arkiv

"...och då vill jag inte vara around!"

2009-06-05 @ 00:33:51
Utställning idag på skolan. Pappa kom, Christel kom, Robin kom, mamma kom, syster kom, Frida kom. Hela dagen har varit mycket rolig. Hade två stycken redovisningar, en för ettorna och en för tvåorna. Skönt att allt som har det minsta med skolarbete att göra nu är avklarat. Nu återstår bara att tömma mitt skåp, min låda och spara undan diverse oklippt material som jag vill ha kvar. Kom vid tio imorse, fick pizza till middag och for hem strax innan nio.

Nästan 11 timmar på skolan idag alltså. Och jag hade kunnat stanna längre. Jag skulle kunna bo där, vill inte sluta. Vill inte sluta behöva gå i dom där trapporna varje morgon. Vill inte sluta sitta i soffan två minuter extra varje morgon så Åke blir gnällig. Vill inte slippa gå bort till hedbergska för att få sig lite mat varje dag. Vill inte att Pelle ska sluta sjunga Blondies "Denis Denis" varje gång han möter mig i korridoren. Vill inte gå ur skolan. Vill inte ta studenten. Någon måste få mig att tycka att det här ska bli roligt, annars klarar jag det inte.

Innan jag börjar böla måste jag sluta upp med det här. Stänga av skit-lugn-musiken och slå på något bra. Ni vet vad, jag vet vad. Filip och Fredrik. Godnatt.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback