arkiv

do the hippogriff

På senare tid har jag märkt att jag inte har så bra syn. Folk har också frågat mig om jag inte har linser på mig. När jag har det. Så idag tog jag mig till optikern. Jag berättade om mitt problem att jag kände mig halvblind och behövde starkare linser. "Antagligen är det inte så stor skillnad, men bara man ser lite dåligt så blir det ju jättejobbigt", sa jag. "Ja, ett steg gör jättestor skillnad", svarade optiker-tjejen. Hon satte massa olika glas framför ögonen på mig medans jag snällt läste bokstäverna som stod på andra sidan väggen, som för varje glas blev tydligare och tydligare. När hon var klar berättade hon att hon måste höja mig tre steg på höger och två steg på vänster. Förstår ni, TRE steg! Maffig höjning det. Förut såg jag inte till fönsterbrädan, nu ser jag trädtopparna vid Södra Berget. :) Jag är härmed en -3.00/-2.50:a. Halvblind, med andra ord. Jag tröståt en kebabtallrik.

När jag kom hem började det regna lite. Och åska. Hur mysigt som helst. Nu har jag precis kommit hem och duschat efter en timmes promenad, så nu ska jag äntligen titta på lite Lost. Imorgon är det torsdag och det är typ helg. Snart är det jul.


2010-06-30 @ 21:37:19
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


142

GÅSHUD.
2010-06-29 @ 17:12:36
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


trough the looking glass

Idag sov jag tills klockan var nästan 12. Det är länge för att vara mig nuförtiden. Följde med mamma på checkpointjakt i Nacksta, och det är inte barra ska ni veta. Fort ska det gå, och upp och ner för berg och hej och hå. Tur jag hade med mig vatten, annars hade det gått åt pipsvängen. När jag kom hem tog jag en dusch och kollade på massa Lost tills Linn kom och hämtade mig. Köpte sallad och kollade på lite Greys. En bra dag. :)

Imorgon är det jobb igen och jag planerar att dra på gymmet direkt när jag kommer hem i hopp om att det inte har hunnit bli så mycket folk. Eller så tar jag en promenad till Birsta och tillbaka, jag har inte bestämt mig än. Träning blir det! Och antagligen massa Lost. Lost är bra. Alla borde se det.

Lite bilder från midsommar kan man ju bju på.
2010-06-27 @ 23:18:36
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


already miss you like crazy


Det här suger. Huvudet värker. Ögonen svider.
Nu lägger jag mig och läser Harry Potter och kramas med din tröja.
2010-06-26 @ 23:24:22
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


shaka den för sean banan

Öl, grilla, bra människor. Kan inte sluta dåligt.
Glad midsommar!
2010-06-25 @ 16:27:04
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


diamonds on the soles of her shoes

150 dagar till Harry Potter. Och idag kvitterade jag i nystävlingen på jobbet. 5-5.
2010-06-21 @ 18:03:30
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


det gör inte ont, så länge du är med mig


2010-06-20 @ 22:41:15
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


det finaste någon kan få

2010-06-15 @ 21:50:16
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


bonjour monsieur duke

Prince of Persia i lördags var asbra. Patrik på jobbet sa att han hört att folk mellan 7 och 12 år tycker den är bra och att resten tycker den är dålig. Sedan sa Terese: Ja men det är Denice det, Harry Potter och sånt. Sofia instämde, mamma skrattade. Folk känner mig. :) Vi hoppade i alla fall salladen och åt på Ming innan bion istället. Dödsgott var det och hela kvällen var hur bra som helst.

Nu är sjunde jobbveckan påbörjad. Det går så ruggigt fort. Snart har jag jobbat klart. Nog för att det är ganska många både veckor och dagar kvar, men ändå. Sjukt.

Jag har lagt till en liten nedräknare här till höger, det gäller att vara ute i god tid. Vi får hoppas att det inte kommer en Batmanfilm ivägen så dom måste skjuta fram den igen. Snart dags!!!!!! Undra när dom släpper biljetterna.
2010-06-15 @ 21:39:29
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


sluta vara på spaning!

Jag och Putte spelar Bingolotto. Putte var Bertil 5 ifrån en Volvo V70 nyss. Själv var jag Niklas 32 ifrån 200 kronor. Ett bingospel kvar, go go go!

"Pajja min Bertilchans!"

PS. Patrik är bäst.
2010-06-13 @ 20:10:00
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


hej jag heter alexander med hästen svensson

Igår var det prick ett år sedan vi hade champangefrukost, sprang ut på trappen, åkte flak och
festade långt efter att solen gått upp igen. På dagen ett år sedan vi tog studenten. Och festade,
mycket. Så mycket att halva 90kullen i hela staden låg sjuka i en vecka efter. Och igår var det
fest igen! Förfestade lite hos Hanna i hamnen innan vi gick in mot stan. Det var sjukt mycket
folk på krogen, vita mössor överallt. Så det blev mitt första besök på Svenssons där det inte
var lika knökat med folk. Bra kväll med bra människor.

Nu ska vi mysa till det med sallad och pizza innan vi drar ner till bion och ser Prince of Persia.

2010-06-12 @ 18:09:24
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


nattinatti

John Ajvide Lindqvists Hantering av odöda blir film? Spännande.
Sjukt bra bok för övrigt, rekommenderar alla att läsa den. Alla. :)
2010-06-08 @ 23:18:14
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


världens värsta hund

Vaknade tidigt imorse och tog en timmes promenad innan Patrik vaknade. En orm skrämde skiten ur mig när den kom ringlande över vägen. Stor var den också. Hua. Annars idag har det blivit Lost, CS, Hembakad pizza, Bingolotto och Tintin. En äkta söndag med andra ord. Och Patrik vann 100 kr. Imorgon är det jobb igen, så nu är det dags att sova. Ska bara läsa ut min bok först, Marley och jag. Bra har den varit. Jag känner dock på mig att slutet kommer vara riktigt sorgligt, så jag gruvar mig lite. Så nu behöver jag alltså en ny igen. Är sugen på Ajvide Lindqvists Lilla Stjärna, men jag äger den inte, än.

2010-06-06 @ 23:45:59
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


two for the road

Idag har jag fått Patrik att både skurmoppa lite och promenerat massa. Strax över en timmes skogspromenad blev det. Mysigt som tusan. Imorgon ska vi till Norra Berget och spela brännboll och grilla korv med brorsans klass. Planerar att dammtorka mina hyllor också. Det går att skriva meddelanden i dammet på dom. Ingen tumme upp för svarta möbler. Nu blir det lite Lost innan jag måste sova.

2010-06-02 @ 22:26:51
Permalink Allmänt Kommentarer (1)