arkiv

Spain nästa.

Nu gör vi det här. Lite nervös är jag, Linn får ta hand om mig. Solen, nu kommer vi. :) Önska oss lycka till och en trevlig resa!
2009-08-31 @ 19:34:19
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


det är inte ens i närheten av möjligt

Jag ställer mig själv samma fråga varje dag. Varje dag får jag samma svar. Tänker nej, skärp dig, det är inte sant. Men jag vet det så jävla väl. Att det är det visst. Jag tränger bort det. Ignorerar det. Jag får inte. Det är dåligt. Men jag kan inte hjälpa det. Hur fan skulle jag kunna det?
2009-08-31 @ 19:32:11
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


timglas

iPoden ligger på laddning, kameran ligger på laddning, annars har jag i stort sett packat klart. Vilken framförhållning! Ska åka iväg med Linn sen och köpa snarra till tåg/flyg. 20:22 går tåget härifrån, framme på arlanda ca 00:31. Då är det bara att vänta tills flyget går 07:55. 5 timmar och 50 minuter senare är vi framme.


Kolla! Vi ska bo i dom gula fina husen bredvid palmerna, till höger. Observera att vi bor dödsnära två minigolfar. :') Och stranden, och Coco-Locobaren. Kommer bli sjukt bra det här.

Nu är jag hungrig och ska äta nudlar.
2009-08-31 @ 12:37:59
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


tveklöst det bästa jag vet

och jag vet inte hur jag ska hantera det.
2009-08-31 @ 01:20:55
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Om du är allergisk mot nötter.. ät chips.

Här sitter jag och lyssnar på Toto. Har nyss ätit massa tacos. Eller massa var det ju inte, åt en. Sen fick jag verkligen inte i mig något mer. Och igår kunde jag inte röra mig efter tre pannkakor. Varför orkar jag ingen mat? Det är gott och jag vill äta massssa.

Idag var det Tereses sista dag på jobbet. Förra veckan var vi sex, och nu är vi bara två stycken kvar. Det är lite tomt. Det var även Mattias sista dag idag, på Radio Guld. Det var lite sorgligt. Blir förmodligen ett kanalbyte nu, vad kommer Guld bli utan Mattias? Ingenting. Aldrig mer ska man få komma tillbaka efter lunchen och höra att Mattias äntligen tagit över sändningen och glatt säga rakt ut i luften till ingen alls: "Hej Mattias!" Inget mer Finn Frida, ingen platsjakt, ingen ordjakt, inget Var är jag?, inget Är det du eller jag som låter?, inga överlevnadstips och ingen önsketimme. P3, här kommer jag. Strax innan fika skickade vi in vårt sista önskesms för sommaren. Det löd:

"Hej hej! Vi skulle vilja tacka för den här sommaren och alla roliga tävlingar, fina priser och önskelåtar. Vi vill höra Africa. Kramar Denice och Terese."

Allas vår baby M spelar låten och säger sen:

"Africa får vara sist ut i önsketimmen och jag har fått sms och det är: "Hej hej! Vi vill tacka för den här sommaren och alla roliga tävlingar, fina priser och önskelåtar. Vi vill höra Africa. Kramar Denice och Terese." Tack själva Denice och Terese! Ni har varit ett stående inslag i eftermiddagsshowen här på sommarhalvåret. Underbart, underbart!"

Vi har varit ett stående inslag och han tycker det är underbart! Inte nog med detta, halv tre var det dags för Finn Frida. Snabbare än någonsin listade vi ut att Örebro var rätt svar. Ringde som tokar som vanligt. Tillslut fick vi signal och han svarar "Radio Guld Mattias!"

Jag: Hejhej!
Mattias: Hejheej!
Jag: Denice heter jag..
Mattias: Hehehhehe, heeej Denice!
Jag: Hehehhehe, heeej Mattias!

Tyvärr blev det ingen vinst idag, jag var inte först. Men med 6 tidigare vinster och 6 önskelåtar är vi nöjda i alla fall, och har haft en mycket trevlig Radio Guld-sommar.



Avslutar med en liten länk. En länk till ett inlägg ur självaste "Finn Frida"-Fridas blogg. För att ni ska förstå vad ni har missat. :)
http://blog.st.nu/fridas/2009/08/24/tillbaka-till-verkligheten/
2009-08-28 @ 20:21:56
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Cupspelandet i Yverdon inleds i kväll

Slut på måndag. Och tisdag. Och onsdag. Och torsdag. Den här veckan är vi tre personer mindre på jobbet, vilket betyder att det är myyycket mer jobb. Jag och Terese har lärt oss Absen och det går så bra så. Det är till och med nästan roligt. I tisdags ville jobbet att jag och några andra skulle ha hjärt- och lungräddning med en kvinna som kommit dit. Det var tur att Malin kom i samma grupp som mig, annars hade jag inte känt så många. Så från 12.30 till 15.00 stog jag på knä på golvet med en liten docka och kollade på en instruktionsfilm med kanske världens mest jobbiga och pedagogiska kvinna. Men det var rätt roligt. Och nu kan jag rädda er om ni skulle tuppa av eller så! Fast undvik helst.


abs abs abs abs abs abs abs

Igår kollade jag på Denzelfilm och spelade Starcraft med Mikeyboy, vilket var mikket trevligt. Det bör ju nämnas att Denzels unge hette Mike och hans fru Denise! Ballt vaaa? Ägnade också lite tid åt Fist of zen-maratonet på MTV. Störda jävla program, jag älskar när han står och rycker i snörena i slutet. Söt gubbe det där. Vann lite i yatzy gjorde jag också. Idag ska det städas tänkte jag. Ska åka iväg till en bra mack med min broder också. Köpa mig lite nya vindrutetorkare, som inte gnisslar. Kanske jag rent av ger mig själv en lukta-gott-gran när jag ändå är i farten! På tal om att hänga saker i backspegeln, jag vill ha något fint där! Vad kan man ha? Något litet och gulligt som inte tar upp all plats. Kom på något bra tack!
2009-08-27 @ 17:15:27
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


just drowning in despair

Inte så bra alltid.
2009-08-24 @ 21:59:01
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


sjuk är man, sjuk och lite sorglig

Insåg att det har gått över ett och ett halvt år.
Kände mig värd en ny pezgubbe.
En liten Sid.
2009-08-22 @ 19:22:07
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


7

Sitter här i sängen. Har nyss tränat och nu äter jag lingongrova, dricker mjölk och kollar på fotboll. GIF - Mjällby. Och Sundsvall leder med 1-0. En iskall dusch och lite Rollercoaster på det här så är kvällen fulländad.

Idag bjöds det på surströmming på jobbet. Jag åt köttbullar. Men tillslut vågade jag mig på en macka med mycket smör, mycket gräddfil med lök, mycket potatis och lite surströmming, det var inte så farligt. :) Kanske något man vågar sig på att äta fler gånger.

Imorgon är det fredag och äntligen helg, har varit en rolig vecka som har gått relativt fort. Dock vågar jag nog säga att det har varit den segaste i sommar så det ska bli skönt med lite ledighet. Jag får lön imorgon också. Med andra ord är det kanske dags att börja kolla på en kamera på allvar. Satt och sökte lite förut men blev inte klokare. Det enda jag kom fram till var att kampanjen jag har hoppats ska hålla i sig tills att jag fått lön har dom nu lagt ner. Så nu vet jag inte alls längre. Dom verkar inte vilja sälja en jävla Nikon D60 någonstans.

"Hej Mattias! Vi är tre hönor som skulle vilja höra Hönan Agda. Det skulle pigga upp här innanför stängslet. Hälsningar Hönan Denice, Hönan Erica och Hönan Terese."
Mattias: Tänk att få vara tupp innanför det stängslet..
2009-08-20 @ 20:08:28
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Ståendes på molnen

Stängde vi av gasen?
2009-08-19 @ 00:23:32
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Jag kom i alla fall tvåa på plump idag

- Jobbat
- Tränat
- Dammsugit
- Torkat golv
- Dammtorkat
- Bäddat rent i sängen
Klapp på axeln. Tack.

Förra veckan spelade vi yatzy varje dag på lunchen. Varannan dag vanligt och varannan dag uppifrån och ner. Och varje dag skrev vi resultatet på tavlan vi har i fikarummet för att på fredagen kunna räkna ut sammanlagda poängen. Jag älskar yatzy. Trots att, ja.. Nej, det står inte Denice på femte och sista plats, det är bara som ni inbillar er.


Ett jävla poäng.....
2009-08-17 @ 23:22:15
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Orka bygga allt."

Söndagkväll och jag är trött. Har haft en mysig helg bestående av; fotboll, godis, Bänkåsviken, middag på Södra berget, kalas på Falkenbergsvägen, Stadshuset, Selånger, städa lite och friidrott. Braig har den varit.

Spelade RollerCoaster Tycoon för en liten stund sen. Det var roligt och jättemysigt ända tills min dator bestämde sig för att inte spela mer. Helt svart och tyst blev det. Startade den igen och som jag väntat mig var allting borta. Jävla skitdator.

Imorgon är det jobb igen, och jag påbörjar min näst sista vecka. När jag kommer hem ska det städas! Dammsuga, torka golv, bädda rent i sängen och dammtorka ska jag göra. Och förhoppningsvis hinna träna. En bra dag kommer det bli. Nu måste jag kanske sova lite. Sov gott och så. Hej mä er.

2009-08-17 @ 00:50:01
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Ni har Zidan, vi har Petric och Demel, 2-1 eller?"

Slut på torsdag. Imorgon är det helg, förhoppningsvis lite tidigare än vanligt. Idag gick tiden sjukt fort. Och jag kom tvåa på yatzyn på lunchen. Körde uppifrån och ner, började på ett och tog alla i ordning, går mycket fortare så. Gick pinsamt dåligt hela vägen ner och jag var given förlorare. Men så klämde man in en yatzy på sista kastet och slutade på en stabil andraplats! Fotade när Erica tillsatte syra i rören idag. Flöt på bra, inga konstigheter. Eller jo. Canon är en konstighet.

När jag kom hem tog jag mig en dusch och for till birsta med Linn. Hittade ett linne för 25, ett par glajjer för 29, en bikiniöverdel för 50 och en bikiniunderdel för 15. Jag är nöjd. Kom hem strax innan åtta och packade då ihop alla mina saker för att bege mig till mamma en dag tidigare då pappa och Christel skulle bort. Brummade med Obo till mami och gick och tränade lite. Skoent.

Och jag fick tillbaka skattepengarna idag. Inte helt dumt.

2009-08-13 @ 23:33:43
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


G007K/33 1:09

Slut på onsdag! Dagarna flyyyger förbi och jag hänger inte riktigt med. Igår började jag med mitt projekt som jag ska göra på jobbet. Följer och fotar hela provtagningsproceduren. Har valt ut en James Bond-gran (G007, en liten 1:09, dom är söta) som jag ska följa och igår fotade jag när dom hämtades, tvättades, mättes och stoppades in i torkskåp. Har fortsatt idag med vägning, malning och när dom vägdes upp i rör. Nu är det bara analyserna kvar. Synd att det förmodligen inte är någon som förstår vad fan jag pratar om.

Idag efter middagen for jag och Linn till birsta. Jag köpte ett par glajjer (då alla mina har gått sönder..) och en bikiniöverdel, som jag hoppas går ihop med något jag redan har för det fanns ingen underdel till den att köpa. Så nu är jag redo för sol.

I helgen vankas det middag för två på Södra Berget. Fredag eller lördag, valfri tid. Hoppas dom har god mat. Jag måste bara hitta någon att ta med mig. Äru sugen på lite käk?






2009-08-12 @ 23:41:55
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Möt Molly



Detta är Molly. En väldigt sällskaplig, lugn och glad kissekatt. Hon tycker om att ligga i mitt knä och lyssna på Håkan Hellström. Hon diggade nyss så häftigt att hon däckade. Jag ska lära henne lyssna på Petter också. Och Bob Dylan. Och det är bäst för henne att hon tycker om Filip och Fredrik, hon lär få titta en hel del på dom med mig.

Namn: Molly
Smeknamn: Tofslan
Ålder: 2
Gillar: Bli kliad, hårsnoddar

Favorit
Färg: Grå
Mat: Pluttar
Låt: Håkan Hellström - En vän med en bil
Film: Pelle Svanslös
TV-program: Ännu okänt, men förmodligen Boston Tea Party
Serie: Ännu okänt
Bil: Golf
Sport: Ännu okänt
Lag: Ännu okänt
Gos: Denice-gos







Jag välkomnar dig hjärtligt till familjen Molly.
2009-08-10 @ 18:41:02
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


"Kanske om man försöker göra den platt?"

Så var det slut på helg, än en gång. I fredags var jag och Martin och kollade på Mikeys match mot Alnö, jag fotade lite och dom vann med 3-1. Sedan for vi hem till målgörarN^ själv och åt chips och spelade kort samt yatzy. Kom väl hem sisådär halv fem efter en mycket rolig afton/natt.



I lördags klev jag upp vid 9 och åt en stadig frukost bestående av gröt. Sedan bar det av ut till Sörfors och Attmarlyran. Solen sken hela dagen och det var hur skönt som helst. Vi kom på delad förstaplats i gruppspelet, vann kvarten men åkte ut i semin mot Sörfors. Helt slut på krafter tog jag mig en iskall dusch när jag kom hem. Hann även vila en stund innan jag for och sällskapade Mikael som var barnvakt åt Evelina. Kollade på film, åt chirre, spelade yatzy och lite kort. Lugn och trevlig kväll, precis vad jag behövde efter en slitsam brännbollsdag i stekande sol.



Idag har vi haft lite besök som studentfirat mig lite i efterskott. Mamma hade gjort dödsgoda baguetter som jag åt tre stycken av. En med köttbullar och rödbetssallad, en med rostbiff och potatissallad och en med ost och skinka. Sen tårta på det. Innan jag for till pappa hann jag med gymmet en timme. Var skönare än på länge och imorgon vill jag dit igen. Trots att jag har träningsvärk så inåthelvete. Linn kom hit en sväng ikväll också, vi satt på vår nya uteplats och myste.

För övrigt så är en utlandsresa bokad. 1 september åker jag och baby L till Gran Canaria. Ska ju bli helt okej faktiskt. :)
2009-08-10 @ 01:04:57
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


but inside in the dark I'm aching to be free

I måndags när vi kom till jobbet sa vi; "Godmorgon! Snart är det fredag.". Nu är det torsdagkväll och snart ÄR det fredag. Helt sjukt. Känns som om det var i morse som det var måndag.

Har varit stört trött idag, nära att somna flera gånger. Men så går det när man har finbesök fram på småtimmarna. Spenderade nämligen gårdagskvällen med Mikal och Martin. Började med minigolf i Folkets park. Jag kom sist, som vanligt. Men det var mycket roligt, också som vanligt. For sedan hem till mig och spelade yatzy och poker. Var helt värdelös även där, utom på sista yatzyomgången då jag till slut fick mig en liten vinst. Bra kväll, och gott med pez. :)

Ikväll har jag tränat, ätit våfflor och varit nere i stan med Linn och sett The show must go on. Det var precis som jag hade förväntat mig - ruggigt bra.

Imorgon är det helg och sen har jag bara tre veckor kvar att jobba. Nu ska jag spela lite yatzy med mig själv tror jag. Jag önskar er alla en trevlig morgondag. God natt och sov gott!
2009-08-07 @ 00:31:08
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


jag kan vänta i en livstid

Igår tog man Obo upp på yran med Mikael, Linn och Hanna. Förfestade i Taks lägenhet med Pontus, Dave, Peter och Staffe innan vi drog in på området. Jag och Mikael såg Petter som var mikket pra men klantade tyvärr till bästa låten. Tur för honom att han är bra ändå. Sen hittade vi en Linn och en Hanna som vi gick till Gaga med. Lady G sjöng bättre än jag trodde hon skulle göra och hade en jävulsk röv.

Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Linn kom hit en sväng och hämtade sin väska som hon glömde i min bil. Sen vilade jag en stund innan jag och mamma drog och köpte en pizza och slog oss ner i soffan och kollade på simning. Grattis Alshammar får man väl säga. Och jag gillar dom där grodorna dom får. Ser ut som Skurt. Annars har jag mest legat i sängen och lyssnat på Petter idag.

Ska man älska Mirza Durakovic? -v-





2009-08-02 @ 23:01:25
Permalink Allmänt Kommentarer (3)