arkiv

ett tidsfördriv att dö för

2009-12-28 @ 02:28:15
Permalink Allmänt Kommentarer (3)


more than you could ever know

Så var julafton slut ännu en gång. Den var mycket trevlig och spenderades hos Elfvings, och det kan ju liksom inte misslyckas. Den gravade laxen var som vanligt godast. Den slutar aldrig vara godast. Sen jag kom hem har jag suttit i min säng och kollat på Vänner. Säsong 7 närmare bestämt, som låg i en av mina klappar. Nu det är redan juldag. Idag/imorgon (beroende på hur du vill se det) ska jag till pappa. Då blir det mera julafton. Nu ska jag slå igång Familjen Macahan som låg i en annan klapp. Förhoppningsvis somnar jag inte så sent, jag är TRUTT.

Jag lade till en fin text där uppe. Det var inte tillräckligt mycket Harry Potter innan. Nu är det alldeles lagomt.

2009-12-25 @ 01:12:12
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Julafton äro de facto

Dödsfina röda naglar som ser lite rosa ut, med det är dom inte! Morgondagen till ära.
Nu ska jag sova så jag vaknar och får fara till Lucksta och äta gravad lax någon gång.

2009-12-24 @ 02:49:43
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


och Peter Öqvist limmade vi fast på stjärnan

Precis färdig med julgranen! I år med basketkulor från Australien.
Nu ska jag slå in min sista julklapp och städa mitt rum. Sedan kanske se en film.
I morgon är det visst julafton.

2009-12-23 @ 19:40:01
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


lite trasiga och knasiga

11:30 idag hade jag hunnit med att äta frukost, besökt Farbror Bilbesiktnings-doktorn, kollat på Vänner, varit på ungdomsinfo på Arbetsförmedlingen samt ätit lunch. Vanligtvis skulle jag inte ens ha vaknat till på riktigt vid den tiden. Kände mig förtjänt av en tupplur och slog igång mer Vänner och la mig rakt upp och ner i sängen. Tog inte lång tid innan jag försvann från verkligheten. Spelade sedan lite Tekken med Robin innan vi for till pappa för att fira Christel som fyller år idag. Åt lite tårta och nu har jag precis ätit middag och är hur mätt som helst.

Igårkväll var jag riktigt sugen på att se Titanic så jag gick till vardagsrummet för att hämta den. MEN DEN FANNS INTE. Vaaaaaaart är den? Egentligen gör det mig ingenting att den är borta, det var en VHS. Men ändå. Jag kunde inte kolla. Det fick bli sista Star Wars istället. Med popcorn och trocadero. Så det var inte ett dugg synd om mig.

Om cirka 15 minuter ska jag följa med mamma och handla, då ska jag rensa alla dvdhyllor. Titanic måste finnas. Jag vägrar att inte äga Titanic.

Om 2 minuter landar något fantastiskt på min dator.
2009-12-22 @ 19:07:24
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


Är det ett skämt?

Besiktning 07:18 i morgon. Kul. Bara att börja skotta.
2009-12-21 @ 17:58:01
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


stoerd film ja-a

AAAAAAAAH JAG DÖR VAD BRA! En riktigt bra helg
avslutades i Salong 1 på Filmstaden. Och oj vad jag
INTE ångrar det. Helvete vilken film. Jag älskar bio.
Det är så skönt. Sitta i ett mörkt rum och försvinna
in i en annan värld ett tag. Älskar det. Så nu ställer
jag den enkla frågan, vem vill gå och se 2012 med
mig? Vill ingen så går jag själv.

Jag har blivit usel på det här med blogg. Har tappat
räkningen på hur många inlägg jag skrivit den senaste
tiden, men tagit bort. Det blir bara knas. Det tar stopp
och slutar i massa tomma ord. Som nu. Helt ointressant.
Och jag vill inte ta upp folks dyrbara tid med massa
skitsnack. Så jag låter det vara. Oftast. Inte den här
gången.

Det är snökaos ute för övrigt. Såg närmare 10 plogibilar
på väg hem från stan. Men jag tycker det är mysigt.
Och jag längtar till jul lite. Det är också mysigt.

Jag är sjukt sugen på Jack, Rose och en båt i ett
ishav. Men det får bli i morgon isåfall. Klockan är
mycket och jag planerar att inte sova bort hela
dagen.

G'night
2009-12-21 @ 01:28:51
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


favvogos

2009-12-15 @ 12:25:55
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


Bästaste julklappen i världen

Idag har farmor varit här och hälsat på. Vi har myst med massa ljus och ätit gröt och julskinka. Sedan bytte vi lite juklappar eftersom hon kommer befinna sig i Norge på självaste julafton. Jag tar det första paketet som jag känner är en bok. Tanken finns inte. Jag öppnar. Jag dör. Tårtgeneralen. Åh herregud. Tacktacktack. Pappa säger: "Öppna den då." Jag törs knappt. Dör igen. "Denice! Merry X-mas. Tack för allt stöd. Puss & kram." Skrivet av Mr. Hammar himself. Det står Filip och det står Fredrik. Och det är ett hjärta. Fredrik gjorde ett hjärta.

Hittar en extra lapp. "Hälsningar även från Peter Forsberg!". Haha, så jävla bra. Hur perfekt blev plötsligt inte den här dagen?

2009-12-13 @ 19:35:45
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


nu tack

Jag vill ha ett jobb. Jag vill ha en lägenhet. Jag vill ha en katt att umgås med. Då kan jag sitta i min lägenhet hela tiden och umgås med min katt och inte vara i vägen för någon alls.
2009-12-11 @ 15:42:09
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


tvångstanke

När jag bäddar min säng måste jag placera Mumin i mitten. Annars känner han sig utfryst och hela veckan jag är hos pappa kommer jag må dåligt över att han är ledsen. Onödigt.

2009-12-11 @ 12:58:48
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


jag som var sugen på tuggummi

Jag köpte för kanske 10 minuter sedan en tuggummipåse. Rev som vanligt av toppen där det är en pil och står: "Tear here". Sedan hände det märkliga, påsen gick inte att få upp i alla fall. Den var fortfarande stängd. Satt i bilen en stund innan jag startade den och försökte förgäves få upp påsen. Gick INTE. Tänkte att jag kanske rivit för långt upp och for hem till saxen. Klippte bort yttligare en bit av toppen och försökte öppna. Gick fortfarande inte. Det slog mig att jag kanske skulle kunna öppna den inifrån. Tog två bra grepp någonstans kring mitten på påsen och drog rakt ut. Kände hur den öppnade sig där inne men den satt fortfarande ihop längst upp. Någon har bevisligen limmat ihop påshelvete med superlim. Påsen befinner sig nu under min tv-bänk dit den gled när jag förtvivlat kastade den i golvet. Där kan den få ligga kvar.
2009-12-10 @ 12:55:33
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


det kan ta slut i morgon, eller hålla på för alltid

Idag har varit en mycket bra dag. Lämnade Obo hemma och tog en promenad ner till stan och träffade Linn. Hittade några eventuella julklappar samt en Alice på Åhléns som vi stod och pratade med en stund. Klockan 16 var det dags för mig att stråla samman med mina vapendragare Ingebrand och Hägglund. Satt och pratade av oss massa och Karin berättade att hon fimpat sig i ansiktet. Söt prick där bredvid näsan tyckte jag. :) Det var för övrigt inte meningen, ska poängteras. Och det var inte heller hon som fimpat. Innan vi skiljdes åt lärde Frida mig hur man gör en avig maska. Jag tror jag lyckades göra en förut. Tror. Synd att jag är helt kass på allt jag gör. Skulle vara roligt att hitta något man är bra på.

När jag kom hem åt jag goda fiskpinnar och skrev sedan klart mitt CV och for till pappa och skrev ut det. Sköööönt aaaatt deeet ääär klaaart.

Nu ska jag slå igång sista Star Wars-filmen som jag pinsamt nog inte har sett än. Jag tippar på att jag hinner se cirka tio minuter innan jag somnar.
2009-12-10 @ 00:53:50
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


du är svår att leva utan

2009-12-08 @ 22:03:07
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


du är gåtan som jag aldrig löser klartJag har haft en sjukt bra helg. Synd att den är slut.
2009-12-07 @ 01:02:44
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


julbord med plantorna nästa!

Nu har jag suttit rakt upp och ner mitt på golvet med datorn i 5 timmar. Jag har ont i rumpan och är kissnödig. Ska gå och ta ur synen och borsta tänderna nu för att bädda ner mig i sängen med P och M och kolla på något bra tills jag förhoppningsvis somnar. Imorgon har jag fullt upp. Ska äta massvis med köttbullar.

Jag har sett samma video minst 20 gånger idag. Vill man inte bara äta upp honom?
Klicka HÄÄÄÄÄÄR.
2009-12-03 @ 22:53:58
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


lägg det på pastan

2009-12-03 @ 13:21:27
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


shoot it up, shoot it in, rörlig bild, rörlig bild!

I går: For ner tidigt till arbetsförmedlingen och fixade lite, sedan till birsta med mig själv och köpte en bok. En Denise Rudberg. Den verkade mysig och är säkert bra. Sedan hade Frida slutat skolan så jag mötte henne i stan, gick runt ett tag och jag köpte ännu en bok samt garn och stickor till stickningsprojekt numero 2. Satte oss sedan på barista och fikade och pratade. Dödsmysigt och dödsbra. Dödsbra-a Frida. :) Hon lärde mig vart Östermalm låg och jag skjutsade dit henne innan jag for hem och åt lite middag innan jag for till girlfriend på falkan. Hon färgade mitt hår litegranna så jag slapp min utväxt. Sedan kollade vi på film, åt popcorn och drack saft. Mysipysipuss.

I dag: Skrivit lite CV. Stickat. Stickat. Dragit upp hela stickningen och börjat om igen. Kollat ikapp lite mera Filip och Fredrik. Stickat. Osv.

Nu sitter jag och kollar på bilder från studenten men måste sluta om jag inte vill gråta mig själv till sömns.
2009-12-02 @ 00:21:22
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


vi hör av oss

Sitter och försöker hitta en bra bild som man kan ha i ett CV. Det har visat sig vara svårt. Hej jag heter Denice, har ost i ansiktet och tror att jag är Harry Potter.

2009-12-01 @ 15:07:04
Permalink Allmänt Kommentarer (1)