arkiv

KEEP ON PIPPIN'

Åh shit, jag besteg Kebnekaise idag, jag svär. o.o Fyfan vad jobbigt det var, dog flera gånger. Sen satte jag och mamma oss på en sten och åt massa harsyra, det måste ju vara bland det godaste som finns.

Igår var det sista apu-dagen, tack. Jag trodde inte att jag nånsin skulle kunna sakna en klass/skola mer än jag saknar haga, men tji fick jag!

Ikväll ska jag till EmaPema. Jag har kirrat två nya University expansions, så nu jävlar. Ikväll går min älskade Denzel på tv också, The Pelican Brief. Den har jag inte sett, så då kan jag bocka av ännu en film i min lista. :) 21:00 på TV6 eller vad dom kallar sig.

Och varför måste jag logga in på publishme.se? Är det bara för mig det har blivit så? :(
2008-05-31 @ 17:06:56
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Sitter och äter på en munk.

Idag slutade vi tidigt, så jag for hem och kollade på typ 4 avsnitt prison break. Sen for jag och mamma en sväng till Birsta och köpte tack-kort, sedan skjutsade hon mig till Tuss. Där bjöds det på rabarberpaj i gräset, värsta picknicken. Sen spelade vi lite tvspel, fixade Tuss blogg och räknade matte. Mysipysi vare! Jag tycka om Tuss.

Kollade även efter bajströjan när jag ändå var i birsta. Men fanns den? Nej. Dom hade inte ens samma kläder där som dom har i stan! Vad är det för skit? Får gå till H&M i stan imorrn igen och kollat om dom fått in den där himla storleken än, jag vill ha den! :O

Imorrn ska jag och mamma ner till stan och fixa ett till bankkonto till mig som jag kan spara pengar på, vääärsta braa! Där ska jag slänga in typ halva sommarlönen och typ 200 i månaden. PLUS grisen när den väl är fylld, när nu det blir..

Nej nu ska jag gå och drömma att jag gifter mig med Michael Scofield, nattinatti.
2008-05-28 @ 00:10:55
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


We are nowhere and it's now

Apu:n tar död på mig. Gud vad jag vill tillbaka till skolan. Men snart är det slut, och vi har två roliga filmfestivaler kvar att se fram emot, hoppas det kommer lite folk. Och börja jobba vill jag också. Ska jobba minst sex veckor i sommar, förmodligen också torsdag och fredag redan vecka 24. Räknade lite på lönen, och den kommer väl landa runt 25 lax ungefär. Inte illa det.

Sista High Chaparall gick ikväll, ska man behöva vänta till nästa säsong av Boston tea party nu? Det går väl på hösten om jag inte missminner mig..

Var med Ema på banken idag för hon skulle växla in massa enkronor. Roligt som bara den var det! Och sedan se att en liten påse med kan vara så mycket pengar. Jag vill tömma min gris NU! :O Har sparat i den i över ett år, och den är knappt halvfull, måste snabba på lite. Vet att jag har slängt ner både tjugor och x antal femiolappar, + massa mynt åff kårs. Så det lär ju vara en liten slant där i.

Får se hur det blir på apu:n imorrn. Vi måste jaga rätt på en skiva så vi kan börja bränna. Vilket tar 30 timmar och det ska vara klart på torsdag, satteeeh. Vi ska t.o.m bränna två skivor, så 60 timmar. Och vi kan ju inte sitta och kolla när den bränner så vi behöver en till dator för att kunna redigera klart jävla-skit-gästspelet. Har knappt börjat med den och det känns ju bra. NEJ. Men undra om dom har en extra dator ens.. kanske slutar med att vi får ta ledigt imorrn, och då hinner vi ju klart menar jag..
2008-05-27 @ 00:02:57
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Perrea, perrea!

Vaknade imorse av att hemtelefonen ringde och mamma klev upp och svarade, vem sjutton ringer såhär tidigt tänkte jag. Sträckte mig efter mobilen för att kolla vad klockan var, men hittade den inte. Brukar ha den bredvid kudden, för jag har inget bord eller nåt bredvid sängen. Men den låg inte där, jag antog att jag hade glömt den i byxfickan eller nåt och somnade om. Ett tag senare vaknar jag av ett öronbedövande ljud. Ett ljud som lät ungefär som en vibrerande mobiltelefon som farit ner på golvet och in under sängen medans jag sov.. det var det också. Jag orkade inte åla mig in under sängen för att svara så det fick ringa klart. Men alldeles efter det fick jag ett sms, så jag tog fram den. Det var från Tuss; "Det är viktigt!". Okej, så jag ringde upp. "Gissa vem jag nyss såg på Ica i Njurunda?!" Fredrik Wikingsson sa jag, eftersom jag visste att han var hemma i Njurunda. "Nej, FILIP!" Sedan gick jag och var avundsjuk hela dagen. Men inte jätteavundsjuk, för jag såg ju faktiskt Fredrik igår, och hellre Fredrik än Filip, hihi. Men när vi senare på kvällen satt hemma hos Ema frågade jag Tuss vad han hade haft på sig. "Jeans, han var lång och spinkig". Hehehehe, jag var avundsjuk i onödan. För Tuss kan inte skilja på Filip och Fredrik. :)

Som sagt så spenderades kvällen hos Ema tillsammans med Flisan och Tuss, och värden själv förstås. Jag installerade Sims 2 åt henne, hoppas det fungerar bra. Sen spelade vi massa mario i väntan på Schlagerfiaskot. Enda bra-a var väl Björn Gustafsson. :)

"Och tolv poäng går till SVERIGE! Heheh, nääää."

Har dessutom hunnit med en två timmar lång promenad idag. Och rensat cirka 20 Gb från datorn.
Imorrn bär det av till morfar. Jag ska ta med mig en morot till hesten. :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på High Chaparall i Poddan tills jag somnar. HEIPA!
2008-05-25 @ 01:41:14
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


This is the first day of my life

Fredrik Wikingsson, i egen hög person.
Där gick han med iPodlurarna i öronen och nynnade högt för sig själv.
Undra hur många nätter man suttit uppe och kollat på alla serier om och om igen.
Också går han plötsligt förbi en på stan, my man!

Undra om jag ska fara ner på stan imorrn, kanske springer in i Iverson.


2008-05-23 @ 20:29:18
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Glitterperran!

Såg när Perelli framförde sitt bidrag i semifinalen för en stund sen, hon ser ut som en utomjording, men visst. Heja heja. Är sjukt sugen på popcorn eller nåt, men jag har inte gjort något annat än ätit idag känns det som, dessutom är jag inte på humör för att äta. Funderar på att pressa mig lite juice.

Begravningen var jättefin. Den inleddes med låt som var fruktansvärt lik signaturmelodin till Beppes Godnattstund. Fast tydligen var det bara jag som tänkte på det. Spelade upp den för mamma nyss, men hon sa att det inte var den, men jag vill att det ska vara det, vet inte varför. Lite längre fram var det en tjej som sjöng en psalm som ledarna från knattelägrena på Eriksdal alltid sjöng för oss innan vi skulle sova, innan man fick alla mysiga kramar.
Jobbigt var det iaf, riktigt jobbigt. Men det ska det ju vara. Nu är det värsta över och det är bara att bita ihop, från och med nu blir det bara lättare. Och morfar ska köpa en liten kattunge som sällskap. :)

Oh, nu fick jag hem arbetsliv och nattliv, så nu blir det sims. :D
2008-05-22 @ 21:51:57
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Färskpressad apelsinjuice är underskattat.

Imorse på bussen satt jag och lyssnade på KC & Jojo - All my life när en halvt utvecklingsstörd kille skulle kliva av, medans han gick bakåt i bussen fastnade hans ryggsäck i ett armstöd, han pillade och pillade med fick inte loss den. Då klev en mörkhyad kille (observera mörkhyad, det är hela grejen) fram och hjälpte honom att få loss ryggsäcken. Väldigt få svenskar skulle göra det. Jag är så less på att alla människor är så fördomsfulla. Folket må ha jätteläppar och potatisnäsa, men vad i helvete gör det? Låt dom ha det då. Det finns inga snällare människor. Så, då fick jag det sagt.

Jag och mamma var ute och gick i en och en halv timme ikväll, galet skönt.

AAH! Jävla Videora-iPod-Converter-helvete! Varför kan den inte konvertera High Chaparall? Eller, den konverterar men det går inte att lägga in den i iTunes, vilket är ett ganska stort måste för att skiten ska kunna läggas in i iPoden sen. Skitgrejer, och varför just High Chaparall? Det bästaste av det bästa. Muuhuu :<

Imorrn blir det tufft.
2008-05-21 @ 23:36:37
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Varning för Nissepisse!

Idag har jag kört värsta mycket bil, BRUM BRUM!
Körde från mimerskolan och upp en bit, sen in till höger förbi ryggis, sen förbi sjukhuset mot granloholm, vände på en liten grusplätt, körde tillbaka ner till mimer, vände där, upp till Norra berget och gasa runt på parkeringen där. Tog lillvägen upp till tornet , körde nästan över ledaren till teaterföreställningen "Vem väljer?". Vände där uppe på parkeingen. Ner till parkeringen igen för att diskutera med Christel (i en annan bil) vart vi sen skulle åka. Det blev ner genom Haga för att sedan åka upp förbi mimer igen och in till ryggis. Där parkera för första gången i mitt liv, jag valde parkeringen där det inte stog några bilar, men parkering som parkering. Hehehe. Sen tog vi en skön promenad. Och jag hade aldrig ens kört på en väg förut, och jag mötte värsta många och hade bilar bakom mig flera gånger. :D

Är skitpepp nu, så nu ska jag plugga vägskyltar. :)



MIN PARKERING!
2008-05-20 @ 20:10:38
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


I väntan på linne...

29:e och 30:e maj ska vi ha filmfestival på Film i Västernorrland, skitskoj kommer det bli!

Igår var jag och Tuss hos Ema, kollade på Edward Saxhand och spelade mario. Jag hällde i mig drygt 2 liter te. Gott och roligt vare. :) Ska kanske till Tuss ikväll (?) :O

Gick på stan med Ema idag en snabbis. Hann hitta hur mycket som helst som jag vill ha, bra när jag är helt pank!
Två kort från Lagerhaus, ett på Dylan och ett på Mercury. Skitfin tekopp från Indiska och DÖDSFINA ljusstakar, också från Indiska. Måste ha pengar.

Tänk om jag får mitt linne i veckan! :D
Nu, åka till pappa.
2008-05-16 @ 16:47:13
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


Ett par gula fötter stack ut genom fönstret!

Fruktansvärt skön dag på apu:n idag, och så BRA vi jobbade!
Efter att vi slutat gick vi upp till vängåvan och läste vi lite på korvmenyn, hiiihihihi!
Och när vi båda kommit hem och ätit oss mätta kom Ema upp hit och vi hittade/gjorde massa snygga teman till mobilen. Sedan blidde det sims, vi spelade med min Affram Tunt. Gjorde en karl till henne (jag tänker inte försöka stava hans namn) som sedan fick en alienbebis (jag tänker inte försöka stava dennes namn heller). :D
När Ema gått hem satte jag mig ner och började läsa boken jag fick av pappa och Christel i mars, Bob Dylans memoarer - första delen. Fråga mig inte varför jag inte har börjat läsa den innan, skamligt, minst sagt. Trodde jag var upptagen med att läsa igenom Parry Hotter böckerna. Men jag har ju faktiskt läst dom böckerna, några gånger. :) Det dumma är att när jag läst ut sista börjar jag om på ettan igen, för jag kan inte sluta. Men nu tar jag en paus, lägger dom på hyllan ett tag, för nu ska det bli Bobbie.

Kollade mitt konto nyss. 233,72 SEK. Är skyldig min far 182 för allen-pallen-älskling-linnet. Då återstår 51 spänn, och imorrn ska jag och Ema käka på Subway. Bra jobbat! Men efter ett tufft nationella måste man unna sig litegranna, dessutom klarar jag mig utan pengar, säger vi.

Jag avslutar med en favorit, you gotta love it:
http://youtube.com/watch?v=0QDs8B9HoMo
2008-05-15 @ 00:17:37
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


"Vem har tagit en penna?"

Maken till människa, ingen tar Ceylon Gardens av mig ostraffat!

Ikväll har jag varit hos Tuss och bara varit, druckit lite te. :)
Spelade lite sims också, gjorde om våran mimfamilj och började på deras hus.

Imorrn blir det skööön dag på apu:n, och jag ska njuta djävulen!


OCH JAG ÄR ÄGARE TILL ETT IVERSONLINNE! :')

image33
2008-05-13 @ 22:33:21
Permalink Allmänt Kommentarer (3)


himmel och pannkaka

tobias eriksson tobias eriksson tobias eriksson tobias eriksson tobias eriksson
tobias eriksson tobias eriksson tobias eriksson tobias eriksson tobias eriksson
tobias eriksson tobias eriksson tobias eriksson tobias eriksson tobias eriksson
tobias eriksson tobias eriksson tobias eriksson tobias eriksson tobias eriksson
tobias eriksson tobias eriksson tobias eriksson tobias eriksson tobias eriksson
tobias eriksson tobias eriksson tobias eriksson tobias eriksson tobias eriksson
tobias eriksson tobias eriksson tobias eriksson tobias eriksson tobias eriksson
2008-05-12 @ 23:03:14
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


By the way, that's a cute hat

jag älskar den här mannen

image32
2008-05-09 @ 23:06:42
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Sweetheart like you

Natten till igår drömde jag att jag var kär i en flaggstång. Han dansade för mig i en
knallgrön träningsoverall, sen satte han sig bredvid mig och frågade vad jag tyckte.
Det enda jag svarade var: "Du ser rolig ut i grönt", då skrattade han som en galning
och la armen runt mina axlar och jag blev jättegenerad. Då tog han min hand och
kysste den! Hah, sen gick jag bara runt och trampade och väntade på att min prins
skulle komma hem hela dagen. Det är lite lustigt när känslor man har i drömmar
sitter kvar hela dagen, som igår. Jag tycker vanligtvis inte att denne flaggstång/karl
är särskilt attraktiv, men igår blev jag helt pirrig så fort jag tänkte på honom. Det har
fortfarande inte lagt sig helt, och nu har det ändå gått över ett dygn. Jag vill inte vara
betuttad (jag älskar det ordet) i honom, men han var så söt. x)
2008-05-09 @ 16:13:51
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


SLÅSS DU SKA!

Peer Gynt var med på nyheterna idag. Lite lustigt. Har suttit och kollat på samma karl på en dataskärm från klockan 9 på morgonen till klockan 4 på eftermiddagen, och sen är han med på tvn hemma också. :) Nu heter han ju inte Peer Gynt, utan om jag inte missminner mig, Johannes. För övrigt går han tydligen i nian, jag som trodde han var 19 typ, haha.

Jobbig dag, men jag och Christel invigde nya Max här nerför backen. Tjejen i kassan var rolig, vi frågade om hon kunde nudda näsan med överläppen, för vi hade stunden innan konstaterat att jag klarade av det utan några som helst problem men Christel hade typ en centimeter kvar upp till näsan. Kassatjejen kunde det iaf. :)

Undra om jag ska ta en snabbpromenad på 30 minuter nu, för att somna bättre sen. Har haft svårt att sova dom senaste nätterna nämnligen, och det brukar jag inte ha. Inatt kunde jag inte sova alls. Läste 5 Harry Potter-kapitel och skissade upp värsta huset som jag ska göra i Sims när jag kommer till mamma.

Och det var allt för mig.
2008-05-06 @ 21:00:06
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Peter Parker got a nice dick

Var några dagar sen jag skrev nu, men jag har ingenting alls att skriva. Det mesta är bara kaos.

Skrev ett långt brev igår som idag började sin långa färd över atlanten. Varför är det så underskattat att skriva brev? Det är ju jättemysigt på alla sätt och vis. Så sjukt mycket personligare än att maila också. Låt det kosta en slant, det är det värt. Det är ju spännande att gå och vänta på ett svar också. Nej, mer brev åt folket!

När som helst drar det iväg ner till basketen. Törs inte ens tänka på hur det kommer gå.

Nån som vill följa med mig på en liten resa?

image31

2008-05-05 @ 17:57:01
Permalink Allmänt Kommentarer (0)