jag varit hos min käre vän Tussiluskan i Ljustadalen. Vi roade oss med att titta på Lost säsong 3 och dricka te. Var mysigt trots att jag hostade massa. :) Kan ju meddela att jag mår mucho bättre idag. Har inte ont i halsen alls och snorar knappt någonting alls. Hostar bara, får hoppas på att det går över fort.

Innan jag for till Tuss städade jag massa på mitt rum här hos papi. Ja! jag är hos papi, jag har internet hos papi. Så snäll han är som låter mig använda hans trådlösa med min nya dator. :) Men, rummet.. är nu mycket fint. Hittade massa roliga saker som jag har letat. Imorgon ska jag bara dammsuga så är det klart sen. Då är det fint när Linn kommer hit och äter pölsa på onsdag. :)

Om 4 dagar är det lov, en hel vecka. Sen är det så sjukt lite kvar i skolan att jag bara vill gråta. Hittade mitt intagningsbrev till media förut när jag städade. Kanske är det det bästa brevet jag fått i hela mitt liv. Bara jag i hela världen som inte vill ta studenten? Jag vill verkligen inte.

Just ja, Dragons vann över Norrköping borta idag med 92 - 100. WHAA! Hur grymt är inte det då? 2-1 i matcher till Drägs och dom har hemma på tisdag! Tänk om dom vinner. Då blir det finaaaaaaaal!

2009-04-05 @ 00:09:01
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


något som hon saknar

Godmorgon världen!
Gårdagen var väldigt lyckad, Thore skjutsade mig till Hanna runt halv sju.
Var asbra hela kvällen och runt 1 drog vi på max.
F.ö helt ovärda 64 kr. Kände ingen smak alls.
Sen skjutsade Pontus och Dave hem mig och Linn. Tack för det!
Tack Thore också för den delen. ^^
Senare idag ska jag till pappa och städa mitt rum.
Och ikväll ska jag till Tuss och se film eller nåt. :)
Nu ska jag göra nudlar och lyssna på bra musik i min säng.
2009-04-04 @ 11:57:06
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Snopp eller kuk? Vad är värst?

Sitter hos Hanabanana nu. Folk är sugen på max (Johan Per Mikael Svedin), det är jag med. Men jag känner ingen smak i över huvud taget. Känns inte så värt att slänga ut massa pengar då. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det här. Är sjukt hungrig.

Vad är skillnaden mellan en snopp och en kuk?
2009-04-04 @ 00:35:59
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Det springer runt en galen 18-åring i korridoren.

JAG KLARADE DET JÄVLA SAMHÄLLSEKONOMIPROVET! G-VG!

OCH THORE KLARADE MATTEN!
THORE KLARADE MATTEN!
THORE KLARADE MATTEN!

AAAAAH!
2009-04-03 @ 11:09:53
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Snorigt är det

Sitter på religionen nu.
B-klassarna väller ut ur deras klassrum och får G-VG på provet allihopa. Kul, jag kommer inte klara det. Det är tydligen skitsvårt. Inte så lång tid kvar nu. Undra vad jag ska göra efter att jag slutat. Fara hem och sova kanske. Se en film, äta något. Dricka te kanske.

Ikväll ska vi till Hanna. Fast om jag blir mer sjuk stannar jag nog hemma. Men om far jag hem och sover en stund så går det nog bra. Nu får vi gå in tidigare och börja skriva provet, undra om jag ska göra det.
2009-04-03 @ 09:52:00
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


priselasticitet och inkomstelasticitet, eh!

Ovanligt dryg torsdag idag.
UF på morgon, sjukt trött på det nu. Kan det inte bara ta sluuuut?
Föreläsning på samhällen, dålig film på svenskan.
Helt död på matten, vilken tur att vi fick sluta massa tidigare.

Sen jag kom hem har jag bara suttit här i min säng och pluggat.
Rest mig en gång och det var när jag skulle äta.
Har nu tagit mig en liten paus.

Jag har gått och blivit förkyld igen.
Har varit täppt i näsan hela dagen.
I ena näsborren, är väl kanske det värsta som finns!
Det släppte förut när jag satte mig i sängen.
Men nu gör det ont när jag andas. :(
Sjukt jobbigt. Ska göra te och se film sen, då blir jag frisk.

F.ö så kan jag meddela er att jag aldrig har pluggat så
mycket under en och samma vecka som jag har gjort den här!
GOOD WORK! Nu ska jag fortsätta!
Inflationens skadliga följder, hej och hå!!!!11

Och jag skulle vilja passa på att önska min gode vän Mikael
en trevlig vistelse i Storhogna, sola mycket i snödrivan och bli brun!
2009-04-02 @ 19:56:03
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"JAG ÄLSKAR DIG!!! <3<3"

Svenska nationella, krönika om Harry Potter, lunch, kycklinggryta, åka hem, Mikael, ekonomiska kretsloppet, Linn, Birsta, datorfodral, hem, äta mat, äta tårta, åka till Pontus, samhälle, hämta Thore, samhälle, samhälle, köra med "visp" i håret, samhälle, åka hem, Lars Winnerbäck, om du lämnade mig nu, godnatt.
2009-04-01 @ 23:50:49
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Clooney känner sig förolämpad som däggdjur

Sitter här i min säng och äter min super-nudel-frukost som jag ätit i tre dagar nu. Asgott. Tittar på Vakna med The Voice, var nyss Jakecam och tydligen har Jacob "bokat" Petra Mede, men hon har inte kommit. Givet aprilskämt, hundra spänn på att han driver med allihopa.

Nu började Jacob snacka om att det bildas nåt smör i stjärten när Iron Maiden-gubbarna har på sig sina tajta brallor. FRÄSCHT!
Paul: Men tänk på att folk sitter och äter sin frukost nu Jacob!
Taaaaack Paaauuullll.

Nu har jag inte tid mer, nu måste jag bortsta gaddarna och gå till bussen.
Sen skriva ett alldeles fantastiskt svenska nationella
2009-04-01 @ 07:34:15
Permalink Allmänt Kommentarer (0)