arkiv

37år gammal wiking

2010-08-16 @ 23:25:26
Sista arbetsveckan innan semester påbörjad, sen blir det äntligen en veckas ledighet med min bästa i Göteborg! Lagom när alla andras semestrar är slut, då har jag mitt kvaaar. :) Hur skönt som helst. Jag har börjat packa på allvar dessutom. Det börjar närma sig rätt ordentligt nu.

Idag har jag kollat på Greys och budat på tradera med Barbro. Spännande till tusen! Både Greys och tradera. Mysimysi vare! Nu är jag alldeles jättetrött och ska sova när som helst. Sitter just nu och lyssnar på Melissa Horn och dricker en sen grönsakssoppa. Lite kvällsmysigt sådär.

Idag är det mycket att fira! I alla fall två saker. Sak ett; jag firar en vecka med Cambridge. Heja mig. Tyvärr råkade jag smaka på Linns kaffegrej idag, med både mjölk och socker i. Jag vet inte riktigt vart hjärnan tog vägen, glömde helt bort vad det är jag håller på med, men det var helt sjukt lite. Doppade typ tungspetsen, det är väl inte så farligt? Förlåt kära konsulent.
Sak två; Fredrik Wikingsson 37år. Dock fick han ju ett helt eget inlägg med en jättestor fin bild tidigare. Så jag behöver inte säga så mycket mer om det. MEN! Jag kan nämna att jag idag ansökte om biljetter till en inspelning av Vem kan slå Filip och Fredrik. Hoppashoppashoppas! Vore ju hur jävla awesome som helst.






Kommentarer
Postat av: miw

sv; ya f&f äger allt och alla hehe ^^



jag håller inte i den själv men det är jag som skriver typ alla nyheterna iaf.

2010-08-17 @ 16:40:47
URL: http://enmoviebox.blogg.se/
Postat av: miw

sv; typ för jag är helt galen och har rotat igenom alla bildsökmotorer som jag hittat haha xD prova http://www.picsearch.com, där hittade jag många av mina stora

2010-08-17 @ 18:20:00
URL: http://enmoviebox.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vill du vara med och tävla i veckans blogg?

http://rosabeebis.blogg.se/2010/august/veckans-blogg-1.html

Om inte, så ber jag om ursäkt för detta.

2010-08-17 @ 18:35:40
URL: http://rosabeebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback