arkiv

"Kontakta föraren"

Igår satt jag och kollade igenom en låda med saker sen jag var liten. Bevisligen var jag ett väldigt konstigt barn. Jag hittade en bok där jag hade skrivit ner exakt vad jag tyckte om folk, sammanlagt 17 personer. Det stog bara massa dumma saker i den, så antingen tyckte jag illa om alla människor jag kände, eller så satt jag och skrev ner massa dumma saker om folk för att ge mig själv något slags falskt självförtroende. (Så vitt jag minns tyckte jag illa om väldigt få personer, så jag antar att alternativ två stämmer in ganska bra). På första sidan i boken stog:

"Det här får ingen läsa om man gör
det får man inte gå in i mitt rum.

PS. Man får gå in i mitt rum men inte röra.
Om man vill ta på något måste man fråga. DS.
Nu börjar det!"


Det värsta är att efter varje dum sak försökte jag överstryka det med något lite snällare, t ex: "Hon har ganska vita tänder", "Hon har långt hår" och "Hon har en hund". Dom lite elakare meningarna kunde vara: "Ibland försöker hon vara tuff", "Hon försöker vara Madonna", "Hon är ihop med många", "Hon äter lite" och den roligaste: "Hennes pappa kommer från ett annat land". Det var det enda som stog på den personen dessutom, och det hade ju inte ens något om henne att göra. Och som om jag ens visste vem Madonna var? Jag var helt enkelt avundsjuk på dessa människor.
Jag hittade en gammal dagbok också, tänkte bara skriva en liten bit ur den, som jag tycker är helt underbar.

"På onsdag fyller jag år, det känns skönt
att snart ska fylla 10 år. Men en sak känns
inte så skönt. Det är den där *
namn* igen,
hon har svikit mig! Men det skulle hon inte
ha gjort om hon hade haft lite renare öron".
2008-01-31 @ 17:55:26
Permalink Allmänt Kommentarer (2)


"Orka sätta sig i brasan"

I fredags var det sista vårshowen för i år, och jag fick filma! Sista showen, den som skulle bli bäst, förmodligen den blivande dvd:n. Det var sjukt kul, som alla andra gånger. Jag har inte sett resultatet men jag har mina aningar om att det blev hur bra som helst.

I söndags rensade pappa i massa kartonger med prylar vi fick när pappas morfar gick bort för ett tag sen. Jag fick mig en fruktskål, diverse tallrikar och massa annat krafs. Jag undrar dock vad gubbarna på reningsverket tänkte när det kom glidande tre tuber hudkräm och två flaskor laxeringsmedel genom avloppen. Dom lär inte ha blivit gladare när det en halvtimme senare bubblade ner två årsförbrukningar av samarin. Jag, pappa och Robin hade nämligen jävligt roligt i söndags. Vi hällde lite vatten i en vinkaraff, hällde 40 påsar samarin i en plastpåse och tejpade fast påsen runt kanten på karaffen. Sedan hällde vi ner samarinen i vattnet och bubblandet var ett faktum. Vi ville få påsen att sprängas så vi gjorde om allting fast med mer vatten i, så luften inte skulle få plats i karaffen. Vi misslyckades igen. Nu hade vi dessutom slut på samarin. Men vi gav oss inte, pappa fick idén om att ha en kondom istället för en plastpåse, så vi for ner på ica och köpte kondomisar och ett paket samarin till. Nu blev det kul! Vi hade hur mycket vatten som helst så allt svämmade ut i kondomen, den blev nästan 30 centimeter bred.
2008-01-30 @ 12:25:25
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


"Thoresson, kanske lika bra det!"

Kom precis hem från den tredje vårshowen den här veckan, och två återstår. Ruset har inte riktigt lagt sig än, jag förstår inte hur det kan vara så jävla kul att stå vid en kamera och zooma lite ibland, och fixa skärpan lite ibland. Men att se resultatet när dom kör ut bilderna på stora skärmen, jösses. I en av låtarna, en körlåt, hade jag full zoom och panorerade över hela kören, rad för rad. När låten tog slut var jag precis i änden av kören (på vänster sida), så jag zoomade sakta ut samtidigt som jag svepte åt höger, också hör jag i örat: "fan vad bra panorering där 1an". det kändes så sjukt bra allting, fick nån jäkla lyckoattack. Jag blev tvungen att knipa ihop munnen för att inte ropa rakt ut. Och jag har två föreställningar kvar imorrn!
2008-01-24 @ 22:56:46
Permalink Allmänt Kommentarer (1)


All we are saying, is give peace a chance

I tisdags var jag på basket med mamma och brorsan. Drägons mötte 08 Stockholm, riktigt spännande var det, flög nästan ur brallorna där ett par gånger. Men Drägons vann med 2 poäng. En av stockholmsspelarna, nr 11, var en märklig karl. Han hade förmågan att kunna springa sexigt! Under uppvärmningen sprang han runt där i sina joggingbyxor, sånna här med knappar på sidorna, och han hade dom flesta knapparna uppknäppta, så det fladdrade extra mycket. I övrigt var karln inte särskilt attraktiv. Lustigt.
2008-01-23 @ 16:48:13
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


Stand up little girl, a broken heart can't be that bad

Varför får jag dig inte ut ur min skalle?
Två nätter i rad har jag drömt att jag tagit bussen
hem till dig och alla välkomnade mig med kramar
och tårar. Hela din släkt var där, det var världens
fest, alla var så lyckliga. Nu gruvar jag mig för
att gå och lägga mig, jag vill inte drömma sånt.
Jag vill bara komma över det här, kunna gå vidare.
Det kommer aldrig ske.


but I crash in my mind, whenever you are near
getting deaf, dumb and blind, just drowning in despair
I am lost in your flame, it's burning like the sun
and I call out your name, the moment you are gone

2008-01-20 @ 23:23:18
Permalink Allmänt Kommentarer (0)


I want to ride my, BICYKLE, BICYKLE, BICYKLE!

Jag undrar vart poddan ligger och gömmer sig, det lär jag aldrig få veta,
och nu spelar det ingen roll längre. För nu har jag en större, finare och bättre!
En svart 80 giggare. Dock har jag inget fodral, så jag får ta en strumpa
tillsvidare, det blir fint det.
Sitter och slänger in lite musik i den nu, samtidigt som jag konverterar
massa filmer som ska in, lite Fille och Freddan.


Kan ju även tillägga att sjätte harry potter filmen har premiär 21 november.
Bara 308 dagar kvar.

2008-01-18 @ 18:37:45
Permalink Allmänt Kommentarer (0)